MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Lan benim niye en son haberim oluyor insan özelden haber verir @GunesinOglu :F

Şarkı işi bende @*YıldırıM* rahat ol. :A Serdar All-Star'da da gücünü gösterecektir. :D

Serdar'ı kimse almasa ben alacaktım zaten en sevdiğim şarkıcıyı mağdur eder miyim hiç ben :D
en ik benim haberim oldu vlla yıldırıma anlat kuralı diye sen hiç konuyla alakan yokmus gibi uzak tuttuk seni ben yine olayın içindeyim nerden geldim yine bilmeden hahaha :F:F:F

Daha kesin değil %90 yarışmayı anlatıyordu Çiğdem en son anladıysa %100

@Bully 3. sezon ilk 2 bölümde de 9. olmuşsun.İnsan güzel şarkılar seçerdi. Halbuki Serdar'ın 1000 tane şarkısı var. Koleksiyon bol Serdarda:D

@*YıldırıM* anladın mı yarışmayı :) @Bully sen de anlatsana :)
Ya alnımda ne yazıyor benim bişey mi yazıyor.:bağır::kizgin:
Şarkıları sıralicam işte en güzellerini sona saklayacağım.:J

@Bully 3. sezon ilk 2 bölümde de 9. olmuşsun.İnsan güzel şarkılar seçerdi. Halbuki Serdar'ın 1000 tane şarkısı var. Koleksiyon bol Serdarda:D

Bak yanlış anlamışsın :D En güzelleri başta kullanıcan )

Sandalyemi kafana yapıştıracağım belki o zaman beyinsizliğin gider yerine akıllı beyin gelir. :A

Yalın'la ilk 2 hafta yanlış şarkı seçimi yaptım evet. :D All-Star'da aynı hataları yapmayacam tabii ki :D

Ama ilk 2 haftadan sonradan fena açıldım @GunesinOglu paylaşınca görürsün ilk 3'te ilk 4'te oluyordum genelde. :A