Ok.Ben onu kaç kere değiştiricem bakalım öylesine koydum. O stratejikti ayrıca ben ryting yapıyordum o programa.
Ok.Ben onu kaç kere değiştiricem bakalım öylesine koydum. O stratejikti ayrıca ben ryting yapıyordum o programa.
MusicSurvivor'un Seda Aktuğlusu, Keriman'ı, Özlem Özden'i, Turabi'si, Hakan'ı, Bozok'u, Sahra'sı, Berna'sı, Duygu Çetinkaya'sı, Semih'i, İnci'si, Pınar'ı, Türkan'ı, Meral'i, Tuncay'ı, OLMAYA GELİYORUZ!!!!
ONLARI LİSTE YAPTIM VE ÇOK YAKINDA HEPSİNİ ELEYİŞİMİ VE ATIŞMALARIMIZA ŞAHİT OLABİLİRSİNİZ!
YAKINDA MUSİCSURVİVORDAYIM!
aaa sen müzik adamısın @GunesinOglu grammy ne demek en iyi sen bilirsin türkiyede aday olmayı tek biz başarmışız şu logoyla birlikte güzel bir afiş yap bakalım bekliyoruzYAKINDA BAŞLIYORUZ!
aaa sen müzik adamısın @GunesinOglu grammy ne demek en iyi sen bilirsin türkiyede aday olmayı tek biz başarmışız şu logoyla birlikte güzel bir afiş yap bakalım bekliyoruz
türkiyeden tek bunu başaran biziz diyorum rihannayı kapsamıyorki bu türkmü ayol oAyy Riri Grammy kazandı sen ne diyon.
türkiyeden tek bunu başaran biziz diyorum rihannayı kapsamıyorki bu türkmü ayol o
tarkan bile yapamadı bunu tek mustim aday oldu hatta o dönemde ciddi ciddi kazanma şansı bile vardı ama aday olmakta yeter
ben rihannayı finalde dahil desteklemiştim zaten all stardada iyi puanlar alabilirAyy işte biz dünya standartlarındayız 1. belli 2. kim yani.
ben rihannayı finalde dahil desteklemiştim zaten all stardada iyi puanlar alabilir
grammy almış biriisinin aday olan türkü tutması gerekiyor bence rihanna mustiyle dost olmalı o havayı soluduk sonuctaMusti'ninde şansı var.
grammy almış biriisinin aday olan türkü tutması gerekiyor bence rihanna mustiyle dost olmalı o havayı soluduk sonucta
offffff aslanım benim
tşşk cnm siyah mustiye çok iyi gidiyor ilk piyasa yıllarında zaten siyah tarzı kendisine benimsemişti ama tarkana meydan okusaydık keşke bizim derdimiz tarkanlaMusti Reis
tşşk cnm siyah mustiye çok iyi gidiyor ilk piyasa yıllarında zaten siyah tarzı kendisine benimsemişti ama tarkana meydan okusaydık keşke bizim derdimiz tarkanla
hayırrr gerçek rakibimiz o bizim o bizden korkacak diğerleriyle bir alıp veremediğimiz yokTarkan'dan korkuyormuşsunuz öyle duyduk
hayırrr gerçek rakibimiz o bizim o bizden korkacak diğerleriyle bir alıp veremediğimiz yok