MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ariana Problem, Bang Bang dışında çok fazla sevileceğini sanmıyorum ama seven vardır belki. Alexandra Stan, Lady Gaga falan olabilir. :D Yada survivor şeklinde Yabancılar-Yerliler olsun:F

Ben buldum zaten.:Z Eminem ile katılırım.:oley:

@GunesinOglu Ağustos ayında bence yabancıların bir sezonu olsun. Eğlencenin dibine vururuz şarkılarıyle.:Z[/QUOTE]

Ama eleme formatı biraz daha farklı puanlamanın sonunda herkes birinin ismini yazsın elemesi için :D

@GunesinOglu Ağustos ayında bence yabancıların bir sezonu olsun. Eğlencenin dibine vururuz şarkılarıyle.:Z

asıl format bozulmasın bencede cengo biz ayrı bir formatta diyoruz yoksa bu formatı bozma all stardan sonrada :F:F:F[/QUOTE]
Hiç kimse cüri olmaz forumda yabancı seven çok yok. :A

@GunesinOglu Ağustos ayında bence yabancıların bir sezonu olsun. Eğlencenin dibine vururuz şarkılarıyle.:Z

asıl format bozulmasın bencede cengo biz ayrı bir formatta diyoruz yoksa bu formatı bozma all stardan sonrada :F:F:F[/QUOTE]

Zaten ayrı olarak bahsediyorum.Ağustos ta yapmak istediğimi açıkladım Billy sen ve sokak a :D

Bence şöyle olsun ya MusicSurvivor: Yabancılar-Yerliler

Takımlar 8 kişilik olsun herkes takımdaki arkadaşını oylasın aynı, sonra en düşük oy alan iki kişi aday olarak çıksın düelloya :D

Yoksa @EFE UYSAL Haklı kimse jüri olmayacak bir kez jürisiz bir yarışma olsun:D

@GunesinOglu doğru mu bu :D

Yalın sevdiğini söylemiştin Starcı melun bu yüzden sıkıntı yok benim açımdan :A
doğru cnm her konudan çıktığım gibi burdanda haberdarım artık yarcımdı olursun çocuğa ben yaırşma hakkında temel bilgielri verdim şarkı konusundada sen yardım edersin :F:F:F

doğru cnm her konudan çıktığım gibi burdanda haberdarım artık yarcımdı olursun çocuğa ben yaırşma hakkında temel bilgielri verdim şarkı konusundada sen yardım edersin :F:F:F
Lan benim niye en son haberim oluyor insan özelden haber verir @GunesinOglu :F

Şarkı işi bende @*YıldırıM* rahat ol. :A Serdar All-Star'da da gücünü gösterecektir. :D

Serdar'ı kimse almasa ben alacaktım zaten en sevdiğim şarkıcıyı mağdur eder miyim hiç ben :D

Şarkı işi bende @*YıldırıM* rahat ol. :A Serdar All-Star'da da gücünü gösterecektir. :D

Serdar'ı kimse almasa ben alacaktım zaten en sevdiğim şarkıcıyı mağdur eder miyim hiç ben :D
Starcı sen Dcisin yapma yardım etme. :A

:F:Aİstersen şarkıcılarımızı değiş tokuşedebiliriz.:A

Starcı sen Dcisin yapma yardım etme. :A
Sus bakayım sen yoksa @Çiğdem- in oklavasıyla döverim seni.:A