eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Sus sinirlerim bozuldu zaten, yorgunum birde. :A Yarın kimleri ifşa edeceğimi düşünüyorum şimdi. :A
------

İnşallah kendini ifşalayalar diskalifiye olurlar. :A
Yarışmanın arkasında gizli bir el mi var yoksa. :A
------

Hep diyorum sana Cavidan modunu kapat diye. :A Olacağı buydu.
Ne biliyim sen sordun ben söyledim. :A Ah ikimiz de şu patavatsızlığı bi yensek... :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
Evet itiraf ediyorum, Rachel beni aslında gizlice yönetiyor. :A @12.Adam @dreamy @Emre Ozansoy
Kurban olayım insafa gelsin. :A

İkimiz derken bende mi varım... :A
Yok bee... :A

sadakatsiz-cavidan-kimdir-resmi.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Bugün karşına güçlü rakipler getirdim diye sen bana mı bilendin acaba? :A
Ne bilenmesi, yarışmadaki favori şarkıcının abartıldığını düşünüyorum demiştim. Sonra sen o kişinin seçilip seçilmediğini bilmiyorsun deyince konu buralara geldi. :A

Rakiplerimden korkmuyorum ayrıca. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ne bilenmesi, yarışmadaki favori şarkıcının abartıldığını düşünüyorum demiştim. Sonra sen o kişinin seçilip seçilmediğini bilmiyorsun deyince konu buralara geldi. :A

Rakiplerimden korkmuyorum ayrıca. :A
Korkman gerekenler asıl sıra sıra geliyorlar. Yarınki rakiplerden sonra işler biraz daha karışacak. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
  • Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
Dönemlik şarkılar üreten popüler akım sanatçılarından da korkmuyorum. :A Bugünkü rakiplerim kaliteli en azından. :A
Dönemlik şarkılar üreten popüler şarkıcıların 15 tane şarkısı yoktur zaten. A*eyna Tilki'nin sadece 3-4 şarkısı var mesela. :A
------

Aman diyim oğlunu oynama da kimi istersen oyna. :A @slhttnmtl
Sezon finali bölümü o kadar berbattı ki Ali'yi bile özlettirdi bana. :A @slhttnmtl