1.5 ay olacak resmen, evde oturmaktan kalça kemiğim ağrıdı.tamamda yeni geldin sen zaten tatilden görmemişlik olur yine gidersen
Ne görmemişlik olacak be, millet tatilde oradan oraya gidiyor, ben bir denize gittim diye mi görmemişlik oldu? 😱
1.5 ay olacak resmen, evde oturmaktan kalça kemiğim ağrıdı.tamamda yeni geldin sen zaten tatilden görmemişlik olur yine gidersen
Tamam bebüşüm sen nasıl diyorsan öyle olsun.Babama can gurban, o köyün eziyetinden ne olur sanki?
Tamam bebüşüm sen nasıl diyorsan öyle olsun.
İzmir'de ne yaptınYa ama biz hiç tatile gitmedik bizim suçumuz ne :////
Kırıp dizini oturmuşsun işte, ne olacak?Ya ama biz hiç tatile gitmedik bizim suçumuz ne :////
İzmir'de ne yaptın
Yeter işte daha ne istiyon kıymet bilmez onları yapamayanlar da var.O tam tatil sayılmaz yüzdüm,gezdim o kadar
ayoll sanamı diyorum ben sen heriflerlemi geziyorsun bee @Yiğitt e diyorumGezemez miyim hakkım değilmi 6 gün yokum.
Bizimde gezmek hakkımız @Çiğdem- @GunesinOglu çatlasın.1.5 ay olacak resmen, evde oturmaktan kalça kemiğim ağrıdı.
Ne görmemişlik olacak be, millet tatilde oradan oraya gidiyor, ben bir denize gittim diye mi görmemişlik oldu? 😱
@GunesinOglu kıskançlıktan Güneşin Kızı oldu.Bizimde gezmek hakkımız @Çiğdem- @GunesinOglu çatlasın.
de cnm laf doğru yolunu bulmuş olur
Kötüydü ama gülümsetti.
Her esprime kötü diyorsun ama gülüyorsun, nasıl olacak bu iş?Kötüydü ama gülümsetti.
Eyvallah Güneşin Kızı.İğrenç ötesisin canısı
Orasını ben de anlamadım bebüş. ssHer esprime kötü diyorsun ama gülüyorsun, nasıl olacak bu iş?
Eyvallah Güneşin Kızı.
Orasını ben de anlamadım bebüş. ss
Senin sempatikliğine gülüyorum sanırım başkası yapsa gülmem.
Napayım yani tatlılık akıyor adamdan.Allah belanı vermesin ama ya
Ay ne güzel iltifatlar onlar öyle.Orasını ben de anlamadım bebüş. ss
Senin sempatikliğine gülüyorum sanırım başkası yapsa gülmem.
sandal aldım de bari beee tövbe estafurullah mustimin ismini ağzına almaAy ne güzel iltifatlar onlar öyle.
Dur bir espri daha yapayım o zaman.
Geçtiğimiz yıl ben gemi aldım, Mustafa Sandal. @Çiğdem-