MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Şarkı yapmak bir sanattır. Bunu sanattan uzaklaştıran Rihanna gibiler. Sevmiyorum! :D

Rihanna şarkı yazmıyor ki. Sadece show yeteneğini ve sesini kullanıyor. Diamonds'ı mesela SEA yazdı. We Found Love'ı Calvin Harris.
Bu şarkıda bile yardım aldı.:D
Kadın 3. Albümüne kadar hiç müzik dersi almamış biri.:F

@Bully yine bana kaldın.:bhr:

Rihanna şarkı yazmıyor ki. Sadece show yeteneğini ve sesini kullanıyor. Diamonds'ı mesela SEA yazdı. We Found Love'ı Calvin Harris.

İşte sadece söylemekle olmaz. Ki bence çok da iyi söylemiyor. Bir sanatçı yazıp, çalıp, söyleyebilmeli. Hissetmeli, hissettiğini aktarmalı. Müzik sektörünü bu yüzden sevmiyorum.
Müzik şiir gibi, resim gibi bir sanat olmaktan çıktı. :(

Yine derken. :F Haftaya en az yarı yarıya düşecek puanın eminim. :A

Neyse biz bu haftanın tadını çıkarmaya bakalım. :Z

İşte sadece söylemekle olmaz. Ki bence çok da iyi söylemiyor. Bir sanatçı yazıp, çalıp, söyleyebilmeli. Hissetmeli, hissettiğini aktarmalı. Müzik sektörünü bu yüzden sevmiyorum.
İşte sırf bu yüzden Sıla :A

Senin derdin büyük baya.:F Ben sadece müzik ritmi ile ilgilendiğim için hiç böyle düşünmüyorum.:F
Rihanna ses konusunda şu kadro en son laf edilecek kişi. Rekorlar üstüne rekor kırmış ve canlı performansı en çok beğenilen isim.:D

Senin derdin büyük baya.:F Ben sadece müzik ritmi ile ilgilendiğim için hiç böyle düşünmüyorum.:F
Rihanna ses konusunda şu kadro en son laf edilecek kişi. Rekorlar üstüne rekor kırmış ve canlı performansı en çok beğenilen isim.:D
Ben sırf bu yüzden yıllarca şarkı dinlemedim :D
İşte senin gibiler yüzünden büyüyolar. :D
Şarkıyı ritmi için değil, duygusu için dinlemek gerekir. Herkes ritmi için, kulağa hoş geldiği için dinlediği için alır tabi ödülleri :T:

Ben sırf bu yüzden yıllarca şarkı dinlemedim :D
İşte senin gibiler yüzünden büyüyolar. :D
Şarkıyı ritmi için değil, duygusu için dinlemek gerekir. Herkes ritmi için, kulağa hoş geldiği için dinlediği için alır tabi ödülleri :T:

Çokta üzülmedim müzikten mahrum kalmâna.:A Senin gibiler Allah'tan ada rahat rahat Rihanna dinliyoruz.:F
Bu arada cidden Rihanna ses konusunda bir duayendir. 8 saniye boyunca aynı notada kalan efsane bir ses.:love1:

O finale doğru bu sefer son 5 falan görürsen tam puanını bekleriz. :A

İnş. Canım yaa.:Z
Keyfi yolunda da bu hafta seni bende düşürmez.:A

Çokta üzülmedim müzikten mahrum kalmâna.:A Senin gibiler Allah'tan ada rahat rahat Rihanna dinliyoruz.:F
Bu arada cidden Rihanna ses konusunda bir duayendir. 8 saniye boyunca aynı notada kalan efsane bir ses.:love1:

Onun da zamanı var daha kozlarımızı hemen harcamayak demi. ss

Haftaya her türlü düşüş olacak da ne kadar olacak göreceğiz bakalım. :A

Keşke çok olaydık da Rihanna gibileri al aşağı edeydik. :D
Senin gibiler ölse kurusa bitse. Dünya bize kalsa. :T:
Çok fazla Rihanna dinlemişliğim yok. Ama dinlediklerimde ahım şahım değildi sesi. Belki de önyargıdandır :D