Ay @Çiğdem- al şunu başımdan salatamı yedirmedi bana maydanozlar boğazımda kalıyor.😕Kaç aydır izliyorum diziyi gitsin az kaldı 10 bine.![]()
Ay @Çiğdem- al şunu başımdan salatamı yedirmedi bana maydanozlar boğazımda kalıyor.😕Kaç aydır izliyorum diziyi gitsin az kaldı 10 bine.![]()
Burda yorum yap gitmede yarışmayla ilgili.rising star izlemeye gidiyorum ben herkese iyi akşamalr şimdirik
mustimle hasret giderelimsende bak @Bully
![]()
Bence çok fazla ya hafta sayısı 18de kalsın ama.@Çiğdem- @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL eğer siz de kabul ederseniz yarışmacı sayısı 27'ye çıkacak kimse kırılsın istemiyorsun (eski yarışmacılardan )
Bence çok fazla ya hafta sayısı 18de kalsın ama.![]()
İlk haftalar kaynarız iyi olur kim katılacakki.Hafta değişmez![]()
ayoll kim gelicek onu söyleki ona göre kabul edip etmiceğimize bakarız@Çiğdem- @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL eğer siz de kabul ederseniz yarışmacı sayısı 27'ye çıkacak kimse kırılsın istemiyorsun (eski yarışmacılardan )
ayoll kim gelicek onu söyleki ona göre kabul edip etmiceğimize bakarız
![]()
Listede değişiklikler olacak,herkese şimdiden bol şanslar![]()
@S.G.A.T. a kapımız açık tabikideee gelsinsgat teo ile yarışmak istiyor,adımut sertab a geçmek istiyor.Hadise ye de birini bulacam![]()
@S.G.A.T a kapımız açık tabikideee gelsin
ama başka yaırşmacı alma haftanın 18 olması bile birşeyi değiştirmicek çünkü 2 li elemelerin çoklundan kurtulamıcaz teoyu al kağıyı kapat dışarıda kalan artık kusura bakmasın![]()
hemm şarkılar 18 e çıktı hemde 2 li elemeler aynı sıklıkta devam edicek baya zorlaştı yanı daha 1 kişi bile kabul etmem ona göre oklavamı masaya vurdurmayın benim27 çok fazla oldu cidden27 de kapatıyorum.Çiğdem eğer 1 yarışmacı daha alırsam beni forumdan banlat
![]()
hemm şarkılar 18 e çıktı hemde 2 li elemeler aynı sıklıkta devam edicek baya zorlaştı yanı daha 1 kişi bile kabul etmem ona göre oklavamı masaya vurdurmayın benim
hadiseye neden üye arıyorsunkı aımutluluk istemiyorsa hadieyi at kağıya gitsin teoyla yer değiştirsin sahibi bile yok![]()
2 li elemerin hangi haftalar olucağını bu gece belirt bizlere ona göre hangi haftaya ne koyucaz bir plan yapalımHadisesiz all star mı olur![]()
27 olacak işte ama çok fazla 2li eleme olacak.Ay yazıkBen şunun planını yapayım
![]()
enver sertabı istiyorsa ver gitsin hadisede sahipsiz kalmamıs olur birde hadiseye üye aramayalımYavaş gel @adımutlulukk şimdilik Sertab senin değil.Enver e bağlı![]()
enver sertabı istiyorsa ver gitsin hadisede sahipsiz kalmamıs olur birde hadiseye üye aramayalım![]()
Enver jüri zaten yarışmacı sayısı arttığı için Enver Hadiseye geçtik sertap işi hallolduda Hadise kaldı![]()
Benim bildiğim @Çiğdem- bundan bir şey anlamaz![]()