NOW Kızıl Goncalar - Dizi Yorumları

Haftaya da full heyecan. :Z:bhr:

Bence cezalardan ve eleştirilerden ötürü eski senaryo gitti
Ben de öyle düşünüyorum. Vahid`den sonra iyice konu çıkmaza girdi. Konu tarikatlerin kendisi iken artık sadece taht kavgasına dönüştü. Geçen sezonu merakla izlerken bu sezon bölümün dakikalarına bakarak geçiyor. Bayağı da uzun 2.5 saatin altına inmiyorlar. :(

Ben de öyle düşünüyorum. Vahid`den sonra iyice konu çıkmaza girdi. Konu tarikatlerin kendisi iken artık sadece taht kavgasına dönüştü. Geçen sezonu merakla izlerken bu sezon bölümün dakikalarına bakarak geçiyor. Bayağı da uzun 2.5 saatin altına inmiyorlar. :(
Son sezon zaten 5,6 aya biter. Ben yine fazla tolerans gösterdim @Alemdar hiç şans vermedi. Güzel bölümlerin hatrina devam ediyorum

Sure konusunda türk dizisine acimam hizlandir geç valla :A

Son sezon zaten 5,6 aya biter. Ben yine fazla tolerans gösterdim @Alemdar hiç şans vermedi. Güzel bölümlerin hatrina devam ediyorum

Sure konusunda türk dizisine acimam hizlandir geç valla :A
tüm karakterlerin içi boşaltıldı. saçma sapan hikayeler dönüyor ikinci sezonda. karakterlere de bir şey diyemiyorum. meryem karakteri ilk sezondaki meryem olsa son bölümlerde yaptığı tutarsızlıkların hiç birini yapmazdı.

Ben süreyle ilgili yapamıyorum o dediğini. :X