İlk başta 12, 13 konuşuluyordu aramızda diye hatırlıyorum sonra bu epey yükseldi.Yanlış cümleler kullanma.Her gün şarkı sayısı artıyor diyorsun.Koskoca 9 ayda şarkı sayısı sadece bir kere değişti.O da All Star olduğu için
İlk başta 12, 13 konuşuluyordu aramızda diye hatırlıyorum sonra bu epey yükseldi.Yanlış cümleler kullanma.Her gün şarkı sayısı artıyor diyorsun.Koskoca 9 ayda şarkı sayısı sadece bir kere değişti.O da All Star olduğu için
20 olursa artık ona göre karma albümden parçalar ayarlıyacağız gibi duruyorYapma Allah aşkına çeyrek finalde elendin. Herkes çok güçlüydü.
İlk başta 12, 13 konuşuluyordu aramızda diye hatırlıyorum sonra bu epey yükseldi.
müdahale etme ayolll final hedefi olanlar az haftayı ister tabikide yeni eklicemiz şarkıyla elenirsek ne olucak beyefendi
Ben kendimi 18e göre ayarladım şarkıları hazırladım bir açıdan sizin için 20 daha iyi oalbilir ama daha 18 şarkıyı bualamayacaklar var açık ve net. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama biz şarkıcımızın şarkılarını beğenip beğenmeyeceklerinide bilmiyoruz 20 şarkı herkese çok fazla diye düşünüyorum.İlk sezon sen yoktun bile.All Star da asla 12-13 planlamadım.
@Çiğdem- @sokak sanati 1.sezondan beri yarışan isimler hiç 12-13 oldu mu
Tanınmamış şarkıları mı kullancaklar yani albüm çıkartmış ama daha yeni çıkmış onları kullanırlarsa büyük risk teşkil eder.Benim gözümde kendine güvenmeyenler az ister.
@EFE UYSAL kardeşim Cengiz kendi kafasından bir sayı belirlemişti ve dün eğer 18 olursa 7 hafta 2 kişinin elenebileceğini söyleyince ben direk itiraz edecektm zaten. Gülşen yeni albüm çıkarttı 10 şarkı var. Atiye ve Hadise'nin yabancı albümleri var. Dünkü çocuklarla katılmıyor kimse. Ayrıca Bully haklı. 20 şarkı bile çıkartmamış birinin burada ne işi var.
Yani şu ben istifa ederim olayını hiç yakıştıramadım sana. Böyle oyun bozanlık gibi bir şey bu.:/
Ben kendimi 18e göre ayarladım şarkıları hazırladım bir açıdan sizin için 20 daha iyi oalbilir ama daha 18 şarkıyı bualamayacaklar var açık ve net. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama biz şarkıcımızın şarkılarını beğenip beğenmeyeceklerinide bilmiyoruz 20 şarkı herkese çok fazla diye düşünüyorum.
Ben kendimi 18e göre ayarladım şarkıları hazırladım bir açıdan sizin için 20 daha iyi oalbilir ama daha 18 şarkıyı bualamayacaklar var açık ve net. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama biz şarkıcımızın şarkılarını beğenip beğenmeyeceklerinide bilmiyoruz 20 şarkı herkese çok fazla diye düşünüyorum.
Atiye Hadise Gülşen söyle 18 tane şarkı çok yeni olmaaycak ama?Ben kendim 18 i işaretledim.18 şarkıyı bulamayackalar mı var
Hadise'nin 6 tane albümü var.O 6 tane albümden 20 şarkı çıkartmak bence zor bir şey değil
Tanınmamış şarkıları mı kullancaklar yani albüm çıkartmış ama daha yeni çıkmış onları kullanırlarsa büyük risk teşkil eder.
Atiye Hadise Gülşen söyle 18 tane şarkı çok yeni olmaaycak ama?
Atiye'den başlıyorum saymaya
Soygun Var
Yetmez
Bring Me Back
Dondurma
Uyan Da Gel
Ya Habibi
Don't Think
Güzelim
Kal
Budur
Salla
Muamma
Batum Türküsü
Aşkistan
Sor
İstemem Değişmesin
Yoksun Sen
Hali Hali Hal Gözyaşlarım
Atiye'den başlıyorum saymaya
Soygun Var
Yetmez
Bring Me Back
Dondurma
Uyan Da Gel
Ya Habibi
Don't Think
Güzelim
Kal
Budur
Salla
Muamma
Batum Türküsü
Aşkistan
Sor
İstemem Değişmesin
Yoksun Sen
Hali Hali Hal Gözyaşlarım
Asla, Yalancı Mevsim, Hali Hali Hal miydi neydi daha var dolu şarkısı.Atiye'den başlıyorum saymaya
Soygun Var
Yetmez
Bring Me Back
Dondurma
Uyan Da Gel
Ya Habibi
Don't Think
Güzelim
Kal
Budur
Salla
Muamma