@sokak sanati 2. haftada bb o zaman
2. Hafta Only Girl var.
Ben acaba 20 haftaya mı çıkartsak diyorum. Çünkü o kadar hafta üst üste 2 kişinin elenmesi sıkıntı yaa.
@sokak sanati 2. haftada bb o zaman
Bu sefer karşısında güçlü rakipler var.Selena Gomez Berkay filan bay bay onlar gitti Sıla geldi Demet geldi Gülşen geldi
Git la sen elenicen kurtulacaz 27 kişi normalde çok fazla.2. Hafta Only Girl var.
Ben acaba 20 haftaya mı çıkartsak diyorum. Çünkü o kadar hafta üst üste 2 kişinin elenmesi sıkıntı yaa.
2. Hafta Only Girl var.
9.haftaya kimler kalır bilemiyorum ama hazırlıklı olll bence ben ceceliye zaten genelde yüksek veren birisiydim yanı sevdiğim bir şarkıcıdır ama kim elenir belli olmaz ben onu diyorum 🙂🙂🙂Ya ilk önce sen kendine bak Sandalla kaç kere elenme tehlikesi geçirdin Ceceliden çok geçirdiğin kesin hatırlatırım 2. sezon en zor sezondu demin baktım 2 defa elenme tehlikesi geçirdm.
Git la sen elenicen kurtulacaz 27 kişi normalde çok fazla.
Ben anlıyorum seni fvorilerim yukarda bak kimler var hayırlısı inşallah finale çıkarım.9.haftaya kimler kalır bilemiyorum ama hazırlıklı olll bence ben ceceliye zaten genelde yüksek veren birisiydim yanı sevdiğim bir şarkıcıdır ama kim elenir belli olmaz ben onu diyorum 🙂🙂🙂
ne 20 haftası beee 20 hafta isteyenleri kov bence daha iyi olur 18 hafta zor zaten bu forumda öyle her sevilen şarkı ilgi görmüyor en popüler parçaları bile sevmeyen okadar çok kişi çıkıyorki
Hayır.
Beni elemek biraz yürek ister. @Billy Kane 'min oyları ile yine yüreyeceğin Gülşen ile kardeş kardeş finale.
@GunesinOglu aşk olsun. Taylor ile tüm riskleri ve kariyerimi ayak altına alıp sırf senin için katılmıştım ben.
Ayrıca o kadar yabancı antiliği yok
@Ahmad @adımutlulukk @DarkLeqenD @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 sever
Yabancı antisi bir tek @batuhankaralar var
Tek isteyen sensin herkes elenir o zaman hiç kimsenin 20 hiti yok en fazla 15.O kadar hafta 2 kişinin elenmesi çok bence. 20 olsun düz olsun. Herkesin o kadar şarkısı vardır her halde.
@adımutlulukk Hadise gerçekten ite kaka geldi çeyrek finale. Benden bile çok elenme tehlikesi yaşadı. Hadise'nin hiç şansı yok bence.
SO kadar hafta 2 kişinin elenmesi çok bence. 20 olsun düz olsun. Herkesin o kadar şarkısı vardır her halde.
@adımutlulukk Hadise gerçekten ite kaka geldi çeyrek finale. Benden bile çok elenme tehlikesi yaşadı. Hadise'nin hiç şansı yok bence.
Sezon | Hafta | Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı | Derece | Puan |
1 | 1 | hayret bi şey | Hadise | Kalbine Yalan Bulma | 14 | 111 |
1 | 2 | hayret bi şey | Hadise | Visal | 14 | 98 |
1 | 3 | hayret bi şey | Hadise | Evlenmeliyiz | 3 | 160 |
1 | 4 | hayret bi şey | Hadise | Stir Me Up | 3 | 162 |
1 | 5 | hayret bi şey | Hadise | Düm Tek Tek | 1 | 189 |
1 | 6 | hayret bi şey | Hadise | Nerdesin Aşkım | 3 | 127 |
1 | 7 | hayret bi şey | Hadise | Deli Oğlan | 4 | 106 |
1 | 8 | hayret bi şey | Hadise | Biz Burdayız | 6 | 88 |
1 | 9 | hayret bi şey | Hadise | Aşk Kaç Beden Giyer | 7 | 78 |
1 | 10 | hayret bi şey | Hadise | Mesajımı Almıştır O | 2 | 87 |
1 | 11 | hayret bi şey | Hadise | Prenses | 4 | 61 |