MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

yarışmaya 3.haftadan katıldım zaten 3.hafta 14 puan vermişim 4. ve 5.haftalar düşük almış oluyorsun:) ama zaten bu anca 3.oylamam oldu.birde şunu ekliyeyim aslında şarkını beğenmiştim ama dediğim gibi şarkın iyidi ve birkaç yarışmacının daha şarkısını beğenmeme rağmen puanlama sıralamasında böyle oldu çünkü bu hafta baya farklı bir hafta oldu şarkılar bakımından
Anladım. :) Yok tabii ki senin zevkin sonuçta bir şey diyemem ben merak ettim sadece. :D

Çok çok fazla eksik var
ayolll sonuclar saati gelince senin daha eksikelrle bir işin yok basıcaksın - puanları oy göndermeyenlere işine bakıcaksın oan elinde ne sonuc varsa saatin gelince onu açıklıcaksın bukadar yanı saat dolduktan sonra daha seni ilgilendirmiyor göndermeyenler cezalarını verip elinde ne varsa ortaya atıcaksın :F:F:F

Denizz zahmet olmazsa tüm jurileri etiketlesene ya derse giriyorum şimdi

Bugün 18:00'da olmasa da açıklansın sonuçlar 30 kişi oy kullanmış sonuçta demek ki forumun çökmesi çok da etkilememiş oy kullanımını zaten bu sefer de uzun süreli gitmedi forum.

Akşama sonuçları öğrenmek istiyoruz. :D

Denizz zahmet olmazsa tüm jurileri etiketlesene ya derse giriyorum şimdi
ayoll sen bırak jurileri oy göndermeyen üyeleri söyle @denizz19 a onları şıkıştırsın - puan almasınlar yanı önce yarışmacılar bitirsin jurilerden kullanmayan kalırsada zaten çok önemli olmuyor sgat kullanmadı galiba onun dısında kim kaldı :F:F:F

Jüri arkadaşlardan rica ediyorum oylarınızı 18:00'a kadar yollayın arkadaşlar artık en fazla yarım saatinizi alır. @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @Felon @soo @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey

Görenler oylarını kullansın lütfen. GunesinOglu'na özel mesajla atabilirsiniz oyları.
Oy kullananlar varsa mesajı dikkate almasınlar.