Yok ben oy verirken sıkıntı yaşar zatenNiye. Çok seveni var. 14. Haftadan sonra kullanacağım.
Yok ben oy verirken sıkıntı yaşar zatenNiye. Çok seveni var. 14. Haftadan sonra kullanacağım.
Oylarımı Salı gününe kadar kullanırım fakat Ceceli Gülşen ve Katy Perry'i beğenmedim. onun dışında sıralamada zorlanacağım.
Yok ben oy verirken sıkıntı yaşar zaten
adamsın@S.G.A.T. gün içinde gelmezse ben biliyorum şarkısını eksi puan almasın hem ben Recep seçip atarım @GunesinOglu
Annem sayesinde sevdim yok olur mu Shakira ile olan sexy düeti de beğeniyorumBeni beğendin mi.
Ayy tek sevdiğin şarkım var zaten. Onada tam isterim.
Önemli değil ne demekadamsın
teşekkürler arkadaşlar idare ettiğiniiz için,bir daha böyle sorun yaşatmayacağım elimden geldii kadar
Beni beğendin mi.
İstek parçada bulunmuştum hatırlarsan.Beni beğendin mi.
Kullanamam şuan. Recabıda dinlemedim şarkı listesine gçre konuştum. Recabı dinlryice daha sağlıklı oy kullanırım.@adımutlulukk gelmişken kullan
Annem sayesinde sevdim yok olur mu Shakira ile olan sexy düeti de beğeniyorum
Önemli değil ne demek
İstek parçada bulunmuştum hatırlarsan.
Kullanamam şuan. Recabıda dinlemedim şarkı listesine gçre konuştum. Recabı dinlryice daha sağlıklı oy kullanırım.
O da fena sayılmazAnnene kurban.
Hee aynen. 2 etti. Dont Stop the Music falanda iyi gelir sana.
Daha dinlemedim şarkıları
oh daha var yarın göndeririz
Şuan ki yorumlarda Katy'i tek sen beğenmedin.😵 Konuda sorduğum kişiler beğenmişti şarkımı.🙄Oylarımı Salı gününe kadar kullanırım fakat Ceceli Gülşen ve Katy Perry'i beğenmedim. onun dışında sıralamada zorlanacağım.
Şuana kadar bu programda ki en çılgın haftaydı bana göre. Sadece 5 şarkıyı beğenmedim gerisi herhangi bir haftada birinci sıramı alabilirdi.
Yerli şarkıcılar ciddi hazırlanmış, tam benim kıvamımdaydı hatta 8,9 puan verdiklerime bile üzüldüm. Normalde beklenmedik şarkıcılar felan nedense bana mı özel dedirtti.
@sokak sanati, çoluk cocuk var forumda. Şarkı yavaştan yavaşa kulağıma yakışsa da, klip gerçekten kamikazeresmen hit olmasın diye yaptı heralde. -_-
Kenan girene kadar iyiydi. Ama yine de iyi bi şeyler veririm, adını yukarılarda ara.Bu haftaki şarkımız Sıla'nın çıkış parçası ve yayınlandığı dönemde de büyük ses getiren şarkısı "Dan Sonra" olacak.
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @-potterhead- @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06
Umarım beğenirsiniz.