Bu hafta bence iyi puan aldın benden inşallah elenmezsin çünkü ben seni çok seviyorumaynen ayağınızı denk alın![]()
Bu hafta bence iyi puan aldın benden inşallah elenmezsin çünkü ben seni çok seviyorumaynen ayağınızı denk alın![]()
Anladım.yarışmaya 3.haftadan katıldım zaten 3.hafta 14 puan vermişim 4. ve 5.haftalar düşük almış oluyorsunama zaten bu anca 3.oylamam oldu.birde şunu ekliyeyim aslında şarkını beğenmiştim ama dediğim gibi şarkın iyidi ve birkaç yarışmacının daha şarkısını beğenmeme rağmen puanlama sıralamasında böyle oldu çünkü bu hafta baya farklı bir hafta oldu şarkılar bakımından
seninde bende aşağı kalır yanın yok yağcıBu hafta bence iyi puan aldın benden inşallah elenmezsin çünkü ben seni çok seviyorum![]()
Sunucu kapasitesi arttırıldı bir şey olmaz sanırımbu akşam forum çökmezde sonucları öğreniriniz umarım![]()
forum çok boşlandı vlla yeni yönetici seçmemiz lazımSunucu kapasitesi arttırıldı bir şey olmaz sanırım![]()
senle denizi admin yapalım hep buradasınız kahvedeki amcaları geçtinizforum çok boşlandı vlla yeni yönetici seçmemiz lazım![]()
Çok çok fazla eksik var
ayolll sonuclar saati gelince senin daha eksikelrle bir işin yok basıcaksın - puanları oy göndermeyenlere işine bakıcaksın oan elinde ne sonuc varsa saatin gelince onu açıklıcaksın bukadar yanı saat dolduktan sonra daha seni ilgilendirmiyor göndermeyenler cezalarını verip elinde ne varsa ortaya atıcaksınÇok çok fazla eksik var
ayoll sen bırak jurileri oy göndermeyen üyeleri söyle @denizz19 a onları şıkıştırsın - puan almasınlar yanı önce yarışmacılar bitirsin jurilerden kullanmayan kalırsada zaten çok önemli olmuyor sgat kullanmadı galiba onun dısında kim kaldıDenizz zahmet olmazsa tüm jurileri etiketlesene ya derse giriyorum şimdi
@Maskeli Fedai ve @ozgur2113 de kullanmadılar sanırım.ayoll sen bırak jurileri oy göndermeyen üyeleri söyle @denizz19 a onları şıkıştırsın - puan almasınlar yanı önce yarışmacılar bitirsin jurilerden kullanmayan kalırsada zaten çok önemli olmuyor sgat kullanmadı galiba onun dısında kim kaldı![]()