eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yasemin gerekli tepkiyi vermiş. "Manyak"

Adımın çıktığı falan yok her zaman ki gibi senin saçma algıların.

Zilli sana benzer be.
Rahmetli @harun, @Maskeli Fedai @kerem @cookies le neler neler yaşadın herkes biliyor

En son @destere ye de sürtününce @Çiğdem ablan videoda 2:10 da başlayan cezayı vermişti sana cezayı da @mrt-06 uygulamıştı
@Dosi @Angelica @dreamy falan hep şahitti

Korişcim @cehennet Irmakcım sana gereken cevabı vermiş

Dizinin en mide bulandırıcı karakteriydi bu yobaz. Şahuban Sultan gerekli dersi verip defetti başımızdan iblisi.

Final için iddialı şarkın yok mu?

Kendini ifşa etmekten bile acizken bunları yapacak yürek ne arar sende.
Hırsım her şeyin önüne geçer, bundan sonra böyle. Rachel'in yaptığı gibi.

------

Koriş aseksüel ayol sevişmeyen adamın harfi mi olurmuş Cahal 😱 @kerem @serhatt @Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 105067
Bu kim birde soyadımız aynıymış. 😱
------

@kerem @serhatt'ı programa karşı küstürme lütfen. Kendisi Mor ve Ötesi fanı ve benim garanti tam puanım, kaybetmek istemem.
Baş juriler boncukçu. Sana faydası olmaz. Rakipler ile aranda anca en fazla 2-3 puan fark olur, normal juri ise mor ve ötesi seviyorsa en büyük fark 16 puan (17 kişiyseniz
) @kerem
Yine de jüri başkanlarını küçümsemeyelim, Aradaki fark 10'a kadar çıkabilecek çünkü.

Bir tek @xemrexxx gıcıklık yapmak ister
senden ve diğerlerinden pek hayır gelmez

Reactions: xemrexxx and kerem
Ben sunucu olarak zaten öyle çok çok düşük vermem de, belki arada sürpriz yapabilirim. @serhatt da geçen sezonlar baya acımasızdı @xemrexxx gibi. @Aserat'ın oylarını merak ediyorum asıl.
Ben o konuda katıyım. Normal juri gibi oy verilme taraftarıyım. En fazla 2-3 isim aynı puan verip diğerlerini sıralamak. Ne o öyle herkese yüksek puan vermek
eskiden o fikirdeydim ama tadı çıkmıyor öyle

Reactions: kerem
Ben o konuda katıyım. Normal juri gibi oy verilme taraftarıyım. En fazla 2-3 isim aynı puan verip diğerlerini sıralamak. Ne o öyle herkese yüksek puan vermek
eskiden o fikirdeydim ama tadı çıkmıyor öyle
Sunucu öyle olmalı sanki ama ya, dah objektif görünmesi için. Kimseye de kıyamıyorum birde.

Reactions: Dosi
Senin hırsın benimkinin yanında bir toz zerresi.

Ben sunucu olarak zaten öyle çok çok düşük vermem de, belki arada sürpriz yapabilirim. @serhatt da geçen sezonlar baya acımasızdı @xemrexxx gibi. @Aserat'ın oylarını merak ediyorum asıl.
Bu sezon yer almadığım için kim ne yaparsa yapsın, benden sonrası tufan.
@Dosi

Reactions: Dosi and kerem