Görecez.Melahat, Gönül ve Berrin K.O ilede olabilirim
Ha bu arada hazır konu dışına çıkmışken Volkan Konak'a 1 vermişsin hani beğenmiştin şarkıyı.
Görecez.Melahat, Gönül ve Berrin K.O ilede olabilirim
Beğendim ama efulim sarp apakta güzeldir. Şarkıları dinledim. Birazda yarışmacı stratejisi kullanıp bu kararı aldım.Görecez.
Ha bu arada hazır konu dışına çıkmışken Volkan Konak'a 1 vermişsin hani beğenmiştin şarkıyı.
Ayy Serdar'ı elemek için planlar yapıyor hain sunucu.Ama sen benim vereceğim ismi öğrenirsen herhalde delirirsin
Serdar antisine teklif etmeyi planlıyorum
Ne Sarp Apak'ı be Volkan Konak'ı kimlerle kıyaslıyonBeğendim ama efulim sarp apakta güzeldir. Şarkıları dinledim. Birazda yarışmacı stratejisi kullanıp bu kararı aldım.
Yalın'ı rakip olarak görmüyorum amaAyy Serdar'ı elemek için planlar yapıyor hain sunucu.
Ama bu zevki tattırmayacam sana Serdar'ı benim istediğim kişi alacak.
Ne Sarp Apak'ı be Volkan Konak'ı kimlerle kıyaslıyon
Beni rakip gördüğün için 1'i bastın demek. All-Star'da da böyle yapmazsın inşallah.
Yalnız Hadise'de elinde parça kalmadığından elenmiş 2 parça geldi2 kişilik final koltuğuna tam 14 adayım var all starın nekadar zor olduğu buradan belli final hedefleyen tam 12 kişi dışarıda kalıcak bazıları erken bile elenicek tabi diğer şarkıcılarda final görebilir ne olucağı belli olmuyor survivorda bunlar sadece benim tahminim işte favori listem
1.sezondan yarışmış olan şarkıcılardan 3 favorim var
1-sıla ilk sezonun şampiyonu olarak kafadan almalıyız favori listesine forumunda sılayı çok sevdiğini görmüş olduk, öyle bir avantajıda var
2-rihanna forumun yabancı fobisine rağmen finali görmeyi başaran ilk yabancı oldu işi zor ama yaptı yine yapabilir dememiz lazım galiba
3-gülşen yarı final görelek bence büyük bir başarıya imza atmıştı al star işi zor olabilir ama yeni albümüyle güçlendi bir potansiyelide var
@denizz19 @sokak sanati @Billy Kane
2-sezondan yarışmış olan şarkıcılardan tam 7 tane favorim var
1-sezen aksu ikinci sezonun şampiyonu yine kafadan almalıyız favori listesine zaten sezen aksunun kalitesini anlatmama bile gerek yok
2-yalın final görelek kalitesini kanıtladı bence ayrıca yalınında forumda çok sevilme avantajı var
3-tarkan ve mustafa sandal : türkiyenin mega starları, 2.sezon ikiside en az yarı final görmeliydi,all starda yarı final altı ikisinede başarısızlık olur, oyüzden all starı iyi değerlendirmek zorunda bu ikili
5-mustafa ceceli : en zor sezonda ağır favorileri geçip yarı final büyük başarı all star işi zor olsada yaptı yine yapabilme potansiyeli var
6- sertab erener çeyrek final görelek başarı elde etmişti nekadar gücü yarı finale yetmesede kariyeri itibariyle yine başarı potansiyeli var
7- yıldız tilbe : en az çeyrek final görmeliydi bence biraz erken ayrıldı ama geçmiş kariyeri ile kağıt üzerinde all starda favori listesine alınır
@mrt-06 @Bully @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @S.G.A.T. @xemrexxx
3-sezondan yarışmış olan şarkıcılardan 4 favorim var
1- hande yener son şampiyon olarak kafadan handeyide almalıyız forumda onunda sevilme avantajı var
2-burcu güneş final görmüş birisi olarak all starında güçlü sesiyle yine favorilerinden birisi olucaktır
3-serdar ortaç mega star adaylığı ve rekabetinde hep olmuştur yarı finlde görmüştü yine iddalı olucaktır
4-göksel- biraz erken elendi en az çeyrek final olmalıydı all starda potansiyeli olucaktır doğru hamleyle
@gözlemci @HachiKo @Ahmad
Sezon | Hafta | Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı | Derece | Puan |
1 | 1 | hayret bi şey | Hadise | Kalbine Yalan Bulma | 14 | 111 |
1 | 2 | hayret bi şey | Hadise | Visal | 14 | 98 |
1 | 3 | hayret bi şey | Hadise | Evlenmeliyiz | 3 | 160 |
1 | 4 | hayret bi şey | Hadise | Stir Me Up | 3 | 162 |
1 | 5 | hayret bi şey | Hadise | Düm Tek Tek | 1 | 189 |
1 | 6 | hayret bi şey | Hadise | Nerdesin Aşkım | 3 | 127 |
1 | 7 | hayret bi şey | Hadise | Deli Oğlan | 4 | 106 |
1 | 8 | hayret bi şey | Hadise | Biz Burdayız | 6 | 88 |
1 | 9 | hayret bi şey | Hadise | Aşk Kaç Beden Giyer | 7 | 78 |
1 | 10 | hayret bi şey | Hadise | Mesajımı Almıştır O | 2 | 87 |
1 | 11 | hayret bi şey | Hadise | Prenses | 4 | 61 |
1 | 12 | hayret bi şey | Hadise | Superman | 1 | 68 |
1 | 13 | hayret bi şey | Hadise | Burjuva | 4 | 3 |
2 kişilik final koltuğuna tam 14 adayım var all starın nekadar zor olduğu buradan belli final hedefleyen tam 12 kişi dışarıda kalıcak bazıları erken bile elenicek tabi diğer şarkıcılarda final görebilir ne olucağı belli olmuyor survivorda bunlar sadece benim tahminim işte favori listem
1.sezondan yarışmış olan şarkıcılardan 3 favorim var
1-sıla ilk sezonun şampiyonu olarak kafadan almalıyız favori listesine forumunda sılayı çok sevdiğini görmüş olduk, öyle bir avantajıda var
2-rihanna forumun yabancı fobisine rağmen finali görmeyi başaran ilk yabancı oldu işi zor ama yaptı yine yapabilir dememiz lazım galiba
3-gülşen yarı final görelek bence büyük bir başarıya imza atmıştı al star işi zor olabilir ama yeni albümüyle güçlendi bir potansiyelide var
@denizz19 @sokak sanati @Billy Kane
2-sezondan yarışmış olan şarkıcılardan tam 7 tane favorim var
1-sezen aksu ikinci sezonun şampiyonu yine kafadan almalıyız favori listesine zaten sezen aksunun kalitesini anlatmama bile gerek yok
2-yalın final görelek kalitesini kanıtladı bence ayrıca yalınında forumda çok sevilme avantajı var
3-tarkan ve mustafa sandal : türkiyenin mega starları, 2.sezon ikiside en az yarı final görmeliydi,all starda yarı final altı ikisinede başarısızlık olur, oyüzden all starı iyi değerlendirmek zorunda bu ikili
5-mustafa ceceli : en zor sezonda ağır favorileri geçip yarı final büyük başarı all star işi zor olsada yaptı yine yapabilme potansiyeli var
6- sertab erener çeyrek final görelek başarı elde etmişti nekadar gücü yarı finale yetmesede kariyeri itibariyle yine başarı potansiyeli var
7- yıldız tilbe : en az çeyrek final görmeliydi bence biraz erken ayrıldı ama geçmiş kariyeri ile kağıt üzerinde all starda favori listesine alınır
@mrt-06 @Bully @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @S.G.A.T. @xemrexxx
3-sezondan yarışmış olan şarkıcılardan 4 favorim var
1- hande yener son şampiyon olarak kafadan handeyide almalıyız forumda onunda sevilme avantajı var
2-burcu güneş final görmüş birisi olarak all starında güçlü sesiyle yine favorilerinden birisi olucaktır
3-serdar ortaç mega star adaylığı ve rekabetinde hep olmuştur yarı finlde görmüştü yine iddalı olucaktır
4-göksel- biraz erken elendi en az çeyrek final olmalıydı all starda potansiyeli olucaktır doğru hamleyle
@gözlemci @HachiKo @Ahmad
Elenmesi tehlikesi falan geçirmedim ben. @adımutlulukk ilk sezon sem yoktun. Çiğdem'in elendigi hafta S &M ile katıldım ve çok düşük performans gösterdim. Çiğdem'in o hafta kötü parça ile çıkacağını bildiğim için öyle yapmıştım. Yine çok tehlikeli şeyler yaşayacağım ve yine Finale gidebileceğim diye düşünüyorum. Yarı finalde Gülşen'i ve Sıla'yi Düellosuz yendi ise Rihanna her şeyi yapar.
@GunesinOglu Rihanna yarı finali düellosuz yenmedi mi. Ben direk çıkınca Gülşen ve Sıla eşit puan aldı ve düelloya kaldı..
Elenmesi tehlikesi falan geçirmedim ben. @adımutlulukk ilk sezon sem yoktun. Çiğdem'in elendigi hafta S &M ile katıldım ve çok düşük performans gösterdim. Çiğdem'in o hafta kötü parça ile çıkacağını bildiğim için öyle yapmıştım. Yine çok tehlikeli şeyler yaşayacağım ve yine Finale gidebileceğim diye düşünüyorum. Yarı finalde Gülşen'i ve Sıla'yi Düellosuz yendi ise Rihanna her şeyi yapar.
@GunesinOglu Rihanna yarı finali düellosuz yenmedi mi. Ben direk çıkınca Gülşen ve Sıla eşit puan aldı ve düelloya kaldı..
S & M 'yi kastettim zaten, Rihanna'yı örnek göstermiştim ben ama neyse, diğerleri beni ilgilendirmez.
@GunesinOglu bi dinler misin kullanılacak bir parça mı.
He bu arada Hadise'yi ankette sizler seçmiştiniz arkadaşlar
Tavsiye'yi Allstarda ilk haftalar kullanabilir miyim sence