Üstteki mesajımda halbuki bir şey yazmıştım, kahrolsun nasıl da bu kadar hit alıyor.Yine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.![]()
Üstteki mesajımda halbuki bir şey yazmıştım, kahrolsun nasıl da bu kadar hit alıyor.Yine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.![]()
Konuyu oraya sen getirdin.Yine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.![]()
Sus sinirlerim bozuldu zaten, yorgunum birde.Ne olacak birkaç ismi önden öğrendiysek. Önceden öğrenmek bir şeyi değiştirmiyor sonuçta.![]()
İnşallah kendini ifşalayalar diskalifiye olurlar.Üstteki mesajımda halbuki bir şey yazmıştım, kahrolsun nasıl da bu kadar hit alıyor.![]()
12yi geçti. İfşa olanları açıkla bariYine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.![]()
Hep diyorum sana Cavidan modunu kapat diye.Üstteki mesajımda halbuki bir şey yazmıştım, kahrolsun nasıl da bu kadar hit alıyor.![]()
Düşünüyorum işte, birbirine uyumlu isimleri açıklamayı istiyorum ama kararsızım.12yi geçti. İfşa olanları açıkla bari![]()
Yarışmanın arkasında gizli bir el mi var yoksa.Sus sinirlerim bozuldu zaten, yorgunum birde.Yarın kimleri ifşa edeceğimi düşünüyorum şimdi.
------
İnşallah kendini ifşalayalar diskalifiye olurlar.![]()
Ne biliyim sen sordun ben söyledim.Hep diyorum sana Cavidan modunu kapat diye.Olacağı buydu.
Evet itiraf ediyorum, Rachel beni aslında gizlice yönetiyor.Yarışmanın arkasında gizli bir el mi var yoksa.![]()
İkimiz derken bende mi varım...Yarışmanın arkasında gizli bir el mi var yoksa.
------
Ne biliyim sen sordun ben söyledim.Ah ikimiz de şu patavatsızlığı bi yensek...
![]()
Hergün Asya olacak halim yok sonuçta, bende insanım.Hep diyorum sana Cavidan modunu kapat diye.Olacağı buydu.
Bugün karşına güçlü rakipler getirdim diye sen bana mı bilendin acaba?Konuyu oraya sen getirdin.![]()
Kurban olayım insafa gelsin.
Yok bee...İkimiz derken bende mi varım...![]()
Rachel ve insaf... Saman ve iplik gibi...Kurban olayım insafa gelsin.
Yok bee...
![]()
Ne bilenmesi, yarışmadaki favori şarkıcının abartıldığını düşünüyorum demiştim. Sonra sen o kişinin seçilip seçilmediğini bilmiyorsun deyince konu buralara geldi.Bugün karşına güçlü rakipler getirdim diye sen bana mı bilendin acaba?![]()
Aman diyim oğlunu oynama da kimi istersen oyna.Hergün Asya olacak halim yok sonuçta, bende insanım.![]()
Korkman gerekenler asıl sıra sıra geliyorlar. Yarınki rakiplerden sonra işler biraz daha karışacak.Ne bilenmesi, yarışmadaki favori şarkıcının abartıldığını düşünüyorum demiştim. Sonra sen o kişinin seçilip seçilmediğini bilmiyorsun deyince konu buralara geldi.
Rakiplerimden korkmuyorum ayrıca.![]()
Diziye sadece 10 dakika katlanabildiğim için gram bir şey bilmiyorum.Rachel ve insaf... Saman ve iplik gibi...@sokak sanati'ni tanıma fırsatın oldu mu bilmiyorum gerçi?
![]()
Ali canımız.Aman diyim oğlunu oynama da kimi istersen oyna.@slhttnmtl
Dönemlik şarkılar üreten popüler akım sanatçılarından da korkmuyorum.Korkman gerekenler asıl sıra sıra geliyorlar. Yarınki rakiplerden sonra işler biraz daha karışacak.![]()
Uzaktan nasıl biri gibi görünüyor peki?Diziye sadece 10 dakika katlanabildiğim için gram bir şey bilmiyorum.Tam ben aktifken gitti ama stalklarımla iyi kötü tanıyorum desem.
------
Ali canımız.![]()
Bizim tayfada Ali'ye senin ortağın gıcıktı değil mi?Diziye sadece 10 dakika katlanabildiğim için gram bir şey bilmiyorum.Tam ben aktifken gitti ama stalklarımla iyi kötü tanıyorum desem.
------
Ali canımız.![]()
Dönemlik şarkılar üreten popüler şarkıcıların 15 tane şarkısı yoktur zaten. A*eyna Tilki'nin sadece 3-4 şarkısı var mesela.Dönemlik şarkılar üreten popüler akım sanatçılarından da korkmuyorum.Bugünkü rakiplerim kaliteli en azından.
![]()
Sezon finali bölümü o kadar berbattı ki Ali'yi bile özlettirdi bana.Aman diyim oğlunu oynama da kimi istersen oyna.@slhttnmtl