Ben seni elerdim aslında o zaman Burcuya 1 Atiyeye 5 verip.mustiyle başarılı olmayı istiyorum tabikide ama final tadını aldım ben yani oyüzden eskii akdar üzülmem bence o tadı aldım sonucta heyecanda yarı yarıya iniyor
Ben seni elerdim aslında o zaman Burcuya 1 Atiyeye 5 verip.mustiyle başarılı olmayı istiyorum tabikide ama final tadını aldım ben yani oyüzden eskii akdar üzülmem bence o tadı aldım sonucta heyecanda yarı yarıya iniyor
Evet canlı yayın performansları ile meydan okuyorum size. Hanginizin şarkıcısından böyle ses çıkar.
@adımutlulukk Hadise'nin canlı yayın performansını görmek isterim.
Bu arada ben sana meydan okumadım niye böyle yapıyorsun
çok haklı bir finaldi burcu güneş sonuna kadar hak etmişti finalde keybetmemizin sebebi ise fantastik bir şarkımız yoktuBen seni elerdim aslında o zaman Burcuya 1 Atiyeye 5 verip.
Mesela Rihanna derken baya küçümsemişsin. Hadise yazında google Detoneleri çıkıyor hepte. İlginç.
Benimde Unutamam.çok haklı bir finaldi burcu güneş sonuna kadar hak etmişti finalde keybetmemizin sebebi ise fantastik bir şarkımız yoktu
handenin kırmızı şarkısı fantastik bir şarkı o şarkıyla normal kalitedeki parçalar baş edemez mustinin arabası yalının zalimi tarkanın dudusu falan baş edebilir sadece her şarkıcının öyle fantastik şarkıları olmuyor cnm hande finale kalsa yeterdi yanı 3.sezondan kırmızıyla baş edebilicek fantastik bir parçası olan şarkıcı yoktu bir araba olucakkı elimde öyle baş edeyim yoksa burcunun hangi şarkısını koysam baş edemezdik zaten
Bu arada ben sana meydan okumadım niye böyle yapıyorsun
Orda örnek verdim küçümsemek değil
1 gelecek.@xemrexxx Yıldız'ın şarkı katledilmiş gel gel. Delikanlıma ne olmui böyle.
@GunesinOglu çok yoğun ilgi vr Monster'e. Kullanacağım. BBHMM kesin kullanacağım.
1 gelecek.
@GunesinOglu eylule kadar yeni yarismayi yapsak mi? :/
Bende yapıtşrıracam her hafta.Ben zamanında 1'leri yapıştırdım. Geç kaldım.
ayy evet ama sen onu kullanmak zorunda kaldın yanı yoka çeyrek finali geçemezdin cnm senin bu hamlen sonucunda tarkan elendi yoksa hüsranı koysaydın eğer tarkan elenmezdi belkide finallik parçanla geçmiştin çeyrek finaliBenimde Unutamam.
Bende yapıtşrıracam her hafta.
Sertab Tarkanı geçmişti diye hatırlıyorum Hüsranı kullansam yine geçerdim o şarkı ilgi görmedi sende abartma.ayy evet ama sen onu kullanmak zorunda kaldın yanı yoka çeyrek finali geçemezdin cnm senin bu hamlen sonucunda tarkan elendi yoksa hüsranı koysaydın eğer tarkan elenmezdi belkide finallik parçanla geçmiştin çeyrek finali
yüzleşicğeim kişilerde değişiklik yapıcam ona göre son güncellememi sana söylerim ve şu panooromaya artık geçelim sabırsızlanıyorum1 ay kaldı ya bitmez belki
Panorama olacak onla idare edin
@xemrexxx Yıldız'ın şarkı katledilmiş gel gel. Delikanlıma ne olmui böyle.
@GunesinOglu çok yoğun ilgi vr Monster'e. Kullanacağım. BBHMM kesin kullanacağım.
İşte bilmiyorum. Ben yanlış anladım. Hadise'yi elemeden bana rahat yok.