25 olsun.Valla Umut'çum benim açımdan sıkıntı yok dediğim gibi ben şarkı bulurum. Zaten 20 güçlü şarkın yoksa All-Star'da işin ne
25 olsun.Valla Umut'çum benim açımdan sıkıntı yok dediğim gibi ben şarkı bulurum. Zaten 20 güçlü şarkın yoksa All-Star'da işin ne
Valla Umut'çum benim açımdan sıkıntı yok dediğim gibi ben şarkı bulurum. Zaten 20 güçlü şarkın yoksa All-Star'da işin ne
25 olsun.
Yabancı şarkılar bana fazla hitap etmiyor doğrudur ama Rihanna'yı sevdiğim söylenebilir zamanında iyi puanlar verdiğim olmuştu.@Bully u unuttun galiba onsuz olmaz
30.Kesinlikle Kaan'cığım.
Şimdi Demet ile Gülşen'in aynı hafta elenebilma htimalinin olduğu bir sistem çok ağır bence. Ben en az 20 haftanın olmasını söylüyorum. Ayrıca herkesin 20 hit şarkısı yok. Yani herkes kıvranmış olacak. @GunesinOglu son kararın ne.
Olsun valla. Ben 25 tanede bulurum.
Biz istemiyoruz kardeşim 20 tane tek sen istiyorsun.Kesinlikle Kaan'cığım.
Şimdi Demet ile Gülşen'in aynı hafta elenebilma htimalinin olduğu bir sistem çok ağır bence. Ben en az 20 haftanın olmasını söylüyorum. Ayrıca herkesin 20 hit şarkısı yok. Yani herkes kıvranmış olacak. @GunesinOglu son kararın ne.
Olsun valla. Ben 25 tanede bulurum.
Amacın Demet'i elemek sanırım. Şarkı güzel olsa kaç yazar bu şarkı All-Star'lık mı sence
Dalga geçiyorum senle keriz bizde biliyoruz öyle olduğunu.30 yarışmacı yok safof.
Off şu şarkının kalitesine bakın.
30 olsun bence.
Dalga geçiyorum senle keriz bizde biliyoruz öyle olduğunu.
Yarışmacı | Şarkıcı |
batuhankaralar | Şebnem Ferah |
potterhead | Barış Manço |
Bully | Yalın |
Çiğdem- | Mustafa Sandal |
EFE UYSAL | Mustafa Ceceli |
denizz19 | Sıla |
Yiğitt | Ahmet Kaya |
xemrexxx | Yıldız Tilbe |
vadikızı | Bengü |
gözlemci | Hande Yener |
OzaN | Atiye |
Ahmad | Göksel |
ozgur2113 | Seksendört |
mrt-06 | Sezen Aksu |
Maskeli Fedai | Tarkan |
tolgab | Demet Akalın |
yatutarsa | Murat Boz |
Harunnn60 | Katy Perry |
sokak sanati | Rihanna |
Aserat | Kenan Doğulu |
Billy Kane | Gülşen |
adımutlulukk | Sertab Erener |
EnveR | Hadise |
SGAT | Teoman |
*YıldırıM* | Serdar Ortaç |
HachiKo | Burcu Güneş |
anket bile açılmış cnm bavulunu topla sen20 olursa yarışmadan çekilirim hergün sayıyı arttırıyonuz ilk başta 15ti sonra 17 sonra sonra 18 şimdi 20 mi olacak öyle olursa cidden yarışmadan çekilirim o kadar kimsenin hit şarkısı yok 2 haftalı elenme olursa olsun her sezon böyle oluyor zaten ne bekliyorudunuz.
20 olursa yarışmadan çekilirim hergün sayıyı arttırıyonuz ilk başta 15ti sonra 17 sonra sonra 18 şimdi 20 mi olacak öyle olursa cidden yarışmadan çekilirim o kadar kimsenin hit şarkısı yok 2 haftalı elenme olursa olsun her sezon böyle oluyor zaten ne bekliyorudunuz.