- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Hahahaha güldürdü bu resim
Adam forumdaki tüm yarışmalarda sadece bana sataşıyor napayım sebebini öğrenmeye çalışıyorum git biraz başkasına da sataş.Havalara bak
Seni hiç sevmiyor işte.Adam forumdaki tüm yarışmalarda sadece bana sataşıyor napayım sebebini öğrenmeye çalışıyorum git biraz başkasına da sataş.
En ezik seni görmüş eziyor adam bunun başka izahı olamaz benceAdam forumdaki tüm yarışmalarda sadece bana sataşıyor napayım sebebini öğrenmeye çalışıyorum git biraz başkasına da sataş.
Bence kendine sadece beni rakip olarak görüyor da ondan yapıyor seni mi rakip olarak görecekti şimdi.En ezik seni görmüş eziyor adam bunun başka izahı olamaz bence
KomikBence kendine sadece beni rakip olarak görüyor da ondan yapıyor seni mi rakip olarak görecekti şimdi.
2.sezon çeyrek finalinde kim kimi yolmuştu Sertab'çım hatırlatırım All-Star'da yine görüşecez.
Bence kendine sadece beni rakip olarak görüyor da ondan yapıyor seni mi rakip olarak görecekti şimdi.
2.sezon çeyrek finalinde kim kimi yolmuştu Sertab'çım hatırlatırım All-Star'da yine görüşecez.
Adam forumdaki tüm yarışmalarda sadece bana sataşıyor napayım sebebini öğrenmeye çalışıyorum git biraz başkasına da sataş.
Yolarım olarak okumuşum ben.Doğru düzgün oku şunu yolarım mı dedim, yollarım dedim.
Kime sataşayım sen seç.
Yolarım olarak okumuşum ben.
Sen bilirsin takıl kafana göre bana sataşmanda sakınca yok ben sadece başkasına değil de bana niye sataştığını merak ettim hala bir cevap alamadım.
Bilmem artık daha önce stratejik davranıp Volkan Konak'a düşük verdiğini itiraf etmiştin.Ne bileyim kasıtlı olarak bişey değil bu, hem fazla takma oy verirken bile etkilemiyor bu sataşma olayı. Efeye mi sataşsam.
EY FORUM AHALİSİ SORUYORUM SİZE İLK OLARAK KİMİ ELESEM?
BU ARADA İLK HAFTA ŞARKIMIZ!!!
@EFE UYSAL @Bully @GunesinOglu @denizz19 ve diğer 30 kişi..
Bilmem artık daha önce stratejik davranıp Volkan Konak'a düşük verdiğini itiraf etmiştin.
Efe'ye sataş da onun çenesiyle başa çıkabilir mısın bilemem.
Bu şarkı kullanılmıştı ama kaçıncı olduğun hatırlayamadım ortalardaydı sanırım.