eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Senı günün manipülatörü olarak taçlandırıyorum. Şuan farkında olmadan üyeleri suncuya karşı kışkırttığının farkında değil sanırım. :A @slhttnmtl @12.Adam
Farkında değilim cidden. Dün katıldığım programın sunucusu @xdragxx de aynı şeyleri söyledi. Bu gidişle beni kimse yarışmasına almayacak yakında. :A

Tek hedefim MA'nın şampiyon olması ki kesin gözüyle bakıyorum zaten. :A @Aserat

MA ile bekaret kontrolü sahneli dizileri kıyasladığın için seni bu gece 3. kınayışım. Yeter artık. :A
Aaa kıyaslamak mı, ben sadece güçlü bir rakip gibi gözüktüğünden öyle dedim. 🤭 Bu arada Hazal'ı da sadece 2.51 dakika gösteren Menajerimi Ara'ya da geçit vermemek lazım. :A

@alperuz'luk du var sende, maşallah yok yok. :A
------

Senı günün manipülatörü olarak taçlandırıyorum. Şuan farkında olmadan üyeleri suncuya karşı kışkırttığının farkında değil sanırım. :A @slhttnmtl @12.Adam
Ben fena birisi değilim (kısmen yalan) ama kaos konusunu maalesef inkar edemiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
Aaa kıyaslamak mı, ben sadece güçlü bir rakip gibi gözüktüğünden öyle dedim. 🤭 Bu arada Hazal'ı da sadece 2.51 dakika gösteren Menajerimi Ara'ya da geçit vermemek lazım. :A

Ben fena birisi değilim (kısmen yalan) ama kaos konusunu maalesef inkar edemiyorum. :A
M.Ara zaten son günleri yaşıyor, toprağa girecek. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
@alperuz'luk du var sende, maşallah yok yok. :A
------

Ben ironi yapıyodum be. :A Bu ortamda daha fazla bulunursam sanırım kaos çıkarıp izlicem. :A @phoebebuffay @12.Adam

40717-vatandas-intihari-cekirdek-citleyerek-seyretti-58b430cb8c833.jpg

@Aserat'ı daha çok sinirlendir ki dayanamayıp etkinliği iptal falan eder malum. :A

Sayende alperuz'u aramayacağız.. Onun yerini çok çabuk doldurdun. :A

Bu bildiğimiz tipik @Aserat'lık, bu yüzden En Favori Dizi etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum. Yılın dizisi Masumlar Apartmanı ile Trajedi Oda'sını sollayacağımız için. :Z
------

MA demişken tekrarları başlıyor, söz verdiğiniz gibi izleyeceksiniz inşallah. :A @slhttnmtl
Aşırı alakasız bir konuda bile adını geçirdiğine göre Kırmızı Oda sana fena dert olmuş demektir böyle kudurmaya devam. :Z

@Aserat'ı daha çok sinirlendir ki dayanamayıp etkinliği iptal falan eder malum. :A

Sayende alperuz'u aramayacağız.. Onun yerini çok çabuk doldurdun. :A
Etkinliğin iptal olması işime gelmez ama koskoca Demet Akbağ'ı da 4 dakikacık göstermezsin, biz olmasak insanlar hasretlerini dindiremicekti. :A

Kaos sevdiğimi bugün açıkladım, 1 yıl olacak. :A
------

Bu teyzeyi çok özlemişim. :bhr:
Moodum resmen teyzecim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Aşırı alakasız bir konuda bile adını geçirdiğine göre Kırmızı Oda sana fena dert olmuş demektir böyle kudurmaya devam. :Z
Asıl Masumlar Apartmanı sana o kadar dert olmuş her üyenin 'yılın dizisi' deyişinden sonra Trajedi Odası'nı araya atma kıskançlığına ne demeli? :kiki:
------

Yarışmayı terk etmelim deyişi. :A
------

Etkinliğin iptal olması işime gelmez ama koskoca Demet Akbağ'ı da 4 dakikacık göstermezsin, biz olmasak insanlar hasretlerini dindiremicekti. :A

Kaos sevdiğimi bugün açıkladım, 1 yıl olacak. :A
------

Moodum resmen teyzecim. :A
Neyse ki müzik bölümünden sonra dizi bölümünden de aynı saflarda yer alıyoruz. :Z

Asıl Masumlar Apartmanı sana o kadar dert olmuş her üyenin 'yılın dizisi' deyişinden sonra Trajedi Odası'nı araya atma kıskançlığına ne demeli? :kiki:
Her üye = sen :A Aynı sezon içinde Kırmızı Oda ve Sadakatsiz gibi iki fenomen iş daha varken sadece tek sezonda 8 reyting kaybeden işe yılın dizisi demenin saçmalığını yüzüne vurduğum için mi bu çekememezlik. :A

------

Yarışmayı terk etmelim deyişi. :A
------

Neyse ki müzik bölümünden sonra dizi bölümünden de aynı saflarda yer alıyoruz. :Z
Geçen sene bu zamanlar @Emre Ozansoy'la aynısını diyorduk, bu sene çok ters düştük. :A

Bu arada ben senin dizilerini beğeniyorum, yoksa geçmişte Bizim Hikaye'ye dediklerin hala aklımın köşesinde, ben ki o berbat bölümleri bile aralıksız izledim... :A

Her üye = sen :A Aynı sezon içinde Kırmızı Oda ve Sadakatsiz gibi iki fenomen iş daha varken sadece tek sezonda 8 reyting kaybeden işe yılın dizisi demenin saçmalığını yüzüne vurduğum için mi bu çekememezlik. :A
Yıl sonu etkinliğinde düzenlenen etkinlikte te tek jüri üyesi bendim o zaman. :A

45 bölüm yayınlanıp sezon sonu boş günde 10 reytingden 3 reytinge kadar kan kaybeden dizi de MA'ydı sanki. :kiki:
------

Geçen sene bu zamanlar @Emre Ozansoy'la aynısını diyorduk, bu sene çok ters düştük. :A

Bu arada ben senin dizilerini beğeniyorum, yoksa geçmişte Bizim Hikaye'ye dediklerin hala aklımın köşesinde, ben ki o berbat bölümleri bile aralıksız izledim... :A
Masumlar Apartmanı'nın tekrarı başlıyor izleyeceksin değil mi? :A

Bizim Hikaye basit bir diziydi maalesef, ben başlarda sevsem de sitcom havasından çıkamadığı için bırakmıştım. :A