Ben dana kesecemde.gerektimi arada verilir bir an önce başlayalım
Ben dana kesecemde.gerektimi arada verilir bir an önce başlayalım
Benim şarkı planım hazır değil.
eylül ayının 1 i olmadan başlayalım ozaman günü fark etmez ama @gözlemci bir gittimi zor geliyor eylül ayını ble geçebilir onun gelmesi geçen yaz çok geç gelmişti çünkü ekimi bulursa şaşırmam zaten eylülün 7 sinden uzat günleri diyordu sana galiba gelemem diyeO zor ahmad la gözlemci daha dönmedi
Ayy zaten elenecen ne Plan'ıBenim şarkı planım hazır değil.
Seni ezecem merak etme.Ayy zaten elenecen ne Plan'ı
Bekliyoruz o muhteşem Planı'nıSeni ezecem merak etme.
haftalık belrliyoruz oyüzden çokta önemli değil bence ama 20 hafta olması seni zor duruma düşürdü gibi sankiBenim şarkı planım hazır değil.
siyah olması iyi olur bencede sahne gibi bir hava yaratır çünkü
Hiç düşürmedi şarkılar hazır. Hangi hafta olacağı belli değil.haftalık belrliyoruz oyüzden çokta önemli değil bence ama 20 hafta olması seni zor duruma düşürdü gibi sanki
MusicSurvivor All Star yeni sezonda Tv8 ve CNBC-e 'de yayınlanacak.CNBC-e'deki spikerimiz Taylor Swift olacaktır.
@Harunnn60 @adımutlulukk @sokak sanati
Valla çok güzel olmuş. Eline sağlık.MusicSurvivor All Star yeni sezonda Tv8 ve CNBC-e 'de yayınlanacak.CNBC-e'deki spikerimiz Taylor Swift olacaktır.
@Harunnn60 @adımutlulukk @sokak sanati
Riri asaletiyle dağıtmış şimdiden.
Parçalayacağız yine.
Asalet ya
Atiye de yeni şarkısını çıkaramadı gitti, inadına All-Star'dan sonra çıkaracak herhalde.
Youtube'da bakıyordum sürekli ama demek ki youtube'a yasaklamışlar. Klip çıksın kliple izleyelim bir, tek dinlemeyle çok şey ifade etmedi.