MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Keşke çok olaydık da Rihanna gibileri al aşağı edeydik. :D
Senin gibiler ölse kurusa bitse. Dünya bize kalsa. :T:
Çok fazla Rihanna dinlemişliğim yok. Ama dinlediklerimde ahım şahım değildi sesi. Belki de önyargıdandır :D

Malesef keskeler ile gitmiyor hayat.:A
Sen şuradakileri canlı dinle kulağını tıkarsın. Çoğu yabancı şarkıcıda öyle. :F

Bende çok keşke var, sadece müzik değil. :(
Çoğu canlı söyleyemez. Canlı söyleyemeyenin zaten gözümde değeri yoktur. :D

Farkımız burada işte bizimde.:Z Müzik yapmayabilir ama mayayı en güzel tutturan isim Rihanna'dır.😎

@sokak sanati ben gülşen e ısındım oylarımı değiştirebilir miym canım patronum :A

@gözlemci az sonra gelir buralara oy kullansın :A

Kesinlikle hayır.:A
Sen oyları bilen birisin değiştirmen etik değil.:bhr:

2.sezonla paralel gidiyor All-Star en çok final puanını Sezen almış sonra da Yalın ilk sayfada yazdığı gibi. :A

Meydan yavaş yavaş doluyor.:Z İddialı gelmeye başlandı. Öyle işiniz kolay değil.:A

Farkımız burada işte bizimde.:Z Müzik yapmayabilir ama mayayı en güzel tutturan isim Rihanna'dır.😎

Kesinlikle hayır.:A
Sen oyları bilen birisin değiştirmen etik değil.:bhr:
Birazcık kanımı ısındırdı Rihanna'ya karşı en azından. Hadi çalmayı geçtim de yazmıyor olması çok büyük eksi :D

Birazcık kanımı ısındırdı Rihanna'ya karşı en azından. Hadi çalmayı geçtim de yazmıyor olması çok büyük eksi :D

O zaman çok mükemmel olurdu.:bhr: Şuan sadece Mükemmel.:Z
Yaa şimdi düşün @Ahmad 'in Taylor Swift'i hem çalıyor hem yazıyor ama sesi karga gibi. Canlı dinlenmez o ses.:F Çokta saçma yazıyor zaten.:A
Bence herkes en iyi olduğu işi yapsın herkes kazansın.:Z

@Amoureux ne güzel giydiriyorsun Rihanna'ya :F
@sokak sanati @Amoureux un dediklerinden sonra haftaya yolcusun :A

Biz terimsel konuşuyoruz. Size büyük gelir bu muhabbet.:):)

Yaa şimdi düşün @Ahmad 'in Taylor Swift'i hem çalıyor hem yazıyor ama sesi karga gibi. Canlı dinlenmez o ses.:F Çokta saçma yazıyor zaten.:A

Biz terimsel konuşuyoruz. Size büyük gelir bu muhabbet.:):)
Nasıl da alınıyor hemen :A benim yaşım yeter terimsel konuşmaya :A

Biraz terim bilsem müzikle ilgili, daha da coşacam. :F
Uydur bişiler :F

Ses, seslendirme en önemli nokta illaki. Ama duyguyu yansıtma konusuna geri dönecek olursak; bir insan kendi yazmadığı şarkıyı ne kadar iyi aktarabilir ki? Tabii bir şey anlatan şarkılardan bahsediyorum. Gökyüzü ne güzel, kuşlar ne güzel tarzı değil :D

Nasıl da alınıyor hemen :A benim yaşım yeter terimsel konuşmaya :A

Uydur bişiler :F
Uydururum da bilen biri okusa falan güler şimdi :F

Ses, seslendirme en önemli nokta illaki. Ama duyguyu yansıtma konusuna geri dönecek olursak; bir insan kendi yazmadığı şarkıyı ne kadar iyi aktarabilir ki? Tabii bir şey anlatan şarkılardan bahsediyorum. Gökyüzü ne güzel, kuşlar ne güzel tarzı değil :D

Uydururum da bilen biri okusa falan güler şimdi :F

Ben gülüyorum işte.:A
Muhteşem olduğu konuları tartismayacagim seninle. Burada o kadar vasat bile olamayan ses varken çokta anlamsız zaten Rihanna'ya laf atman.:):)

Şaka yapıyoruz be @sokak sanati :A

Rihanna mın şu performansı yeter :A Şuraya bir canlı haftası koysam hepsi çöker :A

@Amoureux QAPAQ beybisi.:A Saol Cengiz'im.:love1:

Ben gülüyorum işte.:A
Muhteşem olduğu konuları tartismayacagim seninle. Burada o kadar vasat bile olamayan ses varken çokta anlamsız zaten Rihanna'ya laf atman.:):)
Ben sadece muhteşem değil diyorum. Yoksa vasatın altında olan çok, onlara laf atmaya bile değmez :D