MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Şimdi burada bana sesi iyi olan biri söyle. Rihanna dev diyorum. Sesi yeter.:Z

Sen git Sıla'nın bayık şarkılarını dinle ve bayıl:A
Sana göre bayık olabilir özenti misali yabancı dinlemiyorum en azından yurdumuzdan şarkılar dinliyorum :A

Oylarımı gönderdim, bildiğim şarkıları kısa geçip bilmediklerimi uzun dinledim ve recapin de recapini yaptım yani mecburiyetten. :D

İyi olan kazansın. :):)

Bize de laf atma.:bağır:
Ayrıca O Stay ve Diamond şarkılarının canlisini izle ne kadar hissederek söylediğini gör.:D
Tek slow o ikisi var zaten.:D
Unutturma sonra dinleyim kulaklıkla. Şimdi açsam da bi şey anlamam.
Neden slow yapmıyor? İnsanlar anca pop dinlesin dursun :T:

Unutturma sonra dinleyim kulaklıkla. Şimdi açsam da bi şey anlamam.
Neden slow yapmıyor? İnsanlar anca pop dinlesin dursun :T:

Bir iki Vanlı performans atarım sanada kulağının pası silinsin.:Z
Var aslında ama daha çok pop yapıyor. Unfailtful vardı kullandım. Oda slowdu ve show yapmıştı orada da. Haftaya California var. Oda iyidir. Popi olan Stay ve Diamonds.:D

Bir iki Vanlı performans atarım sanada kulağının pası silinsin.:Z
Var aslında ama daha çok pop yapıyor. Unfailtful vardı kullandım. Oda slowdu ve show yapmıştı orada da. Haftaya California var. Oda iyidir. Popi olan Stay ve Diamonds.:D
Biraz daha ısındırabilirsin, mümkün. Önyargımın sınırlarını genişlettim. :D:D
Hep pop olması konusunu da tartışmayı isterdim ama yarın okul sabah, yatmam lazım. :D

Ceza Alman için uğraşacağım :A resmen hakaret ettin benim hatunuma sen ya o kömür resitali kadını dinliyor Sıla'ya borazan diyor bir daha iyi puanları hayalinde gör sen :D
Kömür resitali sözünü kendin bulduysan bravo :F

5 veriyon en fazla.:F
Kömür Resitali ne bee.:A Çok pis rahatsız oldum.:A
Sevdiğim şarkılara da düşük veririm çıldırtma beni kömür resitali yani kömür şarkı söylüyor demek oluyor :F

Biraz daha ısındırabilirsin, mümkün. Önyargımın sınırlarını genişlettim. :D:D
Hep pop olması konusunu da tartışmayı isterdim ama yarın okul sabah, yatmam lazım. :D

Kömür resitali sözünü kendin bulduysan bravo :F
Tabiki kendim buldum bende laf mı yok :F