Cornetto olmasa sen çeyrek finale bile çıkamazdın Çiko bana sevmediğini söyledi.@Çiğdem- bayılıyormuş Benimki'ye sana ihtiyacımız yok. Şarkıya kötü puan verene Cornetto dağıtmayacaz.
Cornetto olmasa sen çeyrek finale bile çıkamazdın Çiko bana sevmediğini söyledi.@Çiğdem- bayılıyormuş Benimki'ye sana ihtiyacımız yok. Şarkıya kötü puan verene Cornetto dağıtmayacaz.
diğer cornetto şarkılarına göre en eli ayağı düzgün olanı bence@Çiğdem- bayılıyormuş Benimki'ye sana ihtiyacımız yok. Şarkıya kötü puan verene Cornetto dağıtmayacaz.
Olmasa diye bir şey yok adam yapmış işte napim kullanmayayım mıCornetto olmasa sen çeyrek finale bile çıkamazdın Çiko bana sevmediğini söyledi.
tamam cnm 9.hafta 2 eleme olucaktı tek e düşmüş yanı 2 ve 8 arası 7 hafta 2 eleme olucak yinede o haftalarda hafif şarkıları elden atmak lazım 10.haftadan sonraya hafif şarkı bırakan kişiler güme gider iyi şarkılarını bırakabilen kişielrde çeyrek final en az görür geriside artık nereye kadar yürüyebiliyorsa@Çiğdem- Mr.At dsq olduğu için program biraz değişti attım zaten
Mesela sen güme gidecen senin ayağın sakat değilmi.tamam cnm 9.hafta 2 eleme olucaktı tek e düşmüş yanı 2 ve 8 arası 7 hafta 2 eleme olucak yinede o haftalarda hafif şarkıları elden atmak lazım 10.haftadan sonraya hafif şarkı bırakan kişiler güme gider iyi şarkılarını bırakabilen kişielrde çeyrek final en az görür geriside artık nereye kadar yürüyebiliyorsa
o riski alıcaksın başka yapabak birşey yok cnm 10.haftadan sonra all star asla hafif şarkı kaldırmaz yarışmaya eğlencesine çıkanlar iyi prçalarını koyup gidebildiği kadar gider ama final ehdefleyen kişiler isterse 3 eleme olsun ilk 10 haftada üst düzey parça kullanmaz kullanırsa 11.hafta çukura düşer@Çiğdem- ama 2-8 arası da çok riskli tek eleme olsa kurtulacakken kurtulamayabilirsin
Kız seni 1. hafta eleyecez.o riski alıcaksın başka yapabak birşey yok cnm 10.haftadan sonra all star asla hafif şarkı kaldırmaz yarışmaya eğlencesine çıkanlar iyi prçalarını koyup gidebildiği kadar gider ama final ehdefleyen kişiler isterse 3 eleme olsun ilk 10 haftada üst düzey parça kullanmaz kullanırsa 11.hafta çukura düşer
sen kendin elenmemeye bak önce ayoll 9.haftaya kalabilicekmisin gerçekten şüpheliKız seni 1. hafta eleyecez.
Katılmıyorum ben sana Benimki 10.haftadan sonra da iş yapabilir bence baya sevildi çünkü reklamlarda falan hep karşımıza çıkıyor herkesin diline dolandı bir şekilde.diğer cornetto şarkılarına göre en eli ayağı düzgün olanı bence
ayyy ama öyle 10.haftadan sonraya çok krıtık haftalara bırakılıcak şarkı değil 2.hafta ve 8.hafta olmak üzere 7 hafta üst üste 2 eleme olucak hernekadar 2 eleme olsada ilk 10 haftada akıllı olan strateji yapmaya devam eder 10.haftadan sonraya zayıf şarkı bırakan elenir çünkü sende 2 ve 8 hafta arasında benimkiyi aradan çıkar artık hangi hafta olucağına sen karar verirsin ama ilk 10 hafta içinde elden çıkar
sen kendin elenmemeye bak önce ayoll 9.haftaya kalabilicekmisin gerçekten şüpheli
Ne şüphelisi şarkılar hazır yine finallere kalacam sen 10. haftayı geçemessin.sen kendin elenmemeye bak önce ayoll 9.haftaya kalabilicekmisin gerçekten şüpheli
ayoll 2 li elemelerde rahat kullanırsın işte ama öyle çeyrek finale yakın haftalarda aman diyim benimkiyi şuan tek şarkı oalrak değerlendiriyoruz şimdi süper diyen birisi sen 6 şarkıcıyla kaldın diyelim diğer 5 şarkıcının parçaları işleri baya değiştirir sakın krıtık haftaya bırakma bu şarkıyıKatılmıyorum ben sana Benimki 10.haftadan sonra da iş yapabilir bence baya sevildi çünkü reklamlarda falan hep karşımıza çıkıyor herkesin diline dolandı bir şekilde.
Forum istisnai durumlar dışında popüler şarkı seviyor biliyorsun Benimki şarkısı da tam bizim forumluk şarkı bence.