@Çiğdem- sen nasıl anlattın çocuğa bak en iyi şarkını 1.hafta kullanacan 1. olursan direkt finale gidecen
@*YıldırıM* ayoll sen benim ediklerime kılak ver @GunesinOgluRabbim beyin dağıtırken sen şemsiye açmışsın ama ben şemsiyeyi ters çevirip hepsini topladım sana kalmadı.Keşke bir tane vereydim sana. @Çiğdem-
İlk hafta en iyi şarkını kullancan saftiriik.Ayyy tamam vazgeçiyorum boşver.
Ben 2.sezondan bahsediyorsun sandım ya.Yalınla mı Sen 3. sezonda Yalınla mı yarıştın.
Ay o benle dalga geçiyor melun kafa.@*YıldırıM* ayoll sen benim ediklerime kılak ver @GunesinOglu
acun gibi sadece sunuyor sunduğu şeyden birşey çaktığı yok
Hadi ordan Acun fanı seni.İlk hafta en iyi şarkını kullancan saftiriik.
Saftirik ilk hafta en iyi şarkını kullancanki finale gidesin.Ay o benle dalga geçiyor melun kafa.
Ben 2.sezondan bahsediyorsun sandım ya.
Serdar'la ilk 2 hafta kötü seçimler yaptığımı düşünmüyorum forum Serdar'a başlarda sıcak bakmıyordu sonradan alıştırdım.
yıldırıma sahip çıksana ayoll serdarı almaktan vazgeçsin diye çocuğa baskı yapıyorlarAy o benle dalga geçiyor melun kafa.
Hadi ordan Acun fanı seni.
Ben hala alışamadım ama.Ben 2.sezondan bahsediyorsun sandım ya.
Serdar'la ilk 2 hafta kötü seçimler yaptığımı düşünmüyorum forum Serdar'a başlarda sıcak bakmıyordu sonradan alıştırdım.
Sus bakiyim sen meluncuk.Saftirik ilk hafta en iyi şarkını kullancanki finale gidesin.
Yıldırım'cım Star'cı melunum sen dinleme bunları özele gel şimdi ben alıştıracam seni Serdar'a merak etme.yıldırıma sahip çıksana ayoll serdarı almaktan vazgeçsin diye çocuğa baskı yapıyorlar
İlk hafta en iyi şarkını kullanmassan hemencik elenirsin.Ben hala alışamadım ama.
Sus bakiyim sen meluncuk.
Ay boşver sen onları Çiğdemcim çekemiyorlar bizi.yıldırıma sahip çıksana ayoll serdarı almaktan vazgeçsin diye çocuğa baskı yapıyorlar
Çiko senin gibi Starcılarla samimi değil ondan sana yalan atyıro sende hemen ona kanıyorsun tam bir saftirik.Ay boşver sen onları Çiğdemcim çekemiyorlar bizi.
Saol anti Starcı ve bi o kadar da Kanal D fanı @Bully melunum benim.Yıldırım'cım Star'cı melunum sen dinleme bunları özele gel şimdi ben alıştıracam seni Serdar'a merak etme.
Sus bakayım @Çiğdem- Kiralık Aşk izleyicisi sen se acuniminati.Çiko senin gibi Starcılarla samimi değil ondan sana yalan atyıro sende hemen ona kanıyorsun tam bir saftirik.
Melunbaşı seni sen izleme starımı uğursuzluk getirirsin ayrıca mesaj sayımız aynı gidiyor.Ben hem Acunu izlerim hem de Kiralık Aşkı nerenden uyduruyon izlemediğimi saftirik starcı.
Kaç aydır izliyorum diziyi gitsin az kaldı 10 bine.Melunbaşı seni sen izleme starımı uğursuzluk getirirsin ayrıca mesaj sayımız aynı gidiyor.