Kız senin gibi sosyal olmaktan iyidirSende asosyalsin işte.
Kız senin gibi sosyal olmaktan iyidirSende asosyalsin işte.
Bu hayatı yaşıyorum ben nesi kötü.Kız senin gibi sosyal olmaktan iyidir
Adımın çıktığı falan yok her zaman ki gibi senin saçma algıların.
Yasemin gerekli tepkiyi vermiş. "Manyak"
Rahmetli @harun, @Maskeli Fedai @kerem @cookies le neler neler yaşadın herkes biliyorAdımın çıktığı falan yok her zaman ki gibi senin saçma algıların.
Zilli sana benzer be.
İzledin mi çok tatlı değil miNeyse ben kaçar, Deniz'İn dün bahsettiği videoyaya bakayım
Sen yarışıyor musun ona göre şike komisyonu kurucaz'İzledin mi çok tatlı değil mi
Dizinin en mide bulandırıcı karakteriydi bu yobaz. Şahuban Sultan gerekli dersi verip defetti başımızdan iblisi.
Yarışıyorum Merve ÖzbeySen yarışıyor musun ona göre şike komisyonu kurucaz'
Final için iddialı şarkın yok mu?İyi iyi, o tabloda adım yazsın da insanlar unutamasın beni.Yalnız finale bırakırsan bile oradan sonrası hafif riskli gibi.
------
@kerem 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
Karşı taraf kaosu devreye soktu, işimiz zor.Gerçi biz daha başlamadık bile ama olsun.
Çok şükür her şey geçti, sevgi yumağı oldular şimdi.
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.Kendini ifşa etmekten bile acizken bunları yapacak yürek ne arar sende.
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱Koriş aseksüel ayol sevişmeyen adamın harfi mi olurmuş Cahal 😱 @kerem @serhatt @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 105067
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.Baş juriler boncukçu. Sana faydası olmaz. Rakipler ile aranda anca en fazla 2-3 puan fark olur, normal juri ise mor ve ötesi seviyorsa en büyük fark 16 puan (17 kişiyseniz) @kerem
Bir tek @xemrexxx gıcıklık yapmak isterFinal için iddialı şarkın yok mu?
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.
------
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.
Ben o konuda katıyım. Normal juri gibi oy verilme taraftarıyım. En fazla 2-3 isim aynı puan verip diğerlerini sıralamak. Ne o öyle herkese yüksek puan vermek
Sunucu öyle olmalı sanki ama ya, dah objektif görünmesi için. Kimseye de kıyamıyorum birde.Ben o konuda katıyım. Normal juri gibi oy verilme taraftarıyım. En fazla 2-3 isim aynı puan verip diğerlerini sıralamak. Ne o öyle herkese yüksek puan vermekeskiden o fikirdeydim ama tadı çıkmıyor öyle
Senin hırsın benimkinin yanında bir toz zerresi.Final için iddialı şarkın yok mu?
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.
------
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.
Bu sezon yer almadığım için kim ne yaparsa yapsın, benden sonrası tufan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?