Senin kafa gidik doktora git.
allah allah niye doktotra gitcem benim haberim yok diskalife oldupğundan
Senin kafa gidik doktora git.
Heerşeyi yanlış anlıyon herşeye inanıyon.allah allah niye doktotra gitcem benim haberim yok diskalife oldupğundan
Kız o şakaydı işte
Heerşeyi yanlış anlıyon herşeye inanıyon.
kızım oyüzden yarışma başlamadan elenirsin dedim şaka demedim göksel gibi senide atmayı üşünüyor @GunesinOglu sayıyı azaltması gerekiyormus gökseli attı şimdi bengüyü düşünüyor 😵😵😵allah allah niye doktotra gitcem benim haberim yok diskalife oldupğundan
Biz biliyoruz inandığı dimi @Çiğdem- psikoloğa gitsin bence.
yorgunluktan beni kafa kaldımı sorun bi yaaaaaa
inandığımı kim söyledi bee hadi ordan
kızım oyüzden yarışma başlamadan elenirsin dedim şaka demedim göksel gibi senide atmayı üşünüyor @GunesinOglu sayıyı azaltması gerekiyormus gökseli attı şimdi bengüyü düşünüyor 😵😵😵
kızz çekilince ne zevki kalıcak @GunesinOglu kovucakki tadı çıksın öyle değilmi @EFE UYSALdüşünüyorsa ben çekilirim yarışmadan ne yapalım @GunesinOglu
@EFE UYSAL zamanında çok gittim ben psikologa gitmeme gerek yok😉
Evet kovmalı seni @GunesinOglu @vadikızıkızz çekilince ne zevki kalıcak @GunesinOglu kovucakki tadı çıksın öyle değilmi @EFE UYSAL
kızz çekilince ne zevki kalıcak @GunesinOglu kovucakki tadı çıksın öyle değilmi @EFE UYSAL
Evet kovmalı seni @GunesinOglu @vadikızı
bende ulaşmaya çalısırım gel başlıcaz hemen derim gelsede şu 1 haftaya baslasak artık@Çiğdem- kız gözlemci yi vadikızı getirir faceden yazar gel enis prensim der gelir
Ben tatile gidecem ama.bende ulaşmaya çalısırım gel başlıcaz hemen derim gelsede şu 1 haftaya baslasak artık
Belli değil
Bende oyumu 31Ağustos-1 Eylül'den yana kullanıyorum okulum var ayrıca
O imkansız
@Çiğdem- kız gözlemci yi vadikızı getirir faceden yazar gel enis prensim der gelir