MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ariana Problem, Bang Bang dışında çok fazla sevileceğini sanmıyorum ama seven vardır belki. Alexandra Stan, Lady Gaga falan olabilir.
Yada survivor şeklinde Yabancılar-Yerliler olsun

Ben buldum zaten.
Eminem ile katılırım.

@GunesinOglu Ağustos ayında bence yabancıların bir sezonu olsun. Eğlencenin dibine vururuz şarkılarıyle.
[/QUOTE]

Ama eleme formatı biraz daha farklı puanlamanın sonunda herkes birinin ismini yazsın elemesi için

Ben buldum zaten.
Eminem ile katılırım.

@GunesinOglu Ağustos ayında bence yabancıların bir sezonu olsun. Eğlencenin dibine vururuz şarkılarıyle.

asıl format bozulmasın bencede cengo biz ayrı bir formatta diyoruz yoksa bu formatı bozma all stardan sonrada
[/QUOTE]
Hiç kimse cüri olmaz forumda yabancı seven çok yok.

Ben buldum zaten.
Eminem ile katılırım.

asıl format bozulmasın bencede cengo biz ayrı bir formatta diyoruz yoksa bu formatı bozma all stardan sonrada
[/QUOTE]

Zaten ayrı olarak bahsediyorum.Ağustos ta yapmak istediğimi açıkladım Billy sen ve sokak a

Bence şöyle olsun ya MusicSurvivor: Yabancılar-Yerliler

Takımlar 8 kişilik olsun herkes takımdaki arkadaşını oylasın aynı, sonra en düşük oy alan iki kişi aday olarak çıksın düelloya

Yoksa @EFE UYSAL Haklı kimse jüri olmayacak bir kez jürisiz bir yarışma olsun

@GunesinOglu doğru mu bu

Yalın sevdiğini söylemiştin Starcı melun bu yüzden sıkıntı yok benim açımdan
doğru cnm her konudan çıktığım gibi burdanda haberdarım artık yarcımdı olursun çocuğa ben yaırşma hakkında temel bilgielri verdim şarkı konusundada sen yardım edersin

doğru cnm her konudan çıktığım gibi burdanda haberdarım artık yarcımdı olursun çocuğa ben yaırşma hakkında temel bilgielri verdim şarkı konusundada sen yardım edersin
Lan benim niye en son haberim oluyor insan özelden haber verir @GunesinOglu

Şarkı işi bende @*YıldırıM* rahat ol.
Serdar All-Star'da da gücünü gösterecektir.

Serdar'ı kimse almasa ben alacaktım zaten en sevdiğim şarkıcıyı mağdur eder miyim hiç ben

İstersen şarkıcılarımızı değiş tokuşedebiliriz.

Starcı sen Dcisin yapma yardım etme.
Sus bakayım sen yoksa @Çiğdem- in oklavasıyla döverim seni.