MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
SILA BU SEFER DAHA İDDİALI !

rVO60N.png

@denizz19

Banada afiş beklerim kanka. :bhr:

-Eurovisionu kazanmış birinden daha tehlikeli ne olabilir ki?
-Yalın, Sertap Erener'den korksun.
-En güçlülüler ile yarışmak zevkli olacak.

:D Hangisini kullanırsan kullan. :A

Banada afiş beklerim kanka. :bhr:

-Eurovisionu kazanmış birinden daha tehlikeli ne olabilir ki?
-Yalın, Sertap Erener'den korksun.
-En güçlülüler ile yarışmak zevkli olacak.

:D Hangisini kullanırsan kullan. :A
Ay sen niye sadece bana sataşıyorsun cidden merak ediyorum. :F

Yıldızlar Yarışıyor'da Buğra'ya, Hey Gidi Karadeniz'de Volkan Konak'a, musicsurvivor'da da Yalın'a laf atıyon. :D Neyse ki dizi dizi fav10'dan elendin orada da Poyraz'a laf atardın. :F

Hayır sana bir şey de yapmadım ben, yaptıysam affola. :F Ha forumun reytingli isimlerindenim diye sataşıp prim yapmak istiyorsan eğer orasını bilemem. :A

Yıldızlar Yarışıyor'da Buğra'ya, Hey Gidi Karadeniz'de Volkan Konak'a, musicsurvivor'da da Yalın'a laf atıyon. :D Neyse ki dizi dizi fav10'dan elendin orada da Poyraz'a laf atardın. :F

Hayır sana bir şey de yapmadım ben, yaptıysam affola. :F Ha forumun reytingli isimlerindenim diye sataşıp prim yapmak istiyorsan eğer orasını bilemem. :A

İstemiyorsan sataşmam eğleniyorum ben sataşarak. :A

Havalara bak :F