Üstteki mesajımda halbuki bir şey yazmıştım, kahrolsun nasıl da bu kadar hit alıyor.Yine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.
Üstteki mesajımda halbuki bir şey yazmıştım, kahrolsun nasıl da bu kadar hit alıyor.Yine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.
Konuyu oraya sen getirdin.Yine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.
Sus sinirlerim bozuldu zaten, yorgunum birde. Yarın kimleri ifşa edeceğimi düşünüyorum şimdi.Ne olacak birkaç ismi önden öğrendiysek. Önceden öğrenmek bir şeyi değiştirmiyor sonuçta.
İnşallah kendini ifşalayalar diskalifiye olurlar.Üstteki mesajımda halbuki bir şey yazmıştım, kahrolsun nasıl da bu kadar hit alıyor.
12yi geçti. İfşa olanları açıkla bariYine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.
Hep diyorum sana Cavidan modunu kapat diye. Olacağı buydu.Üstteki mesajımda halbuki bir şey yazmıştım, kahrolsun nasıl da bu kadar hit alıyor.
Düşünüyorum işte, birbirine uyumlu isimleri açıklamayı istiyorum ama kararsızım.12yi geçti. İfşa olanları açıkla bari
Yarışmanın arkasında gizli bir el mi var yoksa.Sus sinirlerim bozuldu zaten, yorgunum birde. Yarın kimleri ifşa edeceğimi düşünüyorum şimdi.
------
İnşallah kendini ifşalayalar diskalifiye olurlar.
Ne biliyim sen sordun ben söyledim. Ah ikimiz de şu patavatsızlığı bi yensek...Hep diyorum sana Cavidan modunu kapat diye. Olacağı buydu.
Evet itiraf ediyorum, Rachel beni aslında gizlice yönetiyor. @12.Adam @dreamy @Emre OzansoyYarışmanın arkasında gizli bir el mi var yoksa.
İkimiz derken bende mi varım...Yarışmanın arkasında gizli bir el mi var yoksa.
------
Ne biliyim sen sordun ben söyledim. Ah ikimiz de şu patavatsızlığı bi yensek...
Hergün Asya olacak halim yok sonuçta, bende insanım.Hep diyorum sana Cavidan modunu kapat diye. Olacağı buydu.
Bugün karşına güçlü rakipler getirdim diye sen bana mı bilendin acaba?Konuyu oraya sen getirdin.
Kurban olayım insafa gelsin.
Yok bee...İkimiz derken bende mi varım...
Rachel ve insaf... Saman ve iplik gibi... @sokak sanati'ni tanıma fırsatın oldu mu bilmiyorum gerçi?Kurban olayım insafa gelsin.
Yok bee...
Ne bilenmesi, yarışmadaki favori şarkıcının abartıldığını düşünüyorum demiştim. Sonra sen o kişinin seçilip seçilmediğini bilmiyorsun deyince konu buralara geldi.Bugün karşına güçlü rakipler getirdim diye sen bana mı bilendin acaba?
Aman diyim oğlunu oynama da kimi istersen oyna. @slhttnmtlHergün Asya olacak halim yok sonuçta, bende insanım.
Korkman gerekenler asıl sıra sıra geliyorlar. Yarınki rakiplerden sonra işler biraz daha karışacak.Ne bilenmesi, yarışmadaki favori şarkıcının abartıldığını düşünüyorum demiştim. Sonra sen o kişinin seçilip seçilmediğini bilmiyorsun deyince konu buralara geldi.
Rakiplerimden korkmuyorum ayrıca.
Diziye sadece 10 dakika katlanabildiğim için gram bir şey bilmiyorum. Tam ben aktifken gitti ama stalklarımla iyi kötü tanıyorum desem.Rachel ve insaf... Saman ve iplik gibi... @sokak sanati'ni tanıma fırsatın oldu mu bilmiyorum gerçi?
Ali canımız.Aman diyim oğlunu oynama da kimi istersen oyna. @slhttnmtl
Dönemlik şarkılar üreten popüler akım sanatçılarından da korkmuyorum. Bugünkü rakiplerim kaliteli en azından.Korkman gerekenler asıl sıra sıra geliyorlar. Yarınki rakiplerden sonra işler biraz daha karışacak.
Uzaktan nasıl biri gibi görünüyor peki?Diziye sadece 10 dakika katlanabildiğim için gram bir şey bilmiyorum. Tam ben aktifken gitti ama stalklarımla iyi kötü tanıyorum desem.
------
Ali canımız.
Bizim tayfada Ali'ye senin ortağın gıcıktı değil mi?Diziye sadece 10 dakika katlanabildiğim için gram bir şey bilmiyorum. Tam ben aktifken gitti ama stalklarımla iyi kötü tanıyorum desem.
------
Ali canımız.
Dönemlik şarkılar üreten popüler şarkıcıların 15 tane şarkısı yoktur zaten. A*eyna Tilki'nin sadece 3-4 şarkısı var mesela.Dönemlik şarkılar üreten popüler akım sanatçılarından da korkmuyorum. Bugünkü rakiplerim kaliteli en azından.
Sezon finali bölümü o kadar berbattı ki Ali'yi bile özlettirdi bana. @slhttnmtlAman diyim oğlunu oynama da kimi istersen oyna. @slhttnmtl