Erkektir herlade.Bunu söyleyen erkek mi kız mı beni en çok beğenen vadikızı
Erkektir herlade.Bunu söyleyen erkek mi kız mı beni en çok beğenen vadikızı
Ayy bu ne bu sefer daha güçlüymüşüm sanki önceden daha güçsüzmüş gibi beğenmedim değiş.
Ayy bu ne bu sefer daha güçlüymüşüm sanki önceden daha güçsüzmüş gibi beğenmedim değiş.
Yuh daha neler.@vadikızı @Reytinger sana ne demeye çalışıyor anladın mı Senden nefret ediyormuş onu ima etti
Bir şey dediğim yok ya.
Yapmıyodum desem.şaka yapıyporum diyebilirsn ya
Ay sen niye sadece bana sataşıyorsun cidden merak ediyorum.Banada afiş beklerim kanka.
-Eurovisionu kazanmış birinden daha tehlikeli ne olabilir ki?
-Yalın, Sertap Erener'den korksun.
-En güçlülüler ile yarışmak zevkli olacak.
Hangisini kullanırsan kullan.
Ay sen niye sadece bana sataşıyorsun cidden merak ediyorum.
Yıldızlar Yarışıyor'da Buğra'ya, Hey Gidi Karadeniz'de Volkan Konak'a, musicsurvivor'da da Yalın'a laf atıyon. Neyse ki dizi dizi fav10'dan elendin orada da Poyraz'a laf atardın.
Hayır sana bir şey de yapmadım ben, yaptıysam affola. Ha forumun reytingli isimlerindenim diye sataşıp prim yapmak istiyorsan eğer orasını bilemem.
Sataşmanda sıkıntı yok kurban olarak niye beni seçtiğini merak ediyorum ben.İstemiyorsan sataşmam eğleniyorum ben sataşarak.
Ne kadar yakındaYAKINDA BAŞLIYORUZ!
Havalara bakAy sen niye sadece bana sataşıyorsun cidden merak ediyorum.
Yıldızlar Yarışıyor'da Buğra'ya, Hey Gidi Karadeniz'de Volkan Konak'a, musicsurvivor'da da Yalın'a laf atıyon. Neyse ki dizi dizi fav10'dan elendin orada da Poyraz'a laf atardın.
Hayır sana bir şey de yapmadım ben, yaptıysam affola. Ha forumun reytingli isimlerindenim diye sataşıp prim yapmak istiyorsan eğer orasını bilemem.