Yav bu forumda sınav hazırlanacağım deyip de aktif olmamaya başlayan tek tük insan var. Hiç inanmıyorum
Yav bu forumda sınav hazırlanacağım deyip de aktif olmamaya başlayan tek tük insan var. Hiç inanmıyorum
BakalımYav bu forumda sınav hazırlanacağım deyip de aktif olmamaya başlayan tek tük insan var. Hiç inanmıyorum
Ama mesajın yanlış anlaşılmaya çok açıktı bence. Tamam tamam sen gıcık değilsin benim Meloşumsun.Hayır ne var da gıcık oldum? Sözleri Göksel kendi yazmış olsaydı (kendisi şarkı yazıyor mu bilmiyorum) daha iyi puan alırdı. Burada sana dokunan bir nokta yok, yanlış anlamışsın
Canısı 13'ün altındakileri beğenmiyorum.Sende iyi puan aldın benden yani bence iyi sen beğenir misin bilmem
Sen yazdıktan sonra okuyunca fark etmiştim. Övmek isterken bile yermiş bulundum.Ama mesajın yanlış anlaşılmaya çok açıktı bence. Tamam tamam sen gıcık değilsin benim Meloşumsun.
Canısı 13'ün altındakileri beğenmiyorum.
Bir altı olsaAma mesajın yanlış anlaşılmaya çok açıktı bence. Tamam tamam sen gıcık değilsin benim Meloşumsun.
Canısı 13'ün altındakileri beğenmiyorum.
O zaman beynim eror verir çünkü 13'ün bir altı iyi mi kötü mü hiç düşünmemiştim. Denişik bir insanım ben acık.Bir altı olsa
Kezo derken?@mrt-06 klibi beğenmene sevindim.
Biraz Kezomsu olmuş bu klipte.
O zaman beynim eror verir çünkü 13'ün bir altı iyi mi kötü mü hiç düşünmemiştim. Denişik bir insanım ben acık.
Kezo derken?
Ohh sevindim şimdi. Bende hiç beğenmedin zannetmiştim.Sözleri Göksel'in değil miymiş? O zaman birazcık puan kırıyım Göksel'den
Ne olursa olsun Katy Perry benim için hep Rihanna'dan iyidir, sen bakma verdiğim puanlara
(Herkes Rihanna'dan iyi )
Pek beğenmedim deyim. Yoksa 10+ gelir muhtemelen.Ohh sevindim şimdi. Bende hiç beğenmedin zannetmiştim.
Sen ne sinir bozucu bir şeysin öyle. ss Bence sevmişsindir sen şarkıyı enerjik baya.Yalın kasma ile geliyorsa bana da 1 puan vermek düşer @Bully
Kullan bakalımNerden de başladı şu okul da grup projeleri de. Bu gece oy kullanmaya çalışacaz.
Tam verdin mi bana söz verdiğin gibiKullan bakalım
Sözleri Göksel'in değil miymiş? O zaman birazcık puan kırıyım Göksel'den
Ne olursa olsun Katy Perry benim için hep Rihanna'dan iyidir, sen bakma verdiğim puanlara
(Herkes Rihanna'dan iyi )
Ben ne zaman söz verdim sana be bu haftaki puanım bence gayet iyi ama sen memnun olur musun bilememTam verdin mi bana söz verdiğin gibi
Şarkı yapmak bir sanattır. Bunu sanattan uzaklaştıran Rihanna gibiler. Sevmiyorum!Normalde manyak savunurdum R&B ve Pop kraliçesini ama karşında Katy var ve Rihanna ile Katy reelde hep dost kalmış iki isim. Burada da dostlar. O nedenle suyu bulandirmayayim.
Yalın'ı değil de beni etiketleyeydin iyiydi ben oy kullanacam o değil. ssYarışmacılardan oy kullanmayanlar :
Göksel - @Ahmad
Bully - @Yalın
Barış Manço - @-potterhead-
Seksendört - @ozgur2113
Teoman - @S.G.A.T.
Tarkan - @Maskeli Fedai
15'in altındaysa olmam.Ben ne zaman söz verdim sana be bu haftaki puanım bence gayet iyi ama sen memnun olur musun bilemem