Sedef başta ne verdim hatırlamıyorum sonra sayfa kendini tekrar başlattı oyları acil vermek zorunda kaldım yanlışlık olduysa bile yapacak birşeyim yok kusura bakma@EmreCan 5 puan ne?
Sedef başta ne verdim hatırlamıyorum sonra sayfa kendini tekrar başlattı oyları acil vermek zorunda kaldım yanlışlık olduysa bile yapacak birşeyim yok kusura bakma@EmreCan 5 puan ne?
Açıkladı ortalardaSenin oyların nerede? Merak ettim şimdi.
@Emre Ozansoy oyları değiştirdi yaaaaaaa@EmreCan ı öldürebilirsin dün özelden anlatmıstın zaten
Göremedim tekrar at.Açıkladı ortalarda
Kimin potada olacağını bilsem belki ona göre oy veririm bence Yeni Türkü elenecek yine dePopçuların elenmesinin önüne geçiyorsan durumdan da şikayetçi olmaman gerekir.
Oha, sokak karıları seviyesinde kavga Hande Yener de iyi yapmış
Herkes ona göre oy kullanırsa yarışma amacından sapar.Kimin potada olacağını bilsem belki ona göre oy veririm bence Yeni Türkü elenecek yine de
Nerden bulayım şimdiGöremedim tekrar at.
Teşekkürler.
Vedalas oklava korumasından mahrum kaldın @Emre Ozansoy@Emre Ozansoy oyları değiştirdi yaaaaaaa
Allah bütun forumu senin şerrinden korusun yılanYok artık! Kuru iftira. 😱
@eskici'den sonra başka parlaklarla şey yapınca bize vakit bile gelmedi tabi...Keşke @serhatt da oylarını yollasaydı baş jürilerden olarak; yetişmedi galiba Hemşerim. Tatil Modu mu
@kerem @Emre Ozansoy
Seren Serengil Türkiye’nin tek kolejli assolisti lütfen düzgün konuşalım.Oha, sokak karıları seviyesinde kavga Hande Yener de iyi yapmış
Oylama başladığı esnada aktif oldu sanırım.Keşke @serhatt da oylarını yollasaydı baş jürilerden olarak; yetişmedi galiba Hemşerim. Tatil Modu mu
@kerem @Emre Ozansoy