Sen de mi tatile çıkıyon.Kesinlikle 1 Eylül olmasın.![]()
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Didim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.yeni gelemdimi bu tatilden zırt pırt tatilmi olurmuş biz hiç yapamadık![]()
Sen de mi tatile çıkıyon.Kesinlikle 1 Eylül olmasın.![]()
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Didim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.yeni gelemdimi bu tatilden zırt pırt tatilmi olurmuş biz hiç yapamadık![]()
Aynen, pazartesi 22.30'da bineceğiz işte. Sonraki salıya kadar yokum ama internetten girerim iyi kötü.
Şarkılarımı önden yollayacağım ve bir hafta oy kullanamayacağım, artık nasıl olacaksa @GunesinOglu ona göre ayarlasın.![]()
ne dediğini kendiside bilmiyor o oyüzden @EFE UYSAL ı çok ciddiye alma cnm hatta hiç almaBu daha geçen erken olsun demiyor muydu lo![]()
Ayol niye öyle diyorsun, gidip gezmek hakkım değil mi?yeni gelemdimi bu tatilden zırt pırt tatilmi olurmuş biz hiç yapamadık![]()
Tatile gidecem 30 ağustosta 6 gün yokum.Sen de mi tatile çıkıyon.
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Diadim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.![]()
Oldu canısı başka?Onu merak etme en kötü -5 uygularım o da hiçbir şey ilk haftalar için
Bu ne ya herkes tatile çıkıyor 7 Eylül de okulum açılıyor![]()
Köy, Didim'den daha güzel lafa bak hele.Sen de mi tatile çıkıyon.
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Didim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.![]()
6 gün o bitmez çenenden kurtuluyoruz yani.
Ne diyon sen yine laOldu canısı başka?
Köy, Didim'den daha güzel lafa bak hele.![]()
Ayol niye öyle diyorsun, gidip gezmek hakkım değil mi?![]()
aaa az gezip tozsun elin herifleriyle bukadar yeter ayoll kır dizini otur evindeSen de mi tatile çıkıyon.
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Didim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.![]()
Giremicem maalesef tatilin tadını çıkaracam.Defol be sen girersin bırakamazsın![]()
Evet maalesef.6 gün o bitmez çenenden kurtuluyoruz yani.![]()
![]()
Diyom ki köy niye tatil sayılmıyormuş?Ne diyon sen yine la![]()
Şu çarpık bacaklının laflarına bak hele. 😱aaa az gezip tozsun elin herifleriyle bukadar yeter ayoll kır dizini otur evinde
![]()
Diyom ki köy niye tatil sayılmıyormuş?Köy daha güzel bir kere.
Şu çarpık bacaklının laflarına bak hele. 😱
Gidip biraz gezsem ne olur sanki?![]()
Babam bana köyde eziyet ediyor diyordun.Diyom ki köy niye tatil sayılmıyormuş?Köy daha güzel bir kere.
Gezemez miyim hakkım değilmi 6 gün yokum.aaa az gezip tozsun elin herifleriyle bukadar yeter ayoll kır dizini otur evinde
![]()
Babama can gurban, o köyün eziyetinden ne olur sanki?Babam bana köyde eziyet ediyor diyordun.![]()
tamamda yeni geldin sen zaten tatilden görmemişlik olur yine gidersenDiyom ki köy niye tatil sayılmıyormuş?Köy daha güzel bir kere.