MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Valla Umut'çum benim açımdan sıkıntı yok dediğim gibi ben şarkı bulurum. :A Zaten 20 güçlü şarkın yoksa All-Star'da işin ne :A

Kesinlikle Kaan'cığım.:Z
Şimdi Demet ile Gülşen'in aynı hafta elenebilma htimalinin olduğu bir sistem çok ağır bence. Ben en az 20 haftanın olmasını söylüyorum. Ayrıca herkesin 20 hit şarkısı yok. Yani herkes kıvranmış olacak.:D @GunesinOglu son kararın ne.:D

Olsun valla.:A Ben 25 tanede bulurum.:A

Şimdi Demet ile Gülşen'in aynı hafta elenebilma htimalinin olduğu bir sistem çok ağır bence. Ben en az 20 haftanın olmasını söylüyorum. Ayrıca herkesin 20 hit şarkısı yok. Yani herkes kıvranmış olacak.:D @GunesinOglu son kararın ne.:D

30. :A

Biz istemiyoruz kardeşim 20 tane tek sen istiyorsun. :A

Calkala'dan vazgectim henüz kliplenmedigi icin sevilmedi anlasilan :D
Tecrübe veya Gölge ile baslayacagim.

20 olursa yarışmadan çekilirim hergün sayıyı arttırıyonuz ilk başta 15ti sonra 17 sonra sonra 18 şimdi 20 mi olacak öyle olursa cidden yarışmadan çekilirim o kadar kimsenin hit şarkısı yok 2 haftalı elenme olursa olsun her sezon böyle oluyor zaten ne bekliyorudunuz.

Yarışmacı Şarkıcı
batuhankaralarŞebnem Ferah
potterheadBarış Manço
BullyYalın
Çiğdem-Mustafa Sandal
EFE UYSALMustafa Ceceli
denizz19Sıla
YiğittAhmet Kaya
xemrexxxYıldız Tilbe
vadikızıBengü
gözlemciHande Yener
OzaNAtiye
AhmadGöksel
ozgur2113Seksendört
mrt-06Sezen Aksu
Maskeli FedaiTarkan
tolgabDemet Akalın
yatutarsaMurat Boz
Harunnn60Katy Perry
sokak sanatiRihanna
AseratKenan Doğulu
Billy KaneGülşen
adımutlulukkSertab Erener
EnveRHadise
SGATTeoman
*YıldırıM*Serdar Ortaç
HachiKoBurcu Güneş

Ankete oylarınız bekleniyor !
@HachiKo @*YıldırıM* @S.G.A.T. @EnveR @adımutlulukk @Billy Kane @Aserat @sokak sanati @Harunnn60 @yatutarsa @tolgab @Maskeli Fedai @mrt-06 @ozgur2113 @Ahmad @OzaN @gözlemci @vadikızı @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @-potterhead- @batuhankaralar

Eğer 18 hafta olursa 7 hafta üst üste 2 kişi elenecek.

20 hafta olursa bu sayı azalacak :)

20 olursa yarışmadan çekilirim hergün sayıyı arttırıyonuz ilk başta 15ti sonra 17 sonra sonra 18 şimdi 20 mi olacak öyle olursa cidden yarışmadan çekilirim o kadar kimsenin hit şarkısı yok 2 haftalı elenme olursa olsun her sezon böyle oluyor zaten ne bekliyorudunuz.
anket bile açılmış cnm bavulunu topla sen :A:A:A

All Star da hiçbir zaman 15 demedim.Ya 17 ya 18 dedim sonra 18 olacak dedim :)

Ben arkadaşları ikna amaçlı küçük bir açıklama yapmak istiyorum.:A

Cengo önceki sayfalarda bir açıklama yaptı ve 18 hafta olursa 7 hafta üst üste 2 yarışmacı elenecek. Yani Yıldız ile Gülşen'in yada Demet'in yada Burcu Gündeş'in yada Yalın'ın aynı anda elenebileceği haftalar göreceğiz ve bence bu bir çoğumuz açısından hayal kırıklığı olur.:D
Ben hafta sayısını ve yarışacağımız şarkı sayısını arttırıp daha fazla keyif alabileceğimiz ve en fazla 4 hafta 2 kişinin elenebileceği bir sistem istedim ve @GunesinOglu 'da bunu oylamaya sundu.:D
Durum bu. Eğer haftalarca 2 kişinin elenmesini isterseniz 18 haftayı işaretleyebilirsiniz. Belki 1-2 hafta iddiasız yada içinize sinmeyen şarkılarla çıkacaksınız ama bence daha düzgün ve daha şevkli olur böyle.:D Kesinlikle 20 hatta 21.:F