eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Pinhani sevmez misin. 😱 Daha önce de yarışmıştım sevdiğim bir grup çok da güzel şarkıları var ya.

Reactions: 12.Adam and Dosi
yarışmada fazla ilerleyememiştim o açıdan Tuğbayla bir kez daha yarışayım dedim Tuğba Yurt @kerem den rica edip yarışmaya onaylandı.tupbayla çok erken elendiğim için sorun olacağını düşünmüyorum ama umarım itiraz eden yarışmacılar çıkmayacak

------

Neden Gülşen, Hande Yener, Sezen Aksu, Ajda Pekkan falan seçilmiyor. Çok yeni isimler seçilmiş hep. @Turkuazz senin şarkıcıyı ilk kez duydum.
parçalarını beğeneceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
Reactions: cehennet and Dosi

Sen kendine güveniyorsan sıkıntı yok. Başarılar diliyorum.

Reactions: Turkuazz
@kerem Hayırlı olsun. Foruma renk katan keyifli bir yarışma MS. Senin el atıp geri döndürmen güzel olmuş. Ben de jüri olmak isterim eğer uygunsa

Reactions: kerem
Hayırlı olsun başarılar yeni sezonda.
Teşekkür ederim, biraz daha çalışırsan tam olacak.

Tam tersi biz birlik olursak @kerem'i taraf tutmaktan ve yarışmacıları kışkırtmaktan dolayı koltuğundan edip yerine daha kaliteli ve müzik zevki olan bir sunucu getirebiliriz.
2 yıl beklediniz benim dışımda bulabildiniz mi bir sunucu? Beni kovdurtmaya çok meraklıysanız buyrun ben yarışmacı olayım, siz beraber sunun.
Bana her türlü hava hoş.

------

Çok korkutucu rakip yok.
Resmen hakaret etmiş size zayıf halka diyerek. Kaos serbesttir.
@Turkuazz @Özgür @The_Erinch @Veteran

Beni de açıkla bugün @kerem güçlü sanatçı görsünler

------

Değiştim zaten başkası gelecek
Cumartesi günü dedim ya, ne bu acelen?

Ben kaos izlemeyi severim dedikçe beni kaosun içine sürüklüyor. phoebe ne de haklıymış.

Neden Gülşen, Hande Yener, Sezen Aksu, Ajda Pekkan falan seçilmiyor. Çok yeni isimler seçilmiş hep. @Turkuazz senin şarkıcıyı ilk kez duydum.
8. ve 9. sezonlarda yarıştıkları için seçilemiyorlar. Olası bir All Star durumunda tekrar bu şarkıcıları görebiliriz. Her sezon aynı şarkıcılarla yarışılmaması adına bu kısıtlama baştan beri getirildi.

Reactions: cehennet

Anladım. Mantıklı bir düzenleme. Her seferinde aynı şarkıları dinlemek ve oylamak güzel olmazdı.

Hayaller, hayatlar işte.

Benim gibi ilk 'Sil Baştan' olan en zor sezonda şampiyon yapamadıktan sonra puanın pek bir öenmi kalmıyor.
Yarışsam görürdük hayatları...

O sezonda ben olsam da katılsam yine daha iyi işler çıkarırdım.

Yarışsam görürdük hayatları...

O sezonda ben olsam da katılsam yine daha iyi işler çıkarırdım.
Gülşen, Sezen Aksu, Yalın, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Kaya'larla mı? Bence hiç tartışmayalım bile.

Reactions: slhttnmtl