@Çiğdem- sen nasıl anlattın çocuğa bak en iyi şarkını 1.hafta kullanacan 1. olursan direkt finale gidecen![]()
@*YıldırıM* ayoll sen benim ediklerime kılak ver @GunesinOgluRabbim beyin dağıtırken sen şemsiye açmışsın ama ben şemsiyeyi ters çevirip hepsini topladım sana kalmadı.Keşke bir tane vereydim sana.
@Çiğdem-
İlk hafta en iyi şarkını kullancan saftiriik.Ayyy tamam vazgeçiyorum boşver.![]()
Ben 2.sezondan bahsediyorsun sandım ya.Yalınla mıSen 3. sezonda Yalınla mı yarıştın.
![]()
Ay o benle dalga geçiyor melun kafa.@*YıldırıM* ayoll sen benim ediklerime kılak ver @GunesinOglu
acun gibi sadece sunuyor sunduğu şeyden birşey çaktığı yok![]()
Hadi ordan Acun fanı seni.İlk hafta en iyi şarkını kullancan saftiriik.![]()
Saftirik ilk hafta en iyi şarkını kullancanki finale gidesin.Ay o benle dalga geçiyor melun kafa.![]()
Ben 2.sezondan bahsediyorsun sandım ya.
Serdar'la ilk 2 hafta kötü seçimler yaptığımı düşünmüyorum forum Serdar'a başlarda sıcak bakmıyordu sonradan alıştırdım.![]()
yıldırıma sahip çıksana ayoll serdarı almaktan vazgeçsin diye çocuğa baskı yapıyorlarAy o benle dalga geçiyor melun kafa.
Hadi ordan Acun fanı seni.![]()
Ben hala alışamadım ama.Ben 2.sezondan bahsediyorsun sandım ya.
Serdar'la ilk 2 hafta kötü seçimler yaptığımı düşünmüyorum forum Serdar'a başlarda sıcak bakmıyordu sonradan alıştırdım.![]()
Sus bakiyim sen meluncuk.Saftirik ilk hafta en iyi şarkını kullancanki finale gidesin.![]()
Yıldırım'cım Star'cı melunum sen dinleme bunları özele gel şimdi ben alıştıracam seni Serdar'a merak etme.yıldırıma sahip çıksana ayoll serdarı almaktan vazgeçsin diye çocuğa baskı yapıyorlar![]()
İlk hafta en iyi şarkını kullanmassan hemencik elenirsin.Ben hala alışamadım ama.
Sus bakiyim sen meluncuk.![]()
Ay boşver sen onları Çiğdemcim çekemiyorlar bizi.yıldırıma sahip çıksana ayoll serdarı almaktan vazgeçsin diye çocuğa baskı yapıyorlar![]()
Çiko senin gibi Starcılarla samimi değil ondan sana yalan atyıro sende hemen ona kanıyorsun tam bir saftirik.Ay boşver sen onları Çiğdemcim çekemiyorlar bizi.![]()
Saol anti Starcı ve bi o kadar da Kanal D fanı @Bully melunum benim.Yıldırım'cım Star'cı melunum sen dinleme bunları özele gel şimdi ben alıştıracam seni Serdar'a merak etme.![]()
![]()
Sus bakayım @Çiğdem- Kiralık Aşk izleyicisi sen se acuniminati.Çiko senin gibi Starcılarla samimi değil ondan sana yalan atyıro sende hemen ona kanıyorsun tam bir saftirik.![]()
![]()
Melunbaşı seni sen izleme starımı uğursuzluk getirirsin ayrıca mesaj sayımız aynı gidiyor.Ben hem Acunu izlerim hem de Kiralık Aşkı nerenden uyduruyon izlemediğimi saftirik starcı.![]()
Kaç aydır izliyorum diziyi gitsin az kaldı 10 bine.Melunbaşı seni sen izleme starımı uğursuzluk getirirsin ayrıca mesaj sayımız aynı gidiyor.![]()