- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
1 ay kaldı ya bitmez belki
Panorama olacak onla idare edin
Hadise anket ile gelmiş bir yarışmacı yeni albümüylede zirveye oynyacak, Hadise'yi eletmeyeceğiz.
alpimiz 1 aya bitirir onu. @sokak sanati
mustafa sandalda almadı ayoll beyefendi adamdır musti kadınlara saygılıdırBu arada niye tüm yarışmacılar bana cephe aldı Sanırım cephe almayan bir Mustafa Ceceli birde Yıldız Tilbe falan var
ahah iyiymisDe Alp kovuldu Burcu geliyor artık
Ben kolay lokma olur diye oy vermiştim.
Yok valla içim şişti. Benden çıkmaz.
Ama @GunesinOglu yabancılar diye bir format yapabiliriz. Sadece yabancı şarkıcılar olsun. Rihanna Katy Taylor Selena Avril Pitbull dışındakiler.
Yok yine karışık olsun ama haftada 2li eleme ile biter çabuk Haftada 2 şarkı ile
içi şişmişmiş kovuldum demiyordaBen kolay lokma olur diye oy vermiştim.
Yok valla içim şişti. Benden çıkmaz.
Ama @GunesinOglu yabancılar diye bir format yapabiliriz. Sadece yabancı şarkıcılar olsun. Rihanna Katy Taylor Selena Avril Pitbull dışındakiler.
Yabancılar fıormatı olsun @GunesinOglu
Dünya starları sırf bu forumun antiliğinden harcanıyor. 10 kişilik bir yabancılar formatı tatlı gider.
içi şişmişmiş kovuldum demiyorda
Shakira'yı alırım 10 kişi olmasın ya 15-16
bu survivorda yarışan yabancılarda yabancı survivorda yarışsın cnm avril taylor rihanna falan ve başkaları sonucta o format bu formattan ayrı birşey yabancılarımızı kapıştıralım normal eşit şartlardaLan ben sıkıldım. Cengiz'in beni kovduğundan yeni haberim oldu. Bir daha gelse yapmazdım.
Farketmez valla.
Ben Ariana yada Lana'yı alabilirim. Lana'yı almasamda olur. Talipleri çok olur zaten. @Arslan Bey @OzaN @Ahmad
bu survivorda yarışan yabancılarda yabancı survivorda yarışsın cnm avril taylor rihanna falan ve başkaları sonucta o format bu formattan ayrı birşey yabancılarımızı kapıştıralım normal eşit şartlarda
Sen sonuncu olursun.bu survivorda yarışan yabancılarda yabancı survivorda yarışsın cnm avril taylor rihanna falan ve başkaları sonucta o format bu formattan ayrı birşey yabancılarımızı kapıştıralım normal eşit şartlarda
Farketmez valla.
Ben Ariana yada Lana'yı alabilirim. Lana'yı almasamda olur. Talipleri çok olur zaten. @Arslan Bey @OzaN @Ahmad
@sokak sanati @Billy Kane @Çiğdem- @adımutlulukk
Tamam all star dan sonra yabancı şarkıcıları yarıştırırız
Bence MusicSurvivor'ın asıl formatını bozma, gayet iyi. Ama ayrı olarak yaparsın bir şey demem ona
Ariana Problem, Bang Bang dışında çok fazla sevileceğini sanmıyorum ama seven vardır belki. Alexandra Stan, Lady Gaga falan olabilir. Yada survivor şeklinde Yabancılar-Yerliler olsun
asıl format bozulmasın bencede cengo biz ayrı bir formatta diyoruz yoksa bu formatı bozma all stardan sonrada@sokak sanati @Billy Kane @Çiğdem- @adımutlulukk
Tamam all star dan sonra yabancı şarkıcıları yarıştırırız