MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ya ilk önce sen kendine bak Sandalla kaç kere elenme tehlikesi geçirdin Ceceliden çok geçirdiğin kesin hatırlatırım 2. sezon en zor sezondu demin baktım 2 defa elenme tehlikesi geçirdm. :A
9.haftaya kimler kalır bilemiyorum ama hazırlıklı olll bence ben ceceliye zaten genelde yüksek veren birisiydim yanı sevdiğim bir şarkıcıdır ama kim elenir belli olmaz ben onu diyorum 🙂🙂🙂

9.haftaya kimler kalır bilemiyorum ama hazırlıklı olll bence ben ceceliye zaten genelde yüksek veren birisiydim yanı sevdiğim bir şarkıcıdır ama kim elenir belli olmaz ben onu diyorum 🙂🙂🙂
Ben anlıyorum seni fvorilerim yukarda bak kimler var hayırlısı inşallah finale çıkarım. :A :X

Bu arada Berkay ile 5 hafta benim için büyük bir deneyimdi ve 5.hafta o şarkı ile gelmeseydim 1-2hafta daha kalabilirdim :D

O kadar hafta 2 kişinin elenmesi çok bence. 20 olsun düz olsun. Herkesin o kadar şarkısı vardır her halde.:D

@adımutlulukk Hadise gerçekten ite kaka geldi çeyrek finale.:A Benden bile çok elenme tehlikesi yaşadı.:F Hadise'nin hiç şansı yok bence.:D
Tek isteyen sensin herkes elenir o zaman hiç kimsenin 20 hiti yok en fazla 15. :A

O kadar hafta 2 kişinin elenmesi çok bence. 20 olsun düz olsun. Herkesin o kadar şarkısı vardır her halde.:D

@adımutlulukk Hadise gerçekten ite kaka geldi çeyrek finale.:A Benden bile çok elenme tehlikesi yaşadı.:F Hadise'nin hiç şansı yok bence.:D
S

Sen içtin mi ? :F

SezonHaftaYarışmacıŞarkıcıŞarkıDerecePuan
11hayret bi şeyHadiseKalbine Yalan Bulma14111
12hayret bi şeyHadiseVisal1498
13hayret bi şeyHadiseEvlenmeliyiz3160
14hayret bi şeyHadiseStir Me Up3162
15hayret bi şeyHadiseDüm Tek Tek1189
16hayret bi şeyHadiseNerdesin Aşkım3127
17hayret bi şeyHadiseDeli Oğlan4106
18hayret bi şeyHadiseBiz Burdayız688
19hayret bi şeyHadiseAşk Kaç Beden Giyer778