eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Geldi geldi merak etme. :A
Hayırlı olsun kolay gelsin şimdiden 2 küsür aylık yoğun süreçte müziğe doyulacak artık :A @kerem
hayırlı olsun @kerem MusicSurvivor keyifli bir yarışma yarışmacıların,jurilerin katılımıyla forumda keyifli etkinlik ortaya çıkacaktır 🤗 🤗
Seçilen ilk 4 kişiyi görmezden geldiniz. Yorumunuzu merak ediyorum açıkçası. Sıra sıra açıklamamın sebebi de o. :A
------

Senin hafıza gitmiş. :A
Bugün ben ben değildim zaten, insanoğlunun vucüduna hakaret ediyorum resmen. :A

Umarım diğerlerinden de haberdar değilsindir. :A

Seçilen ilk 4 kişiyi görmezden geldiniz. Yorumunuzu merak ediyorum açıkçası. Sıra sıra açıklamamın sebebi de o. :A
------

Bütün isimler açıklanmadan net bir yorum zor olur, şu an iddialı olurlar ama tüm isimler açıklanınca durum değişebilir ya da tam tersi. :A Tüm isimler açıklandığında genel bir ön değerlendirmede bulunurum.. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem

Haberdarım bi 5-6 kişiden daha. Sarhoşken mi yazıyorsun geceleri anlamadım. :A Ağzından falan da kaçırmadın. Bahsettiğim yarışmacının önce başka biri tarafından seçildiğini, sonra bırakılıp başka bir kişinin aldığından dahi haberim var. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: kerem and 12.Adam
Bütün isimler açıklanmadan net bir yorum zor olur, şu an iddialı olurlar ama tüm isimler açıklanınca durum değişebilir ya da tam tersi. :A Tüm isimler açıklandığında genel bir ön değerlendirmede bulunurum.. :A
İçimden bir ses başka şeyler düşündüğünü söylüyor. :A

Haberdarım bi 5-6 kişiden daha. Sarhoşken mi yazıyorsun geceleri anlamadım. :A Ağzından falan da kaçırmadın. Bahsettiğim yarışmacının önce başka biri tarafından seçildiğini, sonra bırakılıp başka bir kişinin aldığından dahi haberim var. :A
Yeter sus sinirlerim bozuldu, beni ifşa etme bari. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam