Diyebiliriz diyebiliriz Şaşırtmayan sonuçBurası netleşmiş diyebilir miyiz @Bully ?
Ordada var aslındaDiyebiliriz diyebiliriz Şaşırtmayan sonuç
Diğer grupta kesinlik yok ama
İlk günden baya oy geldi
Gerideki farkı biraz kapatabilir ama sonucu değiştirmeye yeter mi, göreceğizOrdada var aslında
Ortalama 5-8 arası oy gelir en fazlaGerideki farkı biraz kapatabilir ama sonucu değiştirmeye yeter mi, göreceğiz
Hepsi bir tarafa gelirse sonuç değişir Düşük ihtimal ama olur mu olurOrtalama 5-8 arası oy gelir en fazla
Umudunu her zaman diri tutmalı insan. Sende haklısınHepsi bir tarafa gelirse sonuç değişir Düşük ihtimal ama olur mu olur
Hayalim var beklentim yok BakalımUmudunu her zaman diri tutmalı insan. Sende haklısın
Çok zorlandım ama Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Yarı Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.
Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan vs Emir Can İğrek - Ali Cabbar
@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
yok daha başımız bağlı değil , taliplerime asılıyorum pardon taliplerimi bekliyorumDikkat et yılbaṣında bir yerlerde düṣüp kalma. gerci senin hanım dıṣarı çıkmana izin vermez yılbaṣı
yok daha başımız bağlı değil , taliplerime asılıyorum pardon taliplerimi bekliyorum
dil sürçmesi biz kim asılmak kim bekleriz daha çok, deniz dibinde kuma yatmış avımızı beklerizCapkin birisin yani anladim biliyordum zaten @xemrexxx