Sen de mi tatile çıkıyon.Kesinlikle 1 Eylül olmasın.
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Didim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.yeni gelemdimi bu tatilden zırt pırt tatilmi olurmuş biz hiç yapamadık
Sen de mi tatile çıkıyon.Kesinlikle 1 Eylül olmasın.
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Didim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.yeni gelemdimi bu tatilden zırt pırt tatilmi olurmuş biz hiç yapamadık
Aynen, pazartesi 22.30'da bineceğiz işte. Sonraki salıya kadar yokum ama internetten girerim iyi kötü.
Şarkılarımı önden yollayacağım ve bir hafta oy kullanamayacağım, artık nasıl olacaksa @GunesinOglu ona göre ayarlasın.
ne dediğini kendiside bilmiyor o oyüzden @EFE UYSAL ı çok ciddiye alma cnm hatta hiç almaBu daha geçen erken olsun demiyor muydu lo
Ayol niye öyle diyorsun, gidip gezmek hakkım değil mi?yeni gelemdimi bu tatilden zırt pırt tatilmi olurmuş biz hiç yapamadık
Tatile gidecem 30 ağustosta 6 gün yokum. @GunesinOglu @Çiğdem-Sen de mi tatile çıkıyon.
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Diadim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.
Oldu canısı başka?Onu merak etme en kötü -5 uygularım o da hiçbir şey ilk haftalar için
Bu ne ya herkes tatile çıkıyor 7 Eylül de okulum açılıyor
Köy, Didim'den daha güzel lafa bak hele.Sen de mi tatile çıkıyon.
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Didim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.
6 gün o bitmez çenenden kurtuluyoruz yani.Tatile gidecem 30 ağustosta 6 gün yokum. @GunesinOglu @Çiğdem-
Ne diyon sen yine laOldu canısı başka?
Köy, Didim'den daha güzel lafa bak hele.
Ayol niye öyle diyorsun, gidip gezmek hakkım değil mi?
aaa az gezip tozsun elin herifleriyle bukadar yeter ayoll kır dizini otur evindeSen de mi tatile çıkıyon.
Köye gitmişti o tatil yaptığı söylenemez yani bu sefer Didim'e gidiyor gerçek tatilini yapmaya.
Giremicem maalesef tatilin tadını çıkaracam.Defol be sen girersin bırakamazsın
Evet maalesef. ((6 gün o bitmez çenenden kurtuluyoruz yani.
Diyom ki köy niye tatil sayılmıyormuş? Köy daha güzel bir kere.Ne diyon sen yine la
Şu çarpık bacaklının laflarına bak hele. 😱aaa az gezip tozsun elin herifleriyle bukadar yeter ayoll kır dizini otur evinde
Diyom ki köy niye tatil sayılmıyormuş? Köy daha güzel bir kere.
Şu çarpık bacaklının laflarına bak hele. 😱
Gidip biraz gezsem ne olur sanki?
Babam bana köyde eziyet ediyor diyordun.Diyom ki köy niye tatil sayılmıyormuş? Köy daha güzel bir kere.
Gezemez miyim hakkım değilmi 6 gün yokum.aaa az gezip tozsun elin herifleriyle bukadar yeter ayoll kır dizini otur evinde
Babama can gurban, o köyün eziyetinden ne olur sanki?Babam bana köyde eziyet ediyor diyordun.
tamamda yeni geldin sen zaten tatilden görmemişlik olur yine gidersenDiyom ki köy niye tatil sayılmıyormuş? Köy daha güzel bir kere.