MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Hayır ne var da gıcık oldum? Sözleri Göksel kendi yazmış olsaydı (kendisi şarkı yazıyor mu bilmiyorum) daha iyi puan alırdı. Burada sana dokunan bir nokta yok, yanlış anlamışsın
Ama mesajın yanlış anlaşılmaya çok açıktı bence.
Tamam tamam sen gıcık değilsin benim Meloşumsun.

Sende iyi puan aldın benden
yani bence iyi sen beğenir misin bilmem
Canısı 13'ün altındakileri beğenmiyorum.

Ama mesajın yanlış anlaşılmaya çok açıktı bence.
Tamam tamam sen gıcık değilsin benim Meloşumsun.

Canısı 13'ün altındakileri beğenmiyorum.
Sen yazdıktan sonra okuyunca fark etmiştim. Övmek isterken bile yermiş bulundum.

O zaman beynim eror verir çünkü 13'ün bir altı iyi mi kötü mü hiç düşünmemiştim.
Denişik bir insanım ben acık.

Kezo derken?

Tarzı tipi falan çok kezban vari zaten yanında ki duba gibi siyah saçlı kız ile onu vurgulamış sanki.

Ama çok tatlı olmuş.
Bıçağı parmağı ile dokunduğu sahnede ki hali favorim.

Nerden de başladı şu okul da grup projeleri de. Bu gece oy kullanmaya çalışacaz.

Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber'i şimdi dinledim. Yerilmeyi hak ediyor diyim kısaca @mrt-06

Sözleri Göksel'in değil miymiş? O zaman birazcık puan kırıyım Göksel'den

Ne olursa olsun Katy Perry benim için hep Rihanna'dan iyidir, sen bakma verdiğim puanlara

(Herkes Rihanna'dan iyi
)

Normalde manyak savunurdum R&B ve Pop kraliçesini ama karşında Katy var ve Rihanna ile Katy reelde hep dost kalmış iki isim. Burada da dostlar. O nedenle suyu bulandirmayayim.

Normalde manyak savunurdum R&B ve Pop kraliçesini ama karşında Katy var ve Rihanna ile Katy reelde hep dost kalmış iki isim. Burada da dostlar. O nedenle suyu bulandirmayayim.
Şarkı yapmak bir sanattır. Bunu sanattan uzaklaştıran Rihanna gibiler. Sevmiyorum!