Bende diyordum bu ucube Emre nerede kaldıay sen nereye çıkıyon sabahtan beri çen çen evde kalmış onu bunu çekiştiren dedikoducu @Çiğdem- i geçtin be saç gidince çenene vurdu![]()
Bende diyordum bu ucube Emre nerede kaldıay sen nereye çıkıyon sabahtan beri çen çen evde kalmış onu bunu çekiştiren dedikoducu @Çiğdem- i geçtin be saç gidince çenene vurdu![]()
ucube senin sılandırBende diyordum bu ucube Emre nerede kaldınassın iyisin
![]()
Şimdi şikayet etsem olmayacak çünkü ilk ben söyledimucube senin sılandır![]()
Bu hafta ki şarkımı ben seçmedim.Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber'i şimdi dinledim. Yerilmeyi hak ediyor diyim kısaca @mrt-06![]()
Oha Taylor'a dediklerine bak. 😱O zaman çok mükemmel olurdu.Şuan sadece Mükemmel.
Yaa şimdi düşün @Ahmad 'in Taylor Swift'i hem çalıyor hem yazıyor ama sesi karga gibi. Canlı dinlenmez o ses.Çokta saçma yazıyor zaten.
Bence herkes en iyi olduğu işi yapsın herkes kazansın.
Biz terimsel konuşuyoruz. Size büyük gelir bu muhabbet.![]()
Sevindim beğenmene. Çok teşekkürler.Çok harika söylemiş. Dediğin gibi nakarat kısmında benim de çok hoşuma gitti. Bu kadar güçlü sesi olduğunun pek farkında değildim Göksel'in.
Sözler de çok güzel. Bu kadar övgü de yeter
Hatta bunu indiriyim, çok beğendim
Yahu ne kadar kurtlusunuz. Forum çökse zaten ertelersin yani![]()
KPSS hazırlığı başlayacak
Sendemi KPSS hazırlanacaksınşu KPSS bize müsallat olmuş bırakmıyor yakamızı ya
@denizz19 açar seniben göksel'e baya iyi puan verdim. ama kesin ters teper üst sıralarda olmaz kesin.
sıla'ya hep aynı puanlar veriyorum hala tam açılamadı bende.
mustafalardan biri vasattı.
hande yener efso.
demet yine iyi gelmiş.bu hafta ilk 8 falan bekliyorum demodan.
Hep aynı puanlar derkenben göksel'e baya iyi puan verdim. ama kesin ters teper üst sıralarda olmaz kesin.
sıla'ya hep aynı puanlar veriyorum hala tam açılamadı bende.
mustafalardan biri vasattı.
hande yener efso.
demet yine iyi gelmiş.bu hafta ilk 8 falan bekliyorum demodan.
geçen haftanın bi tık üstü ya da altı falan.
Sen bana kesin yine düşük vermişsindir?bu hafta bazı iyi şarkılar olmasına rağmen çok yüksek alamayan yarışmacılar oldu bunun sebebide bu hafta iyi şarkı baya çoktu o yüzden sıralamada şarkı çok iyi olmasına rağmen yüksek sıralarda yer alamayan şarkılarda oldu...
oylama yaptığım haftalarda sanırım ilk defa bu hafta düşük aldın.Sen bana kesin yine düşük vermişsindir?![]()
Sezen'e ne zaman yüksek vermiştin ki?oylama yaptığım haftalarda sanırım ilk defa bu hafta düşük aldın.
yarışmaya 3.haftadan katıldım zaten 3.hafta 14 puan vermişim 4. ve 5.haftalar düşük almış oluyorsunSezen'e ne zaman yüksek vermiştin ki?![]()
Sen bence fena bir yarışmacısıngeçen haftanın bi tık üstü ya da altı falan.ilk sezon zirve adayımdın şimdi değılsııın.
aynen ayağınızı denk alınSen bence fena bir yarışmacısınher an arkadan bıçaklayabilirsin sen dikkat etmek lazım sana
![]()