Üşenmeyip not mu aldın?@12.Adam bu arada sene boyunca paylaştığım 29482 tane Mor ve Ötesi şarkısının hepsine harika ya da beğeni attın. Yüksek puanlar bekliyorum senden ona göre.
Üşenmeyip not mu aldın?@12.Adam bu arada sene boyunca paylaştığım 29482 tane Mor ve Ötesi şarkısının hepsine harika ya da beğeni attın. Yüksek puanlar bekliyorum senden ona göre.
Söyledin ya yarışacağını. Kimin aldığını bile biliyorum.Daha yarışacağını bilmiyorsun ki? Belki kimse seçmemiştir.
Söylemediğime yemin edebilirim, ağzımdan mı kaçırdım acaba?Söyledin ya yarışacağını. Kimin aldığını bile biliyorum.
Senin hafıza gitmiş.Söylemediğime yemin edebilirim, ağzımdan mı kaçırdım acaba?
Geldi geldi merak etme.
Hayırlı olsun kolay gelsin şimdiden 2 küsür aylık yoğun süreçte müziğe doyulacak artık @kerem
Seçilen ilk 4 kişiyi görmezden geldiniz. Yorumunuzu merak ediyorum açıkçası. Sıra sıra açıklamamın sebebi de o.hayırlı olsun @kerem MusicSurvivor keyifli bir yarışma yarışmacıların,jurilerin katılımıyla forumda keyifli etkinlik ortaya çıkacaktır 🤗 🤗
Bugün ben ben değildim zaten, insanoğlunun vucüduna hakaret ediyorum resmen.Senin hafıza gitmiş.
Bütün isimler açıklanmadan net bir yorum zor olur, şu an iddialı olurlar ama tüm isimler açıklanınca durum değişebilir ya da tam tersi. Tüm isimler açıklandığında genel bir ön değerlendirmede bulunurum..Seçilen ilk 4 kişiyi görmezden geldiniz. Yorumunuzu merak ediyorum açıkçası. Sıra sıra açıklamamın sebebi de o.
------
Bugün ben ben değildim zaten, insanoğlunun vucüduna hakaret ediyorum resmen.
Umarım diğerlerinden de haberdar değilsindir.
Jüri olarak desteklerinii sonuna kadar bekliyoruz. Güzel dileklerin için teşekkürler.Tüm katılan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim iyi olan kazansın
Tabiki her zaman 😉Jüri olarak desteklerinii sonuna kadar bekliyoruz. Güzel dileklerin için teşekkürler.
Hepsi de güzel gruplar, mutlaka birisi başını alıp adım adım finale gider.Seçilen ilk 4 kişiyi görmezden geldiniz. Yorumunuzu merak ediyorum açıkçası. Sıra sıra açıklamamın sebebi de o.
Haberdarım bi 5-6 kişiden daha. Sarhoşken mi yazıyorsun geceleri anlamadım. Ağzından falan da kaçırmadın. Bahsettiğim yarışmacının önce başka biri tarafından seçildiğini, sonra bırakılıp başka bir kişinin aldığından dahi haberim var.Bugün ben ben değildim zaten, insanoğlunun vucüduna hakaret ediyorum resmen.
Umarım diğerlerinden de haberdar değilsindir.
Katılıyor musun?Hepsi de güzel gruplar, mutlaka birisi başını alıp adım adım finale gider.
İçimden bir ses başka şeyler düşündüğünü söylüyor.Bütün isimler açıklanmadan net bir yorum zor olur, şu an iddialı olurlar ama tüm isimler açıklanınca durum değişebilir ya da tam tersi. Tüm isimler açıklandığında genel bir ön değerlendirmede bulunurum..
Evet. Tek tek açıklandığı için yazmamıştım ama çok güçlü rakipler, gözüm korktu.Katılıyor musun?
Hatta gelecek sezon yarışmacı bile olabilirsin.Tabiki her zaman 😉
Katılıyor musun?
Aa benim niye haberim yok?Evet. Tek tek açıklandığı için yazmamıştım ama çok güçlü rakipler, gözüm korktu.
Bende varım, iyi olan kazansın. (İkisi de ilk tur elendiler.)Evet. Tek tek açıklandığı için yazmamıştım ama çok güçlü rakipler, gözüm korktu.
Yeter sus sinirlerim bozuldu, beni ifşa etme bari.Haberdarım bi 5-6 kişiden daha. Sarhoşken mi yazıyorsun geceleri anlamadım. Ağzından falan da kaçırmadın. Bahsettiğim yarışmacının önce başka biri tarafından seçildiğini, sonra bırakılıp başka bir kişinin aldığından dahi haberim var.
Senin kafan hakikaten iyi değil, içkili felan mısın? @phoebebuffayHatta gelecek sezon yarışmacı bile olabilirsin.
------
Aa benim niye haberim yok?
Seçtiğim kişiyi çok beğeniyorum ve forumda da galiba beğeniliyor da çok yukarılara çıkma şansı yok galiba, ayrıca yanlış strateji kurbanı olmam da muhtemel.Bende varım, iyi olan kazansın. (İkisi de ilk tur elendiler.)
Acaba içimden mi söyledim.Hatta gelecek sezon yarışmacı bile olabilirsin.
------
Aa benim niye haberim yok?
Seçtiğim kişiyi çok beğeniyorum ve forumda da galiba beğeniliyor da çok yukarılara çıkma şansı yok galiba, ayrıca yanlış strateji kurbanı olmam da muhtemel.
Acaba içimden mi söyledim.
Yine ağzınızı tutamadınız. Yarışmacılar gizlilik söz konusu, ne bizi ne de kendinizi ifşa etmeyin.Senin kafan hakikaten iyi değil, içkili felan mısın? @phoebebuffay
Ne olacak birkaç ismi önden öğrendiysek. Önceden öğrenmek bir şeyi değiştirmiyor sonuçta.Yeter sus sinirlerim bozuldu, beni ifşa etme bari.