1.5 ay olacak resmen, evde oturmaktan kalça kemiğim ağrıdı.tamamda yeni geldin sen zaten tatilden görmemişlik olur yine gidersen![]()
Ne görmemişlik olacak be, millet tatilde oradan oraya gidiyor, ben bir denize gittim diye mi görmemişlik oldu? 😱
1.5 ay olacak resmen, evde oturmaktan kalça kemiğim ağrıdı.tamamda yeni geldin sen zaten tatilden görmemişlik olur yine gidersen![]()
Tamam bebüşüm sen nasıl diyorsan öyle olsun.Babama can gurban, o köyün eziyetinden ne olur sanki?![]()
Tamam bebüşüm sen nasıl diyorsan öyle olsun.![]()
İzmir'de ne yaptınYa ama biz hiç tatile gitmedik bizim suçumuz ne :////
Kırıp dizini oturmuşsun işte, ne olacak?Ya ama biz hiç tatile gitmedik bizim suçumuz ne :////
İzmir'de ne yaptın![]()
Yeter işte daha ne istiyon kıymet bilmez onları yapamayanlar da var.O tam tatil sayılmaz yüzdüm,gezdim o kadar![]()
ayoll sanamı diyorum ben sen heriflerlemi geziyorsun bee @Yiğitt e diyorumGezemez miyim hakkım değilmi 6 gün yokum.![]()
Bizimde gezmek hakkımız @Çiğdem- @GunesinOglu çatlasın.1.5 ay olacak resmen, evde oturmaktan kalça kemiğim ağrıdı.
Ne görmemişlik olacak be, millet tatilde oradan oraya gidiyor, ben bir denize gittim diye mi görmemişlik oldu? 😱![]()
de cnm laf doğru yolunu bulmuş olur
Kötüydü ama gülümsetti.
Her esprime kötü diyorsun ama gülüyorsun, nasıl olacak bu iş?Kötüydü ama gülümsetti.![]()
Eyvallah Güneşin Kızı.İğrenç ötesisin canısı![]()
Orasını ben de anlamadım bebüş. ssHer esprime kötü diyorsun ama gülüyorsun, nasıl olacak bu iş?![]()
Eyvallah Güneşin Kızı.![]()
Orasını ben de anlamadım bebüş. ss
Senin sempatikliğine gülüyorum sanırım başkası yapsa gülmem.![]()
![]()
Napayım yani tatlılık akıyor adamdan.Allah belanı vermesin ama ya![]()
Ay ne güzel iltifatlar onlar öyle.Orasını ben de anlamadım bebüş. ss
Senin sempatikliğine gülüyorum sanırım başkası yapsa gülmem.![]()
![]()
sandal aldım de bari beee tövbe estafurullah mustimin ismini ağzına almaAy ne güzel iltifatlar onlar öyle.
Dur bir espri daha yapayım o zaman.
Geçtiğimiz yıl ben gemi aldım, Mustafa Sandal.![]()
![]()
@Çiğdem-
![]()