Sana göre bayık olabilir özenti misali yabancı dinlemiyorum en azından yurdumuzdan şarkılar dinliyorumŞimdi burada bana sesi iyi olan biri söyle. Rihanna dev diyorum. Sesi yeter.
Sen git Sıla'nın bayık şarkılarını dinle ve bayıl
Sana göre bayık olabilir özenti misali yabancı dinlemiyorum en azından yurdumuzdan şarkılar dinliyorumŞimdi burada bana sesi iyi olan biri söyle. Rihanna dev diyorum. Sesi yeter.
Sen git Sıla'nın bayık şarkılarını dinle ve bayıl
Ben sadece muhteşem değil diyorum. Yoksa vasatın altında olan çok, onlara laf atmaya bile değmez
Sen fanboyluktan öyle diyosun. Ben ikisini de gayet az dinlediğim için eşit baktığıma inanıyorumYoo konu ses işte. Sıla'nın borozan gibi sesi ve Rihanna.asdfadfagj camdan atladım.
Şikayetlere gel şimdiYoo konu ses işte. Sıla'nın borozan gibi sesi ve Rihanna.asdfadfagj camdan atladım.
Sana göre bayık olabilir özenti misali yabancı dinlemiyorum en azından yurdumuzdan şarkılar dinliyorum
Unutturma sonra dinleyim kulaklıkla. Şimdi açsam da bi şey anlamam.Bize de laf atma.
Ayrıca O Stay ve Diamond şarkılarının canlisini izle ne kadar hissederek söylediğini gör.
Tek slow o ikisi var zaten.
Rapor ettim seni rahatsız ettin beni
Sıla > Rihanna demediğime dua et
Unutturma sonra dinleyim kulaklıkla. Şimdi açsam da bi şey anlamam.
Neden slow yapmıyor? İnsanlar anca pop dinlesin dursun
Sıla > Rihanna demediğime dua et
Ceza Alman için uğraşacağım resmen hakaret ettin benim hatunuma sen ya o kömür resitali kadını dinliyor Sıla'ya borazan diyor bir daha iyi puanları hayalinde gör senKüfür olarak algılarim Dünya starı ve Sıla. Dur bı gülüp gelim.
Çok sevindim seni rahatsız ettiğime.
Ceza Alman için uğraşacağım resmen hakaret ettin benim hatunuma sen ya o kömür resitali kadını dinliyor Sıla'ya borazan diyor bir daha iyi puanları hayalinde gör sen
Biraz daha ısındırabilirsin, mümkün. Önyargımın sınırlarını genişlettim.Bir iki Vanlı performans atarım sanada kulağının pası silinsin.
Var aslında ama daha çok pop yapıyor. Unfailtful vardı kullandım. Oda slowdu ve show yapmıştı orada da. Haftaya California var. Oda iyidir. Popi olan Stay ve Diamonds.
Kömür resitali sözünü kendin bulduysan bravoCeza Alman için uğraşacağım resmen hakaret ettin benim hatunuma sen ya o kömür resitali kadını dinliyor Sıla'ya borazan diyor bir daha iyi puanları hayalinde gör sen
Sevdiğim şarkılara da düşük veririm çıldırtma beni kömür resitali yani kömür şarkı söylüyor demek oluyor5 veriyon en fazla.
Kömür Resitali ne bee. Çok pis rahatsız oldum.
Tabiki kendim buldum bende laf mı yokBiraz daha ısındırabilirsin, mümkün. Önyargımın sınırlarını genişlettim.
Hep pop olması konusunu da tartışmayı isterdim ama yarın okul sabah, yatmam lazım.
Kömür resitali sözünü kendin bulduysan bravo
Sevdiğim şarkılara da düşük veririm çıldırtma beni kömür resitali yani kömür şarkı söylüyor demek oluyor
Güle güle bende çıkacağım zatenYarın okulum var cidden.
Devam ederiz. Bu tartışma bitmez.
ay sen nereye çıkıyon sabahtan beri çen çen evde kalmış onu bunu çekiştiren dedikoducu @Çiğdem- i geçtin be saç gidince çenene vurduGüle güle bende çıkacağım zaten