EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
O hazırladığın resimde Sıla olmazsa büyük ayıp edersin @GunesinOglu
Sıla'ya özel tekli bir resim de hazırlamalısın 2 sezonun şampiyonu denizz19 diye de açabilirsinŞimdi de farklı bir üçlü gelecek ne sabırsızsın be
Sıla'ya özel tekli bir resim de hazırlamalısın 2 sezonun şampiyonu denizz19 diye de açabilirsin
Fena sayılmaz daha iddialı da olabilirsinBak Sıla'ya söz buldum
Melih'i sinirlendiren bir şampiyondan daha tehlikeli ne olabilir ?
Diriliş albüm mü çıkardıİnşallah Diriliş kazanır.
O bir söz yazarı, o bir besteci, o bir prodüktör, o bir sanatçı, o bir SILA. MusicSurvivor'un 1.sezonunun açık ara en iyisi olmayı başaran Sıla bu sezonda en iyi olmak için şarkılarıyla gümletmeye geliyor...
Diriliş albüm mü çıkardı
Hadi canım hiç belli olmuyor zatenBen onu başka bir yere yazacaktım.
Sıla favorim bu arada. (Nasıl da konu değiştiriyorum ama. )Hadi canım hiç belli olmuyor zaten
Oylarına talibiz tabi ki favorin olacak kaliteli olanı severiz kaliteden ötürüSıla favorim bu arada. (Nasıl da konu değiştiriyorum ama. )
Oylarına talibiz tabi ki favorin olacak kaliteli olanı severiz kaliteden ötürü
BakarızKarşılığında 84'e yüksek oylarını isterim.
Grammy Ödüllerinde aday olmayı tek başaran türk şarkıcımız mustafa sandaldır bunu tarkan bile başaramadı 2000 yılında akışına bırak albümü ile 42. Grammy Ödüllerinde aday olmuştuk hatta o dönemde musti grammy ödüllerini kazanacağını iddalı şekilde söylüyorduki kazanma şansımızda vardı ama sağlık olsun aday olarak bu ilki hala elimizde bulundurmakta birşeydir all star bekle bizi
2005 ten sonra söndük malesef ama kendi döneminde tarkana az kök söktürmedik yani 1994-2005 yıllarında tarkanın çok ciddi rakibiydik hatta zaman zaman 1 numarada olmuşluğumuz vardı ama 2005 yılında isyankar parçasından sonra daha o kalitelerde parça malesef çıkaramadı mtv top 10 da 1 numara olup altın plak akzanmıstı almanyada isyankar ile ama malesef isyankardan sonra yavas yavas geriye ilerlemeye basladık millet daha iyisini bekliyor tabi mustiden en iyisini yapana kadarda biraz daha eski dönemde kalmaya devam edecez gibiSandal Baba
Ben Olsaydım hala yok.2005 ten sonra söndük malesef ama kendi döneminde tarkana az kök söktürmedik yani 1994-2005 yıllarında tarkanın çok ciddi rakibiydik hatta zaman zaman 1 numarada olmuşluğumuz vardı ama 2005 yılında isyankar parçasından sonra daha o kalitelerde parça malesef çıkaramadı mtv top 10 da 1 numara olup altın plak akzanmıstı almanyada isyankar ile ama malesef isyankardan sonra yavas yavas geriye ilerlemeye basladık millet daha iyisini bekliyor tabi mustiden en iyisini yapana kadarda biraz daha eski dönemde kalmaya devam edecez gibi