MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ben kolay lokma olur diye oy vermiştim.:A

Yok valla içim şişti.:F Benden çıkmaz.
Ama @GunesinOglu yabancılar diye bir format yapabiliriz. Sadece yabancı şarkıcılar olsun. Rihanna Katy Taylor Selena Avril Pitbull dışındakiler.:D

Yok yine karışık olsun ama haftada 2li eleme ile biter çabuk:D Haftada 2 şarkı ile:A

Lan ben sıkıldım.:F Cengiz'in beni kovduğundan yeni haberim oldu. Bir daha gelse yapmazdım.:F

Farketmez valla.:F
Ben Ariana yada Lana'yı alabilirim.:bhr: Lana'yı almasamda olur. Talipleri çok olur zaten. @Arslan Bey @OzaN @Ahmad
bu survivorda yarışan yabancılarda yabancı survivorda yarışsın cnm avril taylor rihanna falan ve başkaları sonucta o format bu formattan ayrı birşey yabancılarımızı kapıştıralım normal eşit şartlarda :F

Ben Ariana yada Lana'yı alabilirim.:bhr: Lana'yı almasamda olur. Talipleri çok olur zaten. @Arslan Bey @OzaN @Ahmad[/QUOTE]

Ariana Problem, Bang Bang dışında çok fazla sevileceğini sanmıyorum ama seven vardır belki. Alexandra Stan, Lady Gaga falan olabilir. :D Yada survivor şeklinde Yabancılar-Yerliler olsun:F

Ben Ariana yada Lana'yı alabilirim.:bhr: Lana'yı almasamda olur. Talipleri çok olur zaten. @Arslan Bey @OzaN @Ahmad

Ariana Problem, Bang Bang dışında çok fazla sevileceğini sanmıyorum ama seven vardır belki. Alexandra Stan, Lady Gaga falan olabilir. :D Yada survivor şeklinde Yabancılar-Yerliler olsun:F[/QUOTE]

Ben buldum zaten.:Z Eminem ile katılırım.:oley:

@GunesinOglu Ağustos ayında bence yabancıların bir sezonu olsun. Eğlencenin dibine vururuz şarkılarıyle.:Z

Bence MusicSurvivor'ın asıl formatını bozma, gayet iyi.:) Ama ayrı olarak yaparsın bir şey demem ona:D
Ariana Problem, Bang Bang dışında çok fazla sevileceğini sanmıyorum ama seven vardır belki. Alexandra Stan, Lady Gaga falan olabilir. :D Yada survivor şeklinde Yabancılar-Yerliler olsun:F

Ben buldum zaten.:Z Eminem ile katılırım.:oley:

@GunesinOglu Ağustos ayında bence yabancıların bir sezonu olsun. Eğlencenin dibine vururuz şarkılarıyle.:Z[/QUOTE]
@sokak sanati @Billy Kane @Çiğdem- @adımutlulukk

Tamam all star dan sonra yabancı şarkıcıları yarıştırırız :D
asıl format bozulmasın bencede cengo biz ayrı bir formatta diyoruz yoksa bu formatı bozma all stardan sonrada :F:F:F