eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Valla görmemişim
Geçen sene kimle katılacaktın sorması ayıp

Reactions: Dosi

İyi ki baştan önlemimizi alıp bu kadar güzel şakıcı ve şarkıların olduğu ilk haftadan kimseyi elemeyeceğiz. Hepinizin şarkıları birbirinden değerli, bu hafta birlik beraberlik adına yarışıyoruz. Seçimlerinize sağlık.
@Ahmed @dreamy

Yorumlar bütün üyelerimiz için çok değerlidir. Bazıları çok üşenir ama bunu aksatmayan üç-dört kişiden birisin sanırım.

Reactions: Dosi
Parmaklarına sağlık diyelim. Yukarıdaki mesajını görünce söyleyeyim dedim, ben bildirimlere asla yetşemiyorum, toplu açıklama yapmadım ama bildirimler beni bitirdi. Salıverdim hepsini, recaplarla ilgilendim.
Senlik değil zaten
programıma yarışmacı olup sadece başvuruda kalınmasına dedim. Mayıskralı ile yolları ayırırım artık
cevap asla yok
istekli arkadaşlara şans vermek gerekir.
Bu arada sadece yarışmacı ve jüri olunacak kişiler olsun etikette bence. Sonra söylenenler oluyorlar

Bende recap zamanı dinlerim şarkıları

Reactions: 12.Adam and kerem
Ben etiket listesini ayıkladım aslında, şikayet edenler mi oldu? Belirtsinler hemen çıkarırız.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben etiket listesini ayıkladım aslında, şikayet edenler mi oldu? Belirtsinler hemen çıkarırız.
Konunuzda söylenenler olmuştu
2. Hafta az çok kimler juri anlarsın ve yarışmacılarına ozamanki güncel etiketi paylaşırsın