Sen kimdin tanımıyoruz bileSıla hariç herkes dostum benim.
Sen kimdin tanımıyoruz bileSıla hariç herkes dostum benim.
O bastı bacak daha çok bekler senin ayrılmanı Sıla'yı çok sevdiğini duymuştur kesin ondan
O bastı bacak daha çok bekler senin ayrılmanı Sıla'yı çok sevdiğini duymuştur kesin ondan
Kim kimi kovuyor yahu hangi yüzyılda yaşıyoruzAvrılmıyor zaten kovuldu
O daha çok Sıla'yı rakip görüyor kendine güzellikten
sıla yüzündne atar diyosn bengü ile alakası yokmu diyosun
yani bengü ile şansım yokmu
Şarkılarımı ayarlayayım hele bir, sonra penceresiz kalırsın.
Şarkılarımı ayarlayayım hele bir, sonra penceresiz kalırsın.
Kıskançlıktan bir gün ölecen.
Senden fesatlık akıyor, kıskanırsın sen.Senin nereni kıskancam ben ıyy
@GunesinOglu ben kovuldum mu
Avrılmıyor zaten kovuldu
@vadikızı bu kovulma olayını mustim açıklamak istiyor mustimden bengüne mesaj varKim kimi kovuyor yahu hangi yüzyılda yaşıyoruz
O daha çok Sıla'yı rakip görüyor kendine güzellikten
Sen kimdin tanımıyoruz bile
Biliyorduk bunu .ssVE MUSICSURVIVOR ALL STAR'IN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU !
@batuhankaralar @-potterhead- @Bully @Çiğdem- @denizz19 @hayret bi şey @adımutlulukk @EFE UYSAL @sokak sanati @Ahmad @ozgur2113 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @xemrexxx @gözlemci @tolgab @Maskeli Fedai @OzaN @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @*YıldırıM* @Billy Kane @S.G.A.T. @HachiKo
Bekliyoruz bakalım.VE MUSICSURVIVOR ALL STAR'IN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU !
@batuhankaralar @-potterhead- @Bully @Çiğdem- @denizz19 @hayret bi şey @adımutlulukk @EFE UYSAL @sokak sanati @Ahmad @ozgur2113 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @xemrexxx @gözlemci @tolgab @Maskeli Fedai @OzaN @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @*YıldırıM* @Billy Kane @S.G.A.T. @HachiKo
resim alıntı yapana ka gözkmüyorVE MUSICSURVIVOR ALL STAR'IN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU !