eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Üşengeç adam seni 😁😁😁😁😁
Beklediğimden kısa sürdü etiketleri kopyalamak ve spoi içine almak.

Aklıma direkt bu sahne geldi… Çok severim Boynu Bükükler sayesinde keşfetmiştim.

Haberim yoktu. Videonun kalitesi yüksek olsaydı belki kullanırdım bunu.

Umarım ağıt yakmazsın
Şarkım gayet güzel algı yapmayalım lütfen.

Merve Özbey'in yepyeni ortalığı yakıp yıkacak single çalışması Yerle Yeksan Cuma günü tüm dijital ortamlarda yerini alacak.

Reactions: Angelica
MusicSurvivor 10. Sezon 1. Hafta oylaması şimdiden itibaren başlamıştır. Birazdan özel mesaj yoluyla size gelen recaplarla oyunu kullanabilirsiniz. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.

1. Hadise - Olsun
2. Tuğba Yurt - Söyle
3. Pinhani - Kefen Giydim
4. Serdar Ortaç - Gram
5. Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
6. Demi Lovato - Body Say
7. MFÖ - Diday Diday Day
8. Candan Erçetin - Umrumda Değil
9. Teoman - Uçurtmalar
10. Mor ve Ötesi - Uyan
11. Toygar Işıklı - Tebessüm
12. Tarkan - Yolla
13. İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
14. maNga - Kandırma Kendini
15. Yeni Türkü - Eyvallah
16. Merve Özbey - Yağmur
17. Model - Kuğunun Ağıtı

18. Edis & Gülşen - Nirvana (01:21 - 02:24)

@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf

Son düzenleme:
Candan erçetin

Şimdiden gelecek olan puan sıralamasını da yapmışsın.

Reactions: 12.Adam and kerem
Youtube desteğini tamamen geri çekmiş. 😕

Reactions: 12.Adam and Dosi
Gülben Ergen Özledim şarkısını ne ara söylemiş ya 😀😀😁İzel Çelik Ercan olaydı onun yerine oyum onaydı😉