MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Barış Akarsu'nun 1.sezon istatistikleri ( @Mr.At )

SezonHaftaYarışmacıŞarkıcıŞarkıDerecePuan
11xemrexxxBarış AkarsuIslak Islak1238
12xemrexxxBarış AkarsuAldırma7155
13xemrexxxBarış AkarsuZor Aşk6150
14xemrexxxBarış AkarsuBir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş10111
15xemrexxxBarış AkarsuYaz Demedim6119
16xemrexxxBarış AkarsuYeter Be885
17xemrexxxBarış AkarsuGözlerin5104
18xemrexxxBarış AkarsuUnutamadım589
19xemrexxxBarış AkarsuBeni Yak Kendini Yak288
110xemrexxxBarış AkarsuResimdeki Gözyaşları571
111xemrexxxBarış AkarsuAnnem648

Bu arada şöyle bir şey var, şampiyon olmak ve ya final yarı final görmekile kafadan favori olmaz, çünkü örneğin Rihanna ilk sezon elenme tehlikesi geçirmiş, bakalım yine kurtulabilecek mi? 18 hafta var zaten, ama Rihanna örnek gösterdim. Dediğin isimlerin hepsi favori ama bu da göz önünde bulundurulması lazım:D
sadece derece yaptılar diye favori göstermiyorum müzik kariyeri geçmişteki başarıları olan kişiler şimi final kimler gördü
sıla,rihanna, sezen aksu, yalın, hande yener ve burcu güneş bunları sırf final gördü şampiyon olu diye favori göstermiyorum hepsinin müzik kariyeri geçmişi çok önemli çok başarılı ve değerli şarkıcılar 🙂

ceceli ve gülşen yarı final sırf gördüler diye favori demiyorum ikisininde yine bu başarıyı tekrar etme potansiyeli olan şarkıcılar 🙂

isim olarak müzik geçmişi olarak dikkate alıyorum yoksa
tarkan mustafa sandal yıldız tilbe gibi isimler yarı final görmedi ama kariyer olarak isim olarak kağıt üstünde favori herzaman gösterilirler

göksel erken elendi çokta üsteki saydıklarım kadar bilinen bir isim değil ama başarı potansiyeli var oyüzden onuda favoriye aldım
3 şeye dikkat ediyorum 1 survivor derecesi 2 müzik kariyeri
3 başarı potansiyeli bu saydıklarımda mevcut

tabi bunlar benim tahminim sen rihannayı ciddiye almıyorsan almazsın oda senin tahminin olur @sokak sanati hernekadar hoşuna gitmesede
:A:A:A

Çok sert olacak gerçekten. Bunu yapabileceğimi ben bile hayal edemiyorum.:D @GunesinOglu
İlk 5 hedefliyorum şimdilik. Son5'é kalsam finale çok rahat giderin her halde.:Z

İlk haftalar gerçekten önemli. Bir akış yakalarsam devamının geleceğini bende düşünüyorum.
18 tane HİT şarkısı olan sanatçı yok Burada. O nedenle herkes en az 5 hafta düşük gelecek.:A O fırsatlari değerlendirebilirim.:D @GunesinOglu

vlla ben sana final kapısını gösterdim cnm bu bonkorluğude baskasıdnan bence bulamazsın rakiplerimide saygılıyım yani tecrübede kazandık :A:A:A

Çiğdem aynısı senin için de geçerli.Bu kız seni örmeliyle büyük risk yaşadın ilk haftadan.Eğer onu yollarsan çok riskli olur.Çünkü 2.sezonda selena gomez i zor geçtiydin :D

İlk haftalar gerçekten önemli. Bir akış yakalarsam devamının geleceğini bende düşünüyorum.
18 tane HİT şarkısı olan sanatçı yok Burada. O nedenle herkes en az 5 hafta düşük gelecek.:A O fırsatlari değerlendirebilirim.:D @GunesinOglu

Sezen in bence var ya :F

Çiğdem aynısı senin için de geçerli.Bu kız seni örmeliyle büyük risk yaşadın ilk haftadan.Eğer onu yollarsan çok riskli olur.Çünkü 2.sezonda selena gomez i zor geçtiydin :D

Sezen in bence var ya :F
Cidden 18 çok ama 14 tane çok iyi hit şarkımız var yine çok iddialıyız en az çeyrek final. :A
@GunesinOglu ayoll bizde saff değilizya herhalde listeden çoktan çıkarıp attım ben o şarkıyı yok oldu gitti çoktan :A:A:A

@sokak sanati @EFE UYSAL ilk haftalar hafif şarkıları atın elinizden dünya kadar yarışmacı var arada kaynarsınız herhalde :F:F:F