- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Elenme tehlikesi geçirdğiim 1 hafta vardı hangi şarkıydı hatırlamyıom.@GunesinOglu ayoll bizde saff değilizya herhalde listeden çoktan çıkarıp attım ben o şarkıyı yok oldu gitti çoktan
@sokak sanati @EFE UYSAL ilk haftalar hafif şarkıları atın elinizden dünya kadar yarışmacı var arada kaynarsınız herhalde
Elenme tehlikesi geçirdğiim 1 hafta vardı hangi şarkıydı hatırlamyıom.
Bu şarkıyla eleniyodum pes doğrusu.
İstiyom ya sabahtan beri paylaş.Seninkini de bugün paylaşayım mı
@Çiğdem- bence Şebnem ve Barış Manço da favoriler arasında.İkisi de küçük bir hatadan dolayı elendi
16 hitim var şuanda Çiko kullanmadıklarım varmış baya görmediimi.barış mançonun bence düşük verme kredisi yok yoksa ilks eznda olduğu gibi yine ilk düşük verdiği haftada elenir kayahan gibi mesala evet çok değerli şarkıcılar ama bu forumdakı yaş ortalaması o değerleri bilecek şeyde değil oyüzden çok eski jenerasyondakıler başarısız oldular içlerinden sezen aksu sadece ipi göğüsledi ama sezen aksu sadece geçmişte kalan bir isim değildi günümüzdede bilinen birisi olduğundan o avantajı vardı 🙂
şebnem ferah bazı şarkılarıyla yine ilk 3 olur ama öyle her şarkısı ilgi görücek ve 18 lik maratonda bence nefesi yetebilicek birisi değil
aa çeyrek final yarı final o dercelere ulaşabilirler ama all star finaline ben kendi düşüncemle favori göstermem ayoll zaten 14 kişi ortaya koymusum ben diğerlerinide başkaları koysun tüm yarışmacıları sayamam sonucta benim listem doldu taştı
Sezon | Hafta | Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı | Derece | Puan |
2 | 1 | mrt-06 | Sezen Aksu | Eller Günahkar | 2 | 492 |
2 | 2 | mrt-06 | Sezen Aksu | Yalnızlık Senfonisi | 4 | 361 |
2 | 3 | mrt-06 | Sezen Aksu | Ben Sende Tutuklu Kaldım | 1 | 343 |
2 | 4 | mrt-06 | Sezen Aksu | Eskidendi,Çok Eskiden | 11 | 229 |
2 | 5 | mrt-06 | Sezen Aksu | Seni Kimler Aldı | 3 | 241 |
2 | 6 | mrt-06 | Sezen Aksu | Sorma | 10 | 156 |
2 | 7 | mrt-06 | Sezen Aksu | Hadi Bakalım | 3 | 143 |
2 | 8 | mrt-06 | Sezen Aksu | Şinanay | 3 | 136 |
2 | 9 | mrt-06 | Sezen Aksu | Seni Yerler | 6 | 113 |
2 | 10 | mrt-06 | Sezen Aksu | Belalım | 1 | 125 |
2 | 11 | mrt-06 | Sezen Aksu | Geri Dön | 1 | 108 |
2 | 12 | mrt-06 | Sezen Aksu | Vazgeçeceğiz | 2 | 82 |
2 | 13 | mrt-06 | Sezen Aksu | Küçüğüm | 1 | 78 |
2 | 14 | mrt-06 | Sezen Aksu | Perişanım Şimdi | 1 | 7 |
2 | 15 | mrt-06 | Sezen Aksu | İstanbul İstanbul Olalı | 1 | 51 |
tamamda cnm bazı şarkılar sadece bizim gözümüzde hit oluyor16 hitim var şuanda Çiko kullanmadıklarım varmış baya görmediimi.
Attım hitleri elim güçlü ilk haftalar güçsüz şarkıları atacağım. Ftamamda cnm bazı şarkılar sadece bizim gözümüzde hit oluyor
ne umutlarla şarkı paylasıyoruz sevmiyorum diye bir yığın yorum geliyor kendi şarkıcımızın biz 40 şarksıındıa severiz ama bu forum her koyduğunu beğenmiyor işte 16 şarkıdan en az yarısına ilgi olmayabilir nerden bakarsan bak işimiz zor bence
ayoll tamam işte ilk düşük attığı haftada elendi düşük şarkı daha doğrusu herkesin bilmediği bir şarkı atma kredisi bence yok barış mançonun@Çiğdem- Manço 1 parça hariç hep yüksek sıradaydı dur istatistiğini yapayım :S
Şimdi sen all starda elendiğin parçayı koyarsın 7. haftada.ayoll tamam işte ilk düşük attığı haftada elendi düşük şarkı daha doğrusu herkesin bilmediği bir şarkı atma kredisi bence yok barış mançonun
ilk düşük parçasında elenir yine çok uzun ömürlü kayahan gibi gidemez bence 🙂🙂🙂
ayy bizz panoromayı ne zaman yapacaz hazırlık olurdu all stara
sadece derece yaptılar diye favori göstermiyorum müzik kariyeri geçmişteki başarıları olan kişiler şimi final kimler gördü
sıla,rihanna, sezen aksu, yalın, hande yener ve burcu güneş bunları sırf final gördü şampiyon olu diye favori göstermiyorum hepsinin müzik kariyeri geçmişi çok önemli çok başarılı ve değerli şarkıcılar 🙂
ceceli ve gülşen yarı final sırf gördüler diye favori demiyorum ikisininde yine bu başarıyı tekrar etme potansiyeli olan şarkıcılar 🙂
isim olarak müzik geçmişi olarak dikkate alıyorum yoksa
tarkan mustafa sandal yıldız tilbe gibi isimler yarı final görmedi ama kariyer olarak isim olarak kağıt üstünde favori herzaman gösterilirler
göksel erken elendi çokta üsteki saydıklarım kadar bilinen bir isim değil ama başarı potansiyeli var oyüzden onuda favoriye aldım
3 şeye dikkat ediyorum 1 survivor derecesi 2 müzik kariyeri
3 başarı potansiyeli bu saydıklarımda mevcut
tabi bunlar benim tahminim sen rihannayı ciddiye almıyorsan almazsın oda senin tahminin olur @sokak sanati hernekadar hoşuna gitmesede
ayoll tamam işte ilk düşük attığı haftada elendi düşük şarkı daha doğrusu herkesin bilmediği bir şarkı atma kredisi bence yok barış mançonun
ilk düşük parçasında elenir yine çok uzun ömürlü kayahan gibi gidemez bence 🙂🙂🙂
ayy bizz panoromayı ne zaman yapacaz hazırlık olurdu all stara
Sezon | Hafta | Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı | Derece | Puan |
1 | 1 | potterhead | Barış Manço | Unutamadım | 3 | 192 |
1 | 2 | potterhead | Barış Manço | Aynalı Kemer | 2 | 178 |
1 | 3 | potterhead | Barış Manço | Halil İbrahim Sofrası | 7 | 139 |
1 | 4 | potterhead | Barış Manço | Dönence | 2 | 165 |
1 | 5 | potterhead | Barış Manço | Dön Desem Dönermisin | 7 | 113 |
1 | 6 | potterhead | Barış Manço | Gamzedeyim Deva Bulmam | 10 | 68 |
1 | 7 | potterhead | Barış Manço | Gesi Bağları | 3 | 110 |
1 | 8 | potterhead | Barış Manço | Arkadaşım Eşek | 1 | 116 |
1 | 9 | potterhead | Barış Manço | Alla Beni Pulla Beni | 8 | 69 |
Bu arada ben Rihanna'yı ciddiye alıyorum yanlış anlaşılmasın sadece bir hafta elenme riski yaşamış ben all starda aynısı olmayabilir demek istedim. Ayrıca burası all star herkes favori
İlk hafta sunucu olmasam bile konuklardan biri benim haftalardır söylüyorum @GunesinOglu 'na
@EFE UYSAL diğer ilgi görmeyen bu kız beni görmeli gibi parçaları listeden çıkardım ama tesir altındayı tabikide değerlendiricem 6 şarkıcıdan 2 elemeli sistemde elendi diye tesir altındayı kullanammazlık yapmıcam tabikide dediğin gibi daha erken şarkıcıların bol olduğu haftalarda değerlendiricem çok zor bir haftaya gelmişti yoksa tesir altında hala önemli bir koz ama çok zor haftaya bırakmadan 8-9-10 haftalarda rahat kullanılır yani 🙂🙂🙂Şimdi sen all starda elendiğin parçayı koyarsın 7. haftada.
Bende çıkardım ama aman dikkat et ilk 5 haftada elenme sonra çok üzülüyorsun.@EFE UYSAL diğer ilgi görmeyen bu kız beni görmeli gibi parçaları listeden çıkardım ama tesir altındayı tabikide değerlendiricem 6 şarkıcıdan 2 elemeli sistemde elendi diye tesir altındayı kullanammazlık yapmıcam tabikide dediğin gibi daha erken şarkıcıların bol olduğu haftalarda değerlendiricem çok zor bir haftaya gelmişti yoksa tesir altında hala önemli bir koz ama çok zor haftaya bırakmadan 8-9-10 haftalarda rahat kullanılır yani 🙂🙂🙂
@GunesinOglu çoktan açıkladı ayol 1.hafta konuğu benim hatta bana soru sorucakalrı bile belirledim
mustiyle başarılı olmayı istiyorum tabikide ama final tadını aldım ben yani oyüzden eskii akdar üzülmem bence o tadı aldım sonucta heyecanda yarı yarıya iniyorBende çıkardım ama aman dikkat et ilk 5 haftada elenme sonra çok üzülüyorsun.