MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
"Seni severim ama kendimi daha çok"

5kyk6D.png

@adımutlulukk

Doğru düzgün oku şunu yolarım mı dedim, yollarım dedim. :A

Kime sataşayım sen seç. :A
Yolarım olarak okumuşum ben. :F

Sen bilirsin takıl kafana göre bana sataşmanda sakınca yok ben sadece başkasına değil de bana niye sataştığını merak ettim hala bir cevap alamadım. :A

Yolarım olarak okumuşum ben. :F

Sen bilirsin takıl kafana göre bana sataşmanda sakınca yok ben sadece başkasına değil de bana niye sataştığını merak ettim hala bir cevap alamadım. :A

Ne bileyim kasıtlı olarak bişey değil bu, hem fazla takma oy verirken bile etkilemiyor bu sataşma olayı. :A Efeye mi sataşsam. :D

EY FORUM HALKI SORUYORUM SİZE İLK OLARAK KİMİ ELESEM? (b)

BU ARADA İLK HAFTA ŞARKIMIZ!!!

@EFE UYSAL @Bully @GunesinOglu @denizz19 ve diğer 30 kişi..

Son düzenleme:
Ne bileyim kasıtlı olarak bişey değil bu, hem fazla takma oy verirken bile etkilemiyor bu sataşma olayı. :A Efeye mi sataşsam. :D

EY FORUM AHALİSİ SORUYORUM SİZE İLK OLARAK KİMİ ELESEM? (b)

BU ARADA İLK HAFTA ŞARKIMIZ!!!

@EFE UYSAL @Bully @GunesinOglu @denizz19 ve diğer 30 kişi..
Bilmem artık daha önce stratejik davranıp Volkan Konak'a düşük verdiğini itiraf etmiştin. :A

Efe'ye sataş da onun çenesiyle başa çıkabilir mısın bilemem. :F

Bu şarkı kullanılmıştı ama kaçıncı olduğun hatırlayamadım ortalardaydı sanırım. :D

Bilmem artık daha önce stratejik davranıp Volkan Konak'a düşük verdiğini itiraf etmiştin. :A

Efe'ye sataş da onun çenesiyle başa çıkabilir mısın bilemem. :F

Bu şarkı kullanılmıştı ama kaçıncı olduğun hatırlayamadım ortalardaydı sanırım. :D

Ben onu kaç kere değiştiricem bakalım öylesine koydum. :A O stratejikti ayrıca ben ryting yapıyordum o programa. :A