Ben şok ben iptalVE MUSICSURVIVOR ALL STAR'IN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU !
@batuhankaralar @-potterhead- @Bully @Çiğdem- @denizz19 @hayret bi şey @adımutlulukk @EFE UYSAL @sokak sanati @Ahmad @ozgur2113 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @xemrexxx @gözlemci @tolgab @Maskeli Fedai @OzaN @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @*YıldırıM* @Billy Kane @S.G.A.T. @HachiKo
VE MUSICSURVIVOR ALL STAR'IN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU !
@batuhankaralar @-potterhead- @Bully @Çiğdem- @denizz19 @hayret bi şey @adımutlulukk @EFE UYSAL @sokak sanati @Ahmad @ozgur2113 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @xemrexxx @gözlemci @tolgab @Maskeli Fedai @OzaN @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @*YıldırıM* @Billy Kane @S.G.A.T. @HachiKo
@vadikızı bu kovulma olayını mustim açıklamak istiyor mustimden bengüne mesaj var
2:35 ten izlemeye başla olayı açıklıyor adam @EFE UYSAL
Yardım edin @mrt-06 @denizz19 @ozgur2113 bir yanım 1 Eylül de başla zaten bayram arası vereceğiz diyor bir yanım geç başla diyor .(
Yardım edin @mrt-06 @denizz19 @ozgur2113 bir yanım 1 Eylül de başla zaten bayram arası vereceğiz diyor bir yanım geç başla diyor .(
Doğru yanını seçeceğinden eminim. 1 Eylül bence daha iyi hem 5 günün var gayet hazırlanırsın uzatmanın bir anlamı yok zaten ara verecez bayramda.Yardım edin @mrt-06 @denizz19 @ozgur2113 bir yanım 1 Eylül de başla zaten bayram arası vereceğiz diyor bir yanım geç başla diyor .(
ayoll seninde gönlün erkenden başlamaktan yanaydı 1 eylül iyidir cnm bayram arasıda gelicekmiş zaten tadı damağımızda kalır vlla 1 eylül yapıp tadını çıakrtalım birazYardım edin @mrt-06 @denizz19 @ozgur2113 bir yanım 1 Eylül de başla zaten bayram arası vereceğiz diyor bir yanım geç başla diyor .(
Kesinlikle 1 Eylül olmasın.31 Ağustos - 1 Eylül bana da uyar da @yiğit canısı sen 31 Ağustos'ta tatile gidiyordun dimi la
Aynen, pazartesi 22.30'da bineceğiz işte. Sonraki salıya kadar yokum ama internetten girerim iyi kötü.31 Ağustos - 1 Eylül bana da uyar da @yiğit canısı sen 31 Ağustos'ta tatile gidiyordun dimi la
yeni gelemdimi bu tatilden zırt pırt tatilmi olurmuş biz hiç yapamadık31 Ağustos - 1 Eylül bana da uyar da @yiğit canısı sen 31 Ağustos'ta tatile gidiyordun dimi la
Kesinlikle 1 Eylül olmasın.