MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Yanlış cümleler kullanma.Her gün şarkı sayısı artıyor diyorsun.Koskoca 9 ayda şarkı sayısı sadece bir kere değişti.O da All Star olduğu için :)
İlk başta 12, 13 konuşuluyordu aramızda diye hatırlıyorum sonra bu epey yükseldi. :)

@GunesinOglu Bir fikrim var kabul edecekmisin bilmem ama diyeyim 2 grup olsun

13-13 belirli haftaya kadar böyle yarışalım sonra birleşsin bence daha iyi olmaz mı? Ankete ekle :D

müdahale etme ayolll final hedefi olanlar az haftayı ister tabikide yeni eklicemiz şarkıyla elenirsek ne olucak beyefendi :A:A:A

Benim gözümde kendine güvenmeyenler az ister.:A

@EFE UYSAL kardeşim Cengiz kendi kafasından bir sayı belirlemişti ve dün eğer 18 olursa 7 hafta 2 kişinin elenebileceğini söyleyince ben direk itiraz edecektm zaten.:D Gülşen yeni albüm çıkarttı 10 şarkı var. Atiye ve Hadise'nin yabancı albümleri var. Dünkü çocuklarla katılmıyor kimse.:D Ayrıca Bully haklı. 20 şarkı bile çıkartmamış birinin burada ne işi var.
Yani şu ben istifa ederim olayını hiç yakıştıramadım sana. Böyle oyun bozanlık gibi bir şey bu.:/

İlk sezon sen yoktun bile.All Star da asla 12-13 planlamadım.

@Çiğdem- @sokak sanati 1.sezondan beri yarışan isimler hiç 12-13 oldu mu :)
Ben kendimi 18e göre ayarladım şarkıları hazırladım bir açıdan sizin için 20 daha iyi oalbilir ama daha 18 şarkıyı bualamayacaklar var açık ve net. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama biz şarkıcımızın şarkılarını beğenip beğenmeyeceklerinide bilmiyoruz 20 şarkı herkese çok fazla diye düşünüyorum.

@GunesinOglu @Maskeli Fedai seçeneği ile ilgili fikrini değiştiriyor. Ankette değiştirme hakkını işaretler misin. Sonradan fikrinin değişeceği çok insan olacak bence.:D

Çünkü gerekli bilgiye herkes sahip değil kanımca. 7 hafta üst üste 2 kişinin elenmesi faciasını kimse istememeli.:D

Benim gözümde kendine güvenmeyenler az ister.:A

@EFE UYSAL kardeşim Cengiz kendi kafasından bir sayı belirlemişti ve dün eğer 18 olursa 7 hafta 2 kişinin elenebileceğini söyleyince ben direk itiraz edecektm zaten.:D Gülşen yeni albüm çıkarttı 10 şarkı var. Atiye ve Hadise'nin yabancı albümleri var. Dünkü çocuklarla katılmıyor kimse.:D Ayrıca Bully haklı. 20 şarkı bile çıkartmamış birinin burada ne işi var.
Yani şu ben istifa ederim olayını hiç yakıştıramadım sana. Böyle oyun bozanlık gibi bir şey bu.:/
Tanınmamış şarkıları mı kullancaklar yani albüm çıkartmış ama daha yeni çıkmış onları kullanırlarsa büyük risk teşkil eder.

Ben kendimi 18e göre ayarladım şarkıları hazırladım bir açıdan sizin için 20 daha iyi oalbilir ama daha 18 şarkıyı bualamayacaklar var açık ve net. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama biz şarkıcımızın şarkılarını beğenip beğenmeyeceklerinide bilmiyoruz 20 şarkı herkese çok fazla diye düşünüyorum.

Ben kendim 18 i işaretledim.18 şarkıyı bulamayackalar mı var

Hadise'nin 6 tane albümü var.O 6 tane albümden 20 şarkı çıkartmak bence zor bir şey değil :)

Sadece 2 şarkı fazladan eklenecek.:D 19. hafta ve 20. haftada kullanacağın şarkıları belirleyeceksin. Yani Mustafa Ceceli yeni albüm çıkarttı.:D

Bu arada ben oylamaya etki etmek istemediğim için oyumu 19 haftaya değiştiriyorum :)

Tanınmamış şarkıları mı kullancaklar yani albüm çıkartmış ama daha yeni çıkmış onları kullanırlarsa büyük risk teşkil eder.

Bizde tanınmamışları kullanacağız. :D Hatta 4 tane fazldan şarkı bulmak zorundayız ama sen 7 hafta üst üste 2 kişinin eleneceğini düşün. Elendiğini farzet erkenden kötü hissetmez misin.:D Biraz empati yap. Çok ucuz hissederim ben şahsen.:D

Atiye Hadise Gülşen söyle 18 tane şarkı çok yeni olmaaycak ama?

Atiye'den başlıyorum saymaya

Soygun Var
Yetmez
Bring Me Back
Dondurma
Uyan Da Gel
Ya Habibi
Don't Think
Güzelim
Kal
Budur
Salla
Muamma
Batum Türküsü
Aşkistan
Sor
İstemem Değişmesin
Yoksun Sen
Hali Hali Hal Gözyaşlarım

@Çiğdem- bu arada ben etki etmek istemiyorum tabi ki benim yaptığım tam bilgiyi sağlamak.:D

Soygun Var
Yetmez
Bring Me Back
Dondurma
Uyan Da Gel
Ya Habibi
Don't Think
Güzelim
Kal
Budur
Salla
Muamma
Batum Türküsü
Aşkistan
Sor
İstemem Değişmesin
Yoksun Sen

Yani Atiye bu kadar şarkı çıkartmış ise diğerlerinin hepsi dev şarkıcılar. Bence kimsenin korkmasına gerek yok.:D

Soygun Var
Yetmez
Bring Me Back
Dondurma
Uyan Da Gel
Ya Habibi
Don't Think
Güzelim
Kal
Budur
Salla
Muamma
Batum Türküsü
Aşkistan
Sor
İstemem Değişmesin
Yoksun Sen
Asla, Yalancı Mevsim, Hali Hali Hal miydi neydi daha var dolu şarkısı.

Hadise'ye geçtim @EFE UYSAL

Düm Tek Tek
Stir Me Up
Prenses
Yaz Günü
Evlenmeliyiz
Nerdesin Aşkım
Biz Burdayız
Aşk Kaç Beden Giyer
Superman
Deli Oğlan
Mesajımı Almıştır O