MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Listede değişiklikler olacak,herkese şimdiden bol şanslar :)
sgat teo ile yarışmak istiyor,adımut sertab a geçmek istiyor.Hadise ye de birini bulacam :F
@S.G.A.T. a kapımız açık tabikideee gelsin :A:A:A

ama başka yaırşmacı alma haftanın 18 olması bile birşeyi değiştirmicek çünkü 2 li elemelerin çoklundan kurtulamıcaz teoyu al kapıyı kapat dışarıda kalan artık kusura bakmasın :F:F:F

@S.G.A.T a kapımız açık tabikideee gelsin :A:A:A

ama başka yaırşmacı alma haftanın 18 olması bile birşeyi değiştirmicek çünkü 2 li elemelerin çoklundan kurtulamıcaz teoyu al kağıyı kapat dışarıda kalan artık kusura bakmasın :F:F:F

27 çok fazla oldu cidden :A 27 de kapatıyorum.Çiğdem eğer 1 yarışmacı daha alırsam beni forumdan banlat :A

27 çok fazla oldu cidden :A 27 de kapatıyorum.Çiğdem eğer 1 yarışmacı daha alırsam beni forumdan banlat :A
hemm şarkılar 18 e çıktı hemde 2 li elemeler aynı sıklıkta devam edicek baya zorlaştı yanı daha 1 kişi bile kabul etmem ona göre oklavamı masaya vurdurmayın benim :F:F:F

hadiseye neden üye arıyorsunkı aımutluluk istemiyorsa hadieyi at kağıya gitsin teoyla yer değiştirsin sahibi bile yok :F:F:F

hemm şarkılar 18 e çıktı hemde 2 li elemeler aynı sıklıkta devam edicek baya zorlaştı yanı daha 1 kişi bile kabul etmem ona göre oklavamı masaya vurdurmayın benim :F:F:F

hadiseye neden üye arıyorsunkı aımutluluk istemiyorsa hadieyi at kağıya gitsin teoyla yer değiştirsin sahibi bile yok :F:F:F

Hadisesiz all star mı olur :F :F

27 olacak işte ama çok fazla 2li eleme olacak.Ay yazık :F Ben şunun planını yapayım :F