Ay @Çiğdem- al şunu başımdan salatamı yedirmedi bana maydanozlar boğazımda kalıyor.😕Kaç aydır izliyorum diziyi gitsin az kaldı 10 bine.
Ay @Çiğdem- al şunu başımdan salatamı yedirmedi bana maydanozlar boğazımda kalıyor.😕Kaç aydır izliyorum diziyi gitsin az kaldı 10 bine.
Burda yorum yap gitmede yarışmayla ilgili.rising star izlemeye gidiyorum ben herkese iyi akşamalr şimdirik
mustimle hasret giderelim sende bak @Bully
Bence çok fazla ya hafta sayısı 18de kalsın ama.@Çiğdem- @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL eğer siz de kabul ederseniz yarışmacı sayısı 27'ye çıkacak kimse kırılsın istemiyorsun (eski yarışmacılardan )
Bence çok fazla ya hafta sayısı 18de kalsın ama.
İlk haftalar kaynarız iyi olur kim katılacakki.Hafta değişmez
ayoll kim gelicek onu söyleki ona göre kabul edip etmiceğimize bakarız@Çiğdem- @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL eğer siz de kabul ederseniz yarışmacı sayısı 27'ye çıkacak kimse kırılsın istemiyorsun (eski yarışmacılardan )
ayoll kim gelicek onu söyleki ona göre kabul edip etmiceğimize bakarız
Listede değişiklikler olacak,herkese şimdiden bol şanslar
@S.G.A.T. a kapımız açık tabikideee gelsinsgat teo ile yarışmak istiyor,adımut sertab a geçmek istiyor.Hadise ye de birini bulacam
@S.G.A.T a kapımız açık tabikideee gelsin
ama başka yaırşmacı alma haftanın 18 olması bile birşeyi değiştirmicek çünkü 2 li elemelerin çoklundan kurtulamıcaz teoyu al kağıyı kapat dışarıda kalan artık kusura bakmasın
hemm şarkılar 18 e çıktı hemde 2 li elemeler aynı sıklıkta devam edicek baya zorlaştı yanı daha 1 kişi bile kabul etmem ona göre oklavamı masaya vurdurmayın benim27 çok fazla oldu cidden 27 de kapatıyorum.Çiğdem eğer 1 yarışmacı daha alırsam beni forumdan banlat
hemm şarkılar 18 e çıktı hemde 2 li elemeler aynı sıklıkta devam edicek baya zorlaştı yanı daha 1 kişi bile kabul etmem ona göre oklavamı masaya vurdurmayın benim
hadiseye neden üye arıyorsunkı aımutluluk istemiyorsa hadieyi at kağıya gitsin teoyla yer değiştirsin sahibi bile yok
2 li elemerin hangi haftalar olucağını bu gece belirt bizlere ona göre hangi haftaya ne koyucaz bir plan yapalımHadisesiz all star mı olur
27 olacak işte ama çok fazla 2li eleme olacak.Ay yazık Ben şunun planını yapayım
enver sertabı istiyorsa ver gitsin hadisede sahipsiz kalmamıs olur birde hadiseye üye aramayalımYavaş gel @adımutlulukk şimdilik Sertab senin değil.Enver e bağlı
enver sertabı istiyorsa ver gitsin hadisede sahipsiz kalmamıs olur birde hadiseye üye aramayalım
Enver jüri zaten yarışmacı sayısı arttığı için Enver Hadiseye geçtik sertap işi hallolduda Hadise kaldı
Benim bildiğim @Çiğdem- bundan bir şey anlamaz