DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,142
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
yalın için çok fazla karamsar davranıyorsun..her oy kullanan yalına 1 sanırım diyorsunYalın'a yine 1 sanırım.
Yanılıyorsun ben şaka amaçlı söylüyorum bence sen fazla ciddiye alıyorsun.yalın için çok fazla karamsar davranıyorsun..her oy kullanan yalına 1 sanırım diyorsunhemen önyargı yapma bence ya
Bir şey olmuyor.1 alınca noluyo sanki.@Bully
yok ya alınma filan değil..Yanılıyorsun ben şaka amaçlı söylüyorum bence sen fazla ciddiye alıyorsun.@DarkLeqenD ona takıldığımı bilir zaten geçen hafta o da senin gibi vermişti şaka yoluyla takılayım dedim yani altında karamsarlık falan aramaya gerek yok.
Bir şey olmuyor.
Ama bu aralar forumda sinirlisin sanki.Yanılıyorsun ben şaka amaçlı söylüyorum bence sen fazla ciddiye alıyorsun.@DarkLeqenD ona takıldığımı bilir zaten geçen hafta o da senin gibi vermişti şaka yoluyla takılayım dedim yani altında karamsarlık falan aramaya gerek yok.
Bir şey olmuyor.
@adımutlulukk geldiysen seni kaçıramam
Allah razı olsun.yok ya alınma filan değil..benden sonra DarkLeqenD de öle deyince bende ondan yazdım iştebu arada şu an şarkıları dinliyorum senin şarkıyı dinliyorum şu an
Yoo sana öyle gelmiş.Ama bu aralar forumda sinirlisin sanki.
Bende kullanmak için girdim şarkıları dinliyorum. Bu arada en beğendiğim Demet ile Seksendört şuanlık.@tolgab @ozgur2113
2 yılı aşkın bu forumdayım @Bully hiç sinirlenmedi daha.Ama bu aralar forumda sinirlisin sanki.
Bende kullanmak için girdim şarkıları dinliyorum. Bu arada en beğendiğim Demet ile Seksendört şuanlık.@tolgab @ozgur2113
Bende sana iyi verdim.Her neyse sana bu hafta iyi verdim
Bende sana iyi verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?