Gidecem zaten kim alırsa alır ceceliyi.anket bile açılmış cnm bavulunu topla sen
Gidecem zaten kim alırsa alır ceceliyi.anket bile açılmış cnm bavulunu topla sen
20 Hafta olursa çok zorlanabiliriz. Katılıyorum.20 olursa yarışmadan çekilirim hergün sayıyı arttırıyonuz ilk başta 15ti sonra 17 sonra sonra 18 şimdi 20 mi olacak öyle olursa cidden yarışmadan çekilirim o kadar kimsenin hit şarkısı yok 2 haftalı elenme olursa olsun her sezon böyle oluyor zaten ne bekliyorudunuz.
Olursa çekilecem yarışmadan net.20 Hafta olursa çok zorlanabiliriz. Katılıyorum.
Niye çekiliyorsun ki orayı anlamadım.Olursa çekilecem yarışmadan net.
müdahale etme ayolll final hedefi olanlar az haftayı ister tabikide yeni eklicemiz şarkıyla elenirsek ne olucak beyefendi@Maskeli Fedai tarkan bence 20 haftayı rahat çıkartır. Senin 18 hafta demen ilginç.
Forumun zevkine hitap etmiyor ki olsa bende 20 diyecem Karma albüm güzel de kuzu faciası malumun@Maskeli Fedai tarkan bence 20 haftayı rahat çıkartır. Senin 18 hafta demen ilginç.
Olursa çekilecem yarışmadan net.
Ya kardeşim hergün şarkı sayısı artıyor 18 şarkıyı zor buluyoruz Gülşen Atiye Hadise gibi isimler 18 şarkıyı bile bulamayabilirler 20 şarkıyı nerden bulacaklar o kadar da riske girmeye değmez çok fazla forumun beğenip beğenmeyeceğinide bilmiyoruz.Niye çekiliyorsun ki orayı anlamadım.
Forumun zevkine hitap etmiyor ki olsa bende 20 diyecem Karma albüm güzel de kuzu faciası malumun
Ya kardeşim hergün şarkı sayısı artıyor 18 şarkıyı zor buluyoruz Gülşen Atiye Hadise gibi isimler 18 şarkıyı bile bulamayabilirler 20 şarkıyı nerden bulacaklar o kadar da riske girmeye değmez çok fazla forumun beğenip beğenmeyeceğinide bilmiyoruz.
Ya kardeşim hergün şarkı sayısı artıyor 18 şarkıyı zor buluyoruz Gülşen Atiye Hadise gibi isimler 18 şarkıyı bile bulamayabilirler 20 şarkıyı nerden bulacaklar o kadar da riske girmeye değmez çok fazla forumun beğenip beğenmeyeceğinide bilmiyoruz.
Forumun zevkine hitap etmiyor ki olsa bende 20 diyecem Karma albüm güzel de kuzu faciası malumun
hüp faciasıda var kuzu kuzu ve hüp ilgi görmüyorsa tarkan bile güvende değil benceYapma Allah aşkına çeyrek finalde elendin. Herkes çok güçlüydü.