MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ben seni elerdim aslında o zaman Burcuya 1 Atiyeye 5 verip. :A
çok haklı bir finaldi burcu güneş sonuna kadar hak etmişti finalde keybetmemizin sebebi ise fantastik bir şarkımız yoktu
handenin kırmızı şarkısı fantastik bir şarkı o şarkıyla normal kalitedeki parçalar baş edemez mustinin arabası yalının zalimi tarkanın dudusu falan baş edebilir sadece her şarkıcının öyle fantastik şarkıları olmuyor cnm hande finale kalsa yeterdi yanı 3.sezondan kırmızıyla baş edebilicek fantastik bir parçası olan şarkıcı yoktu bir araba olucakkı elimde öyle baş edeyim yoksa burcunun hangi şarkısını koysam baş edemezdik zaten
:F:F:F

çok haklı bir finaldi burcu güneş sonuna kadar hak etmişti finalde keybetmemizin sebebi ise fantastik bir şarkımız yoktu
handenin kırmızı şarkısı fantastik bir şarkı o şarkıyla normal kalitedeki parçalar baş edemez mustinin arabası yalının zalimi tarkanın dudusu falan baş edebilir sadece her şarkıcının öyle fantastik şarkıları olmuyor cnm hande finale kalsa yeterdi yanı 3.sezondan kırmızıyla baş edebilicek fantastik bir parçası olan şarkıcı yoktu bir araba olucakkı elimde öyle baş edeyim yoksa burcunun hangi şarkısını koysam baş edemezdik zaten
:F:F:F
Benimde Unutamam. :A

ayy evet ama sen onu kullanmak zorunda kaldın yanı yoka çeyrek finali geçemezdin cnm senin bu hamlen sonucunda tarkan elendi yoksa hüsranı koysaydın eğer tarkan elenmezdi belkide finallik parçanla geçmiştin çeyrek finali :F:F:F
Sertab Tarkanı geçmişti diye hatırlıyorum Hüsranı kullansam yine geçerdim o şarkı ilgi görmedi sende abartma. :A

@xemrexxx Yıldız'ın şarkı katledilmiş gel gel.:A Delikanlıma ne olmui böyle.:(

@GunesinOglu çok yoğun ilgi vr Monster'e.:Z Kullanacağım. BBHMM kesin kullanacağım.

İşte bilmiyorum. Ben yanlış anladım.:A Hadise'yi elemeden bana rahat yok.:A

Hadise anket ile gelmiş bir yarışmacı yeni albümüylede zirveye oynyacak, Hadise'yi eletmeyeceğiz. :D

Bu arada niye tüm yarışmacılar bana cephe aldı :D Sanırım cephe almayan bir Mustafa Ceceli birde Yıldız Tilbe falan var:A