MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Kanaat notu olarak geçebiliriz klüp puanını.:bhr: her şey mümkün bizde.:Z
Neyse. Sen iyi şeyler bekle yine de :D

Müziği cidden gıcık :(
Kemanı kastetmiyorum eğer o kemansa. Hoş, eğlenceli gibi ama beğenmedim pek :(

Oylarımı kullandım. Beğendiklerimi karışık şekilde yazıyorum: Ahmet Kaya(@Yiğitt ), Yıldız Tilbe(@xemrexxx ), Sıla(@denizz19 ), Sezen Aksu(@mrt-06 ), Mustafa Ceceli(@EFE UYSAL ), Hande Yener(@EnveR ). :ok:
Yabancı şarkıları ise hiç beğenmedim bu hafta... :(
Herkese başarılar :)

Son düzenleme:
@Çiğdem- beğenmene sevindim final puanı alacağımı umuyorum bende bu hafta bir aksilik olmazsa. Keşke harcamasaydım mı dediğim bir parça oldu gibi ama sıkıntı yok haftaya da çok iyi geliyorum. :A

Oylarımı kullandım. Geçen hafta listemde gerilerde kalan bir isim bu hafta ciddi yükseliş yakaladı. :D Mustafa Ceceli için zaten yorumumu yapmıştım @EFE UYSAL çok bir şey bekleme benden diye. :D ama sabret elenmezsen bundan böyle iyi puanlarım seninle olacak. @sokak sanati geçen haftaya benzer oranlar aldın yine üzgünüm belki bir iki basamak yükselmişsindir bilemiyorum :D Göksel'i dinlerken ben Sezen Aksu dinliyorum gibi hissettim ve bu yüzden çok iyi puan alamadı bu hafta benden @Ahmad. :) Yeterli bu kadar yorum. :D

Şarkıları dinledim, oyumu gönderdim :D

Haftanın en çok beğendiğim 5 ismi Yalın, Barış Manço, Gülşen, Ahmet Kaya ve Demet Akalın oldu. @Bully @-potterhead- @Billy Kane @Yiğitt @tolgab

Beğendiğim ama diğer şarkılara göre bir tık daha geride kalanlar Sıla, Seksendört, Sertab Erener ve Mustafa Ceceli oldu. @denizz19 @ozgur2113 @adımutlulukk @EFE UYSAL

Göksel'in tercihini kesinlikle beğenmedim, daha iyi bir şarkıyla çıkabilirdi. @Ahmad

Yabancılar bayağı kötüydü maalesef. @Harunnn60 @sokak sanati

Yıldız Tilbe'nin şarkısını sevmedim :bağır: @xemrexxx

Haftanın en çok beğendiğim 5 ismi Yalın, Barış Manço, Gülşen, Ahmet Kaya ve Demet Akalın oldu. @Bully @-potterhead- @Billy Kane @Yiğitt @tolgab

Beğendiğim ama diğer şarkılara göre bir tık daha geride kalanlar Sıla, Seksendört, Sertab Erener ve Mustafa Ceceli oldu. @denizz19 @ozgur2113 @adımutlulukk @EFE UYSAL

Göksel'in tercihini kesinlikle beğenmedim, daha iyi bir şarkıyla çıkabilirdi. @Ahmad

pis aydirik yapımcı bu şarkıyı da sevmediysen.ss

13 puan için teşekkürler :A

Yıldız ile benden 10 puandan yukarısını bekleme :F

Bu arada Dizi Dizi Fav10'da yarışan yarışmacılar ve jüriler nerdesiniz bana hiç oy gelmedi darılıyorum ama :T

Oradaki liste karışık, belki 10 puan vermişimdir hiç belli olmaz :F:F
Sen Sıla seven birisin 13 vermişsindir :A bende sana yüksek verdim fazlasıyla memnun olacaksın :A

şu anda şarkıları dinlemeye başlıyorum...oylamayı birazdan yapacağım..herkese başarılar:)

oylamayı tamamladım...bu haftanın çok fazla zor bir oylama olduğunu söylemek istiyorum...şarkılar çok iyidi..bu hafta sıralama belirtmeden demet akalın,sertab erener,ahmet kaya,sıla,göksel,katy perry gibi isimler üst sıralarda yer aldı..@Harunnn60 @Ahmad@denizz19@Yiğitt@adımutlulukk@tolgab yarışmacılar iyi puan aldılar..oylama yaparken şarkıları 2 defa dinledim daha iyi oylama olması için..oylama herkese hayırlı olsun..

oylamayı tamamladım...bu haftanın çok fazla zor bir oylama olduğunu söylemek istiyorum...şarkılar çok iyidi..bu hafta sıralama belirtmeden demet akalın,sertab erener,ahmet kaya,sıla,göksel,katy perry gibi isimler üst sıralarda yer aldı..@Harunnn60 @Ahmad@denizz19@Yiğitt@adımutlulukk@tolgab yarışmacılar iyi puan aldılar..oylama yaparken şarkıları 2 defa dinledim daha iyi oylama olması için..oylama herkese hayırlı olsun..
Beğenmene sevindim. :D

Forumun kapanması oy göndermenizi etkilemez diye düşünüyorum :)